- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 23
- 31
Bebeğin hareketli olması iyi bir şey, sen rahatsız olsan da bebeğin keyfi yerinde gözüküyor :) merak etme güzelce dinlenBu saate kadar uyumadım. Karnım çok ağrıyordu bebeğimin hareketleri durmadan devam etti. Rahatsızmı idi bilmiyorum ben çok rahatsız idim. Size hiç böyle oldumu
Ben cektirdiğimde 2 gün agrı olmustu canım illa travma agrısı oluyormusKızlar dişin çekildiği yer hala ağrıyor normal dimi ?
Serumun içeriğini bilmiyorum ama sarı değildi beyazdı. Hepsini denedim ama öksürük geçmiyor ne yazık ki.Sadece benim değil eşim ve kızımın da aynı. Bir gün iyi gibi oluyoruz ertesi gün kalktığımızda geniz akıntısı boğazda yanmayla uyanıyoruz valla bıktım.boğazımızda hep bir balgam gibi birşey takılıyor sonra öksürük başlıyor. Özellikle gece daha yoğun oluyor.geçmiş olsun umarım sen çok çabuk atlatırsın.Alyaliya canım sana ne serumu takıyolardı ?
Gece 2 kadar öksürükle uğraştım uyutmadı kalktım zencefil bal limon karışımı yaptım çok iyi geldi bana öksürüğe bronçlarımı açtı denemediysen aklında bulunsun
Hastalık zamanı ogluma kendime kullandıgım bişey var canım cok iyi geliyor denesen mi reklam olur mu bilmiyorum fotograf atabiliyormuyuzSer
Serumun içeriğini bilmiyorum ama sarı değildi beyazdı. Hepsini denedim ama öksürük geçmiyor ne yazık ki.Sadece benim değil eşim ve kızımın da aynı. Bir gün iyi gibi oluyoruz ertesi gün kalktığımızda geniz akıntısı boğazda yanmayla uyanıyoruz valla bıktım.boğazımızda hep bir balgam gibi birşey takılıyor sonra öksürük başlıyor. Özellikle gece daha yoğun oluyor.geçmiş olsun umarım sen çok çabuk atlatırsın.
Anladım canım devamı yoksa endişe etme tabi zor olur de normal doğuma okey derse devam edersin kolaylaştırıyomuş yaCanım ilişki sonrası durdu kanama. Tabi bu sefer ilişkinin sonunda fark ettik, o yüzden baya gelmiş. Geçen sefer uzun süre yapmayınca oldu zannetmiştik ama bu sefer neden oldu anlamadım. Hiç acı vs de yoko değil de zaten bu haftadan sonra kanama olmasa da olması zor olurmuş, nefesim kesiliyor. 33ün sonlarında bir anda ağırlık çöktü bana
Olmaz herhalde ismini de yazsan olur. Ailecek perişanız ciddenHastalık zamanı ogluma kendime kullandıgım bişey var canım cok iyi geliyor denesen mi reklam olur mu bilmiyorum fotograf atabiliyormuyuz
benimde sarı vardı ve antibiyotik ayrıydı hap olarak da devam edicem ama yüzüm şişti su takviyesi yapıldı ya kocaman bi yüz olduSer
Serumun içeriğini bilmiyorum ama sarı değildi beyazdı. Hepsini denedim ama öksürük geçmiyor ne yazık ki.Sadece benim değil eşim ve kızımın da aynı. Bir gün iyi gibi oluyoruz ertesi gün kalktığımızda geniz akıntısı boğazda yanmayla uyanıyoruz valla bıktım.boğazımızda hep bir balgam gibi birşey takılıyor sonra öksürük başlıyor. Özellikle gece daha yoğun oluyor.geçmiş olsun umarım sen çok çabuk atlatırsın.
Bey öz ve bey tonik ikili kış kiti yaz trendyoldan alabilirsin bir de udi hindi kullanıyorum ben zeytinyağı çörek otu udihindi karısımı kendime de kullanıyorum hasta olcagımı anladıgımda hastalık ilerlemeden geciyorOlmaz herhalde ismini de yazsan olur. Ailecek perişanız cidden
Covid mi oldunuz acaba ya birkaç kişiden daha duydum cevremde aynı sikayetten cok gecmiş olsunKizlar hastalık konuşuluyor biliyorsunuz geçenlerde hastalandım tam iki hafta sürdü ailem yok kimsem yok yanımda 1 yaşında kızım var esim ben kızım hepimiz hastaydık kızım çok ateslendi acillik olduk ona antibiyotik başladı doktor 15 gün kullandı baya iyi geldi masaallah gitmişken ben de göründüm iki serum yapıldı falan yani tam şuan salgın dönemi çok dikkat etmek lazım biz kapalı alanda artık maske takıyoruz eşimle. Kızıma takamiyorum izin vermiyor. Bol meyve ,bol ıhlamur, ballı zencefil ile iki haftada toparladık ha hâlâ tam iyi miyim hayır çünkü bi kere bile yatıp dinlenip istirahat edip önüme çorba gelip içmedim bu yüzden öyle böyle toparladık en önemlisi burun . Mukus ciğere inmeden sürekli boşaltmak lazım kızımın da sürekli burnunu yıkadım aspiratör ile çektik çok ağladı artık bıktı ama o çok fayda etti. Ama çok zordu kızım ufak ben kolumu kaldıramıyorum aman Allah im yatmak istiyorum olmuyor kemiklerim ağrıyordu dusta su değince canim aciyordu hamileyim ilac alamıyorum yani hasta olanlara çok geçmiş olsun şifalar diliyorum ...
Göğüs balsamı var canım yastığına da cold mix damlatıyorum soğuk buhar makinası da açıyorum hala düzelmedi. Doktorlarda ne yapacağını şaşırdı. İnşallah doğuma kadar geçer.Kızım kreşe gidiyor zaten bürün virüs ordan geliyor bize.benimde sarı vardı ve antibiyotik ayrıydı hap olarak da devam edicem ama yüzüm şişti su takviyesi yapıldı ya kocaman bi yüz oldu2 gün mahfetti beni aklıma hep sen geliyosun bide kızıyla napıyodur diyorum kızımın öksürüğüne mustelanın bi gögse sürülen kremi var akşamdan onu sürüyorum çok etkili gerçekten rahatlatabilir istersen atarım sana onu ben onu öksürük başlamadan sürmeye başladım şükür öksürüksüz atlattık ama antibiyotikte etkili oldu kızımda tabi
Bizimkisi covid zaten iki üç doktorda aynı şeyi söyledi.Covid mi oldunuz acaba ya birkaç kişiden daha duydum cevremde aynı sikayetten cok gecmiş olsun
Yıl başına gelse doğumlarımız demekki baya bi fark çıkartcaklarmış bize valla yıl sonu zam yapılması çok garibime gitti 9 ayda 2 kere zam. Ekmeğe gelir gibi zam geliyoBenimde 2590 olmuş sanırım 2 haftada 300 gram gibi bir şey almış. Ya inan hiç önemli değil şu 2 kg sınırını geçtik ya boşver gerisini
Haha ilkini inan hiç hatırlamıyordum %20 ödeniyordu ya çerez gibi geliyordu. Bunda da artık sonuna geldik ya kaç nst ye giricez kaçsa kaçBenim bugün kontroldü ya para vermedik ama cidden abarttılar artık Sezaryen yaparsam ben kaç ödeyecektim acaba uzman parası 40 mıydı neydi ondan da yüzüm gülmedi
Bey tonik umca bunları kullanıyorum ama udi hindi kullanmadım bir bakayım onaBey öz ve bey tonik ikili kış kiti yaz trendyoldan alabilirsin bir de udi hindi kullanıyorum ben zeytinyağı çörek otu udihindi karısımı kendime de kullanıyorum hasta olcagımı anladıgımda hastalık ilerlemeden geciyor
Teşekkürler canım amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun.. Bence de riske atmamak iyi olmuş.. Saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah
Yalnız ay sonu bayagı dogum oluyor, buralar şenlenecek
O zaman udi hindili karısımı öneririm canım fayda gördüğüm için demek istedim cocuga da guvenle kullanabilirsin kendine de hem burna damlatıyosun hem ağza 3-5 damla kısa sürede topluyor vücudu ben menbai sifa kullandım hamilelikte de kullanabilirsin dedi kadın kullandım da hala bagısıklıgım iyi olsun diye kullanırım ara araBizimkisi covid zaten iki üç doktorda aynı şeyi söyledi.
Evet ya grup amacına uygun doğumlar gerçekleştirmiyor37 yi görücekse hiç korkma canım, ciğer gelişimlerini tamamlamış oluyorlar. Ayy valla bu kasım çocukları etimde düşüyorlar tek tekBen hiç evde ölçmüyorum tansiyonumu yaa sadece kontrolden kontrole. Grupta kaç kişi öyle olmuş. Gerçi tansiyon aletide yok evde. Dokkora tansiyon aleti alayım mı demiştim gerek yok demişti. Yükselse anlarım dimi bir farklılık olduğunu?
Dün doğurtcak diye bi endişelenmedim değilAyy biz resmen aynı şeyleri yaşamışız. Dünkü duygularını çok iyi anlıyorum. Sağlıkla gelsinler gerçekten tek dileğimbenimde tahlillerim temiz çıkıyor ama tansiyon seninkinden de yüksek hem her an alabilirler hem işte takipteler kan da verdin mi?
İşte onu iyi ayarlamak lazım ben bunda da yaptırdım ama bekleme süresi var en az 6 ay ben ilk aydan hamile kalınca yandıYıl başına gelse doğumlarımız demekki baya bi fark çıkartcaklarmış bize valla yıl sonu zam yapılması çok garibime gitti 9 ayda 2 kere zam. Ekmeğe gelir gibi zam geliyobide benim öss yok ya biz direk nakit ödüyoz o kötü oluyo bir dahaki gebelikte öss kesin yaptırıcam böyle olmayacak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?