- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Dün adet agrısı gibi agrı benim de oldu yalancı sancı o mu oluyor ki sonra gecti dinlenince geciyorsa sıkıntı yokmuşKızlar geceleri ağrısı artan var mı bazen karnım çok gergin oluyor ve geceleri aralıksız adet sancısı gibi ağrı oluyor.aralıksız olduğu için dakikasını falan hesaplayamıyorum haliyle uyumaya çalışıyorum.1 haftadır mide problemim var ona da bağladım biraz .kontrolüm pazartesi .bazen de anlık bıçak batması oluyor .Bu doğum sancısı tam olarak nasıl bişey sürekli olan bir adet ağrı değil di mi sabahları daha iyiyim genelde ya da hareket ederken hissetmiyorum belki de
Hepsinin yaklaşımı farklı oluyor gerçekten. Senin de sürekli yüksek değil ama dimi? Hiç anlamıyorum cidden neden böyle oluyor. Kanım ve idrar testimin sonucu mis gibi çıkmış yine. Hemoglobin değerim bile referans aralığındaDün doğurtcak diye bi endişelenmedim değilneyseki biraz daha bekliycek Kan istemedi benden sadece idrar. Sen 3 günde bir gidicen ben haftada bir. Doktorum tembih tembih üstüne tansiyon çıktığı an beni arayıp buraya geliyorsun diyor. Seninki gibi 150 leri görsem kesin doğurturdu beni. Benim başındsn beri plesentads ödem de var sanırım o yüzden de beklemek hiç istemiyor
Kreşlerde rota ve el ayak virüsü de başlamışGöğüs balsamı var canım yastığına da cold mix damlatıyorum soğuk buhar makinası da açıyorum hala düzelmedi. Doktorlarda ne yapacağını şaşırdı. İnşallah doğuma kadar geçer.Kızım kreşe gidiyor zaten bürün virüs ordan geliyor bize.
Ayy Allah korusun ama dün akşam bizde de ara ara karın ağrısı ve ishal vardı inşallah olmayız.Zaten kreşin ilk yılı zor oluyor demişlerdi ama benim kız devamlı hasta bize de getiriyor. Geçen de popom kaşınıyor diyordu sanırım ortak tuvalet kullanımından enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanırken geçti. Kızıma hergün probiyotik b12 d vitamini fısfıs kullanıyorum. Gün aşırı omega3 ve enfeksiyon önleyici boğaz spreyi kullanıyorum. Doktor çinko da vermişti ona daha başlamadımKreşlerde rota ve el ayak virüsü de başlamışAyrıldığım okulda öğretmenlerim hepsi de hasta onlara da geçmiş. Geçen kış çok kötüydü bu senede demek ki zor geçecek
Canımm çok sevindim çokDoktor kötü şeyler söylemedi çok şükür, serum takıldı çok uzun sürdü bebeklerin suyu iyiydi ama sıvı kaybetmişsindir riske atmayalım dedi iyide geldi anbiyotik ile devam edicem,
Benim bebeklerim dönüyo 6 gün önce baş aşağıdılar şimdi tam tersi miğdemin altında başları valla yerinde durmuyolar nasıl beceriyolar anlamadım, kızımın önceden görmüştük ama oğlumu hep yan profil görmüştük bugün net gösterdi kendini çok güzeldi
12 günde 200 gr almışlardı geçen kontrolde şimdi 6 günde 200 fazla almışlar nasıl sevindim dr doğumuna daha var dedi korktuğum gibi geçmedi ama hemoroid bennim canımı çok sıkıyo bide hemen toparlarsam iyi olucak
Kız deme öyle, çağırma işte hemen iptal iptal deYa gerçekten ilk hamilelikte hiç böyle forumda makat haberi yoktu hepimizin dönmüştüSenin bir de iki tanesi iyi yer bulup dönüyorlar akıl alır gibi değil Paradan kaçış yok illa buluyorlar Ben yine mide yanması ilacını içip kendimi sarkıtıyorum ama bebeğin keyfine göre gerçekten. Bir de bugün eşim sağlık sektöründe çalışıyor normalde doktorlarla iş birliği içinde sormuş demişler ki 2. 3 gebelikte makat daha sık rastladığımız bir şey. Bir de bizim rahim daha geniş olduğu için biraz daha geç dönme ihtimali varmış. Bakalım neler olacak umudum yok ama dönerse aşırı sevinirim. Doktorda çarşambadan pazara yokmuş o da ayrı bir stres yaptı beni hayattaki şansım haftaya doğurtur beni doktor yokken
Seninle durumlarımız çok benziyor. Kızım bir buçuk yaşında normal doğum oldu şükür hemen ayaklandım şimdi kızımın bakımı bebek bakımı derken ameliyatlı olmak istemiyorum hani ilki sezeryan olsa bu da mecbur ama ilki normal doğurup şimdi hiç bilmediğin şekilde baştan bi ameliuat ile doğum yapmak beni çok ürkütüyor inşallah sağlıkla döner de normal doğum yaparımYaa bende çok yazlık giyiniyordum şimdi geldik doktordan direk askılı elbise geçirdim. Ben tekrar 400 tl bayılıp idrar yolu için test verdim senCard olmasa 1300 müş bir test onun sonucuna göre ilaç başlayacak
Kesinlikle öyle doktor tehlikeli yapamam dedi hala dönmemiş benim ki o sertlik kafasıymış dün bahsettiğimSinirlerim çok bozuldu ilk çocuğu nerdeyse 4 kg doğurduğuma mı yanıyım, ameliyat olup iki çocukla ne yapacağıma mı bilmiyorum. 1 kasıma kadar beklicez dönmezse sezaryen direk
Bu da aynı annem gelir ama iki güne rahat edemem der gider daralır bunalir zaten yanımda kalınca da pek faydası olmaz yemek yapmaz çocuğu da başı götürmez annem böyle malesefYok canım gerek görmedi, nst için haftaya Salı nst ye giricem. Doktorda çarşambadan pazara şehir dışındaymış haftaya sakın doğurma diyor. Eşim de dedi ki keşke söylemeseydiniz kesin doğurur gerçek olmasa da biz bir geliriz diyoray zaten o kadar sinirim bozuldu ki ağladım orda sürekli egzersiz yap dedi. Yerleri silmeyi düşünüyorum şuan ağlayarak Artık kontroller haftada bir oldu sonraki haftada 24 ünde sezaryen günü konuşulacak 1 kasıma kadar bekleriz dedi. Makat doğumu konuştuk döndüremem diyince bebeğin kafası takılabilir ben sana artıları eksileri söylerim ona göre karar veririz dedi. O kadar riske de gerek yok napalım ben biliyordum zaten şanssız olduğumu da bu kadar bilmiyordum. Bir de benim annem hiç öyle strese gelemez iki gün kalır üçüncü gün bir bahane bulup gidebilir ona da güvenmiyorum ki. Kv nin eline kalmak hiç istemiyorum bakalım hayırlısı
Vallahi bebek dönecek mi normal doğum olacak mı falan diye düşünmekten hele bi de ağırlaştım ki hiç gözüm kocayı gormuyor ben nazar etmiş olamamEki Görüntüle 3315839
Kızlar itiraf edin kim nazar ettibenim yine kanamam oldu, 34.hafta itibariyle cinselliğe son verdik
Bizim altta bak hamile günlüğü var sende yok onu diyorum bi de grubun yöneticisi dilken var o 1. Sayfada liste yaptı orada da ismin yok onu demek istedimO ney? İzmur canım
Valla şehir hastanesi acil de test aldılar ama ya orada burada unutuldu ya da yanlışlıkla çöpe gitti sonuç gelmediCovid mi oldunuz acaba ya birkaç kişiden daha duydum cevremde aynı sikayetten cok gecmiş olsun
Bizde başlayınca yakalanıcaz hepsine bağışıklık kazanana kadar böyleAyy Allah korusun ama dün akşam bizde de ara ara karın ağrısı ve ishal vardı inşallah olmayız.Zaten kreşin ilk yılı zor oluyor demişlerdi ama benim kız devamlı hasta bize de getiriyor. Geçen de popom kaşınıyor diyordu sanırım ortak tuvalet kullanımından enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanırken geçti. Kızıma hergün probiyotik b12 d vitamini fısfıs kullanıyorum. Gün aşırı omega3 ve enfeksiyon önleyici boğaz spreyi kullanıyorum. Doktor çinko da vermişti ona daha başlamadım
İnşallah canım inşallahCanımm çok sevindim çokmaşallah ve hep böyle devam etsin inşallah
İnşallah inşallah gerçekten ilki sezaryen olsa hiç sorun değil de işte bizim durum farklıSeninle durumlarımız çok benziyor. Kızım bir buçuk yaşında normal doğum oldu şükür hemen ayaklandım şimdi kızımın bakımı bebek bakımı derken ameliyatlı olmak istemiyorum hani ilki sezeryan olsa bu da mecbur ama ilki normal doğurup şimdi hiç bilmediğin şekilde baştan bi ameliuat ile doğum yapmak beni çok ürkütüyor inşallah sağlıkla döner de normal doğum yaparıminşallah isteyen sen ve diger hamilelerde .
Aynı benimki de öyle işte eşimi bahane eder kardeşimi bahane eder illa bir şeyleri bahane eder ve kaçış planını yaparBu da aynı annem gelir ama iki güne rahat edemem der gider daralır bunalir zaten yanımda kalınca da pek faydası olmaz yemek yapmaz çocuğu da başı götürmez annem böyle malesef
Ve kaynanama söylesem aylarca hatta bir yıl kalır ama onu da ben istemiyorum çenesi durmaz işte 40 im çıkana kadar az annem az kaynanam idare ederiz sonra mecbur bakacağım başımın çaresine
HahaKız deme öyle, çağırma işte hemen iptal iptal dedogurmycam tutucam içimden çıkarmıycam doktor gelene kadar de
Ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorumHahayok yok doğurmam daha hiç belirti yok doktor bile beklemiyoruz dedi top gibi karnım ben böyle bir şey görmedim ya boynu tutulacak sıkışıp oturmaktan kaysana aşağıya rahat rahat
Bende regl ağrısı gibi olmaya başladı ara ara ama o da normal dinlenince geçiyor bir de sanırım belim filan açıkta ondanBen kendimi hamile gibi bile hissetmiyorumbenim de karnım top gibi ama çok yukarda değil şu tansiyon olmasa cidden son haftayı bekler derdim.
Benim bebek dönük ama bu seferde tansiyondan sezaryen olcak hiç belli olmuyormuş bu işler.
Kul kurar kader güler sözü öyle doğru ki
Evet süreyi tutturmak lazımİşte onu iyi ayarlamak lazım ben bunda da yaptırdım ama bekleme süresi var en az 6 ay ben ilk aydan hamile kalınca yandıkesinlikle çok iyi oluyor o bu bebiş bize çok pahalıya geldi ilkinde doğum 12 13 filandı 2 3 bin mi ne ödedik aradaki farka bakar mısın. Sanki maaşlara bu kadar zam geldi
Sinüs taşikardisi ve anormal ritim ekgsi yazıyor. Neyse ki 24 saatlik holterde büyük bir sıkıntı görmedi doktor. Gebelik sonrası takip yapalım dediEKG sonucunda ne yazıyor kağıtta canım ?
Canım ekg raporunda yazan şey çoğu zaman doğru olmaz. Önemli olan doktorun ne dediğidir. Umarım düzelecekSinüs taşikardisi ve anormal ritim ekgsi yazıyor. Neyse ki 24 saatlik holterde büyük bir sıkıntı görmedi doktor. Gebelik sonrası takip yapalım dedi
Mesela şimdi ben 3 güne bir gideceğim ya biri kontrol biri randevu desek bile haftada bir kere ödemi mi yapacağımEvet süreyi tutturmak lazımmaaşlar kuş kadar ya geçen seneyle bu sene arasında uçurum bi fark var gerçekten. Sağlık sigortalarınada çok zam gelmiştir eminim ama bidakine valla iyce araştırıcam bakıcam ona göre yaptırcam
Benimde öyle evet arada bir 130/90 oluyor. Geçen akşam mutfaktan yatak odasına geldim eşim ölçtü tansiyonumu bu kadar eforla tansiyon mu çıkar 130/90 a çıktı. Doktora söyledik bunu duyunca bu kadar olmaması lazım dedi.Hepsinin yaklaşımı farklı oluyor gerçekten. Senin de sürekli yüksek değil ama dimi? Hiç anlamıyorum cidden neden böyle oluyor. Kanım ve idrar testimin sonucu mis gibi çıkmış yine. Hemoglobin değerim bile referans aralığındagenelde düşük oluyor ya hamilelikte.
Beni de her an doğurtabilirler tabii hiç belli olmaz. Sağlıkla zamanlarında gelsinlerminik kızlarımızın kokusunu içimize çekelim hepsi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?