2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dün adet agrısı gibi agrı benim de oldu yalancı sancı o mu oluyor ki sonra gecti dinlenince geciyorsa sıkıntı yokmuş

Hepsinin yaklaşımı farklı oluyor gerçekten. Senin de sürekli yüksek değil ama dimi? Hiç anlamıyorum cidden neden böyle oluyor. Kanım ve idrar testimin sonucu mis gibi çıkmış yine. Hemoglobin değerim bile referans aralığında genelde düşük oluyor ya hamilelikte.
Beni de her an doğurtabilirler tabii hiç belli olmaz. Sağlıkla zamanlarında gelsinler minik kızlarımızın kokusunu içimize çekelim hepsi geçer

Kreşlerde rota ve el ayak virüsü de başlamış Ayrıldığım okulda öğretmenlerim hepsi de hasta onlara da geçmiş. Geçen kış çok kötüydü bu senede demek ki zor geçecek

Kreşlerde rota ve el ayak virüsü de başlamış Ayrıldığım okulda öğretmenlerim hepsi de hasta onlara da geçmiş. Geçen kış çok kötüydü bu senede demek ki zor geçecek
Ayy Allah korusun ama dün akşam bizde de ara ara karın ağrısı ve ishal vardı inşallah olmayız.Zaten kreşin ilk yılı zor oluyor demişlerdi ama benim kız devamlı hasta bize de getiriyor. Geçen de popom kaşınıyor diyordu sanırım ortak tuvalet kullanımından enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanırken geçti. Kızıma hergün probiyotik b12 d vitamini fısfıs kullanıyorum. Gün aşırı omega3 ve enfeksiyon önleyici boğaz spreyi kullanıyorum. Doktor çinko da vermişti ona daha başlamadım

aslında çocuğu kreşe gidenler için bir şurup var strath isimli. bunu kullananlar kreş dönemlerini hastalıksız atlattıklarını söylüyorlar. ama maalesef türkiyede eczacılar getirmiyorlar.internetten de almak güvenli değil bence çünkü inanılmaz pahalı. yurt dışından getirtebilecek olanlar bunu araştırın derim bir. ama çeşitleri de var. çocuklar için bağışıklı yanı immün olanı alın alacaksanız.

Canımm çok sevindim çok maşallah ve hep böyle devam etsin inşallah

Kız deme öyle, çağırma işte hemen iptal iptal de dogurmycam tutucam içimden çıkarmıycam doktor gelene kadar de

Seninle durumlarımız çok benziyor. Kızım bir buçuk yaşında normal doğum oldu şükür hemen ayaklandım şimdi kızımın bakımı bebek bakımı derken ameliyatlı olmak istemiyorum hani ilki sezeryan olsa bu da mecbur ama ilki normal doğurup şimdi hiç bilmediğin şekilde baştan bi ameliuat ile doğum yapmak beni çok ürkütüyor inşallah sağlıkla döner de normal doğum yaparım inşallah isteyen sen ve diger hamilelerde .
Bu da aynı annem gelir ama iki güne rahat edemem der gider daralır bunalir zaten yanımda kalınca da pek faydası olmaz yemek yapmaz çocuğu da başı götürmez annem böyle malesef
Ve kaynanama söylesem aylarca hatta bir yıl kalır ama onu da ben istemiyorum çenesi durmaz işte 40 im çıkana kadar az annem az kaynanam idare ederiz sonra mecbur bakacağım başımın çaresine
Eki Görüntüle 3315839
Kızlar itiraf edin kim nazar etti benim yine kanamam oldu, 34.hafta itibariyle cinselliğe son verdik
Vallahi bebek dönecek mi normal doğum olacak mı falan diye düşünmekten hele bi de ağırlaştım ki hiç gözüm kocayı gormuyor ben nazar etmiş olamam
O ney? İzmur canım
Bizim altta bak hamile günlüğü var sende yok onu diyorum bi de grubun yöneticisi dilken var o 1. Sayfada liste yaptı orada da ismin yok onu demek istedim
Covid mi oldunuz acaba ya birkaç kişiden daha duydum cevremde aynı sikayetten cok gecmiş olsun
Valla şehir hastanesi acil de test aldılar ama ya orada burada unutuldu ya da yanlışlıkla çöpe gitti sonuç gelmedi covid olabilir kızıma hamileyken de geçirdim o daha ağırdı ama benziyor sadece bunda ateşim çıkmadı kızımın çıktı

Bizde başlayınca yakalanıcaz hepsine bağışıklık kazanana kadar böyle inşallah kolay bir yıl olur zaten elinden gelen tüm takviyeleri kullanıyormuşsun

İnşallah inşallah gerçekten ilki sezaryen olsa hiç sorun değil de işte bizim durum farklı Senin yine şansın bir tık fazla aramızda 20 gün var dönme ihtimali daha yüksek benim artık umudum pek kalmadı
Aynı benimki de öyle işte eşimi bahane eder kardeşimi bahane eder illa bir şeyleri bahane eder ve kaçış planını yapar Bende kv mi istemiyorum hiç susmuyor her şeye karışıyor saçma sapan bir de o halde onu hiç çekemem. Zaten öncesinden de birikmişlik var ona karşı çok yıpratıcı olur

Kız deme öyle, çağırma işte hemen iptal iptal de dogurmycam tutucam içimden çıkarmıycam doktor gelene kadar de
Haha yok yok doğurmam daha hiç belirti yok doktor bile beklemiyoruz dedi top gibi karnım ben böyle bir şey görmedim ya boynu tutulacak sıkışıp oturmaktan kaysana aşağıya rahat rahat

Haha yok yok doğurmam daha hiç belirti yok doktor bile beklemiyoruz dedi top gibi karnım ben böyle bir şey görmedim ya boynu tutulacak sıkışıp oturmaktan kaysana aşağıya rahat rahat
Ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum benim de karnım top gibi ama çok yukarda değil şu tansiyon olmasa cidden son haftayı bekler derdim.
Benim bebek dönük ama bu seferde tansiyondan sezaryen olcak hiç belli olmuyormuş bu işler.
Kul kurar kader güler sözü öyle doğru ki

Bende regl ağrısı gibi olmaya başladı ara ara ama o da normal dinlenince geçiyor bir de sanırım belim filan açıkta ondan Ya zaten dönmeme oranı %2 3 müş o da bizi buldu O kadar doğru ki o söz, seninde inşallah çıkmaz ama bence zamanını bekleyeceksin gibi bana öyle geliyor. Çok şükür idrarda protein bir şey yok takiple zamanı gelince olacak inşallah

Evet süreyi tutturmak lazım maaşlar kuş kadar ya geçen seneyle bu sene arasında uçurum bi fark var gerçekten. Sağlık sigortalarınada çok zam gelmiştir eminim ama bidakine valla iyce araştırıcam bakıcam ona göre yaptırcam

Mesela şimdi ben 3 güne bir gideceğim ya biri kontrol biri randevu desek bile haftada bir kere ödemi mi yapacağım ah güzel çiçek kızım sen bi doğ da o poponu nasıl ısıracağım
Doğum paket parasını verdik zaten kontrollere bide indirimli ödüyorum ona rağmen çok fazla.

Benimde öyle evet arada bir 130/90 oluyor. Geçen akşam mutfaktan yatak odasına geldim eşim ölçtü tansiyonumu bu kadar eforla tansiyon mu çıkar 130/90 a çıktı. Doktora söyledik bunu duyunca bu kadar olmaması lazım dedi.
Ohh mis idrarda protein çıkmadığı, ast alt normal çıktığı sürece sorun yok
Ben dün doğurtcam seni 3 haftaya kendini hazırla diyince ben çok duygulandım ya bir yanım artık kucağımda istiyor kızımı sanki kucağımda olursa daha güvende olucak gibi geldi artık korkuyorum olumsuz bişey olcak Allah korusun ona bişey olucak alamıycam kucağıma diye artık evde yatıcam hiç bi iş yapmıycam sende yapma zaten doğunca yorulucaz minimum eforla geçirelim şu günleride sınradan üzülmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…