2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
37 yi görücekse hiç korkma canım, ciğer gelişimlerini tamamlamış oluyorlar. Ayy valla bu kasım çocukları etimde düşüyorlar tek tek Ben hiç evde ölçmüyorum tansiyonumu yaa sadece kontrolden kontrole. Grupta kaç kişi öyle olmuş. Gerçi tansiyon aletide yok evde. Dokkora tansiyon aleti alayım mı demiştim gerek yok demişti. Yükselse anlarım dimi bir farklılık olduğunu?

Kızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.
Sancı gibi sanki. Dakikasını ve süresini takip et. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır yok dinlenmekle geçmiyor şuddeti artıyorsa bebek geliyon

Ahahah aynı şekildeyim yanıyorum resmen normalde aşırı üşüyen biriyimdir. Lohusalık ve emzirme sürecinde de böyle oluyormuş sanırım
Ayyy ben dogumdan sonrada terlemıstım hersey o hün başladı sonrası 6 yıldır bana sıcak basıyor hep eşim diyor ki inşalllaahhhh bunda üşürsün senin yüzünden donuyoruz üşüde bizde ısınalım.
2sini hamileyken çektirdim 2si de gömülüydü bekarken çektirmiştim Allahtan çok şükür diyorum onlar dikişli olmuştu. Artık hiç 20liğim yok ama çekilen yer ağrıyo şuan
Ahaha bende bırı amelıyatlı cekıldı dıkıslıydı. Sanırım bende kalmqdı 20 lik diş temize çıktım ben seneler evvel
Ama agrır yerı baya buyuk bı diş köklü hemen iyleşmez. Annem hep anlatırdı ablanda iki dişim sende bir dişim sende anlatırsın artık yavrum sende 2 tane diş çektirdm

Bence sen sadece cok yorulmuşsun.. Ondan kendını iyi hissetmiyorsun.. Yoksa kötü bişey yok.. Bol bol dinlen mumkun mertebe inşallah Bi şeycik olmaz
Yorulmakta değil de çok ağırlaştım üstüne hemoroid bu grip öksürük gelince çok kötü oldum yatmak kalkmak zaten işkence inşallah birazdaha dayanıcam 2 kiloya yaklaşmışlar 3 hafta sonra 2,500 görürsem küvöze girmezler bile buna çok sevindim ayy annemde diyoki 1 ay sonra 3 kilo olurlar bekle biraz daha eşim diyoki olur anne ama nasıl taşıcak kız onu düşünmüyosun oda yata kalka taşıcak yapıcak bişey yok diyo

Senin için neler çektim diyip duygu sömürüsü yapıcam

Alyaliya canım sana ne serumu takıyolardı ?
Gece 2 kadar öksürükle uğraştım uyutmadı kalktım zencefil bal limon karışımı yaptım çok iyi geldi bana öksürüğe bronçlarımı açtı denemediysen aklında bulunsun

Redpanda11 senin nasıl oldu kanaman canım artmamıştır inşallah,
Bende 14. Haftadan sonra 31. Haftada son verdik ama benim göbek 2 katı olduğu için zor oluyodu şuan gözüm görmüyo göbekten canımın derdine düştüm bide onu düşünemem ben nazar etmediim şaka bi yana umarım geçmiştir

Ayy biz resmen aynı şeyleri yaşamışız. Dünkü duygularını çok iyi anlıyorum. Sağlıkla gelsinler gerçekten tek dileğim benimde tahlillerim temiz çıkıyor ama tansiyon seninkinden de yüksek hem her an alabilirler hem işte takipteler kan da verdin mi?

Ohh çok şükür. Onların hepsi mucize iyi olacaklar sen de iyi ol.

@Spring05 ben nst ye bağlandım ama ücret ödemedik acaba prof diye mi almadılar ücret çok korktum bide nst 1000 tl öderiz diye
Dün klinik yeni açılıyor diye ilk muayeneden ücret alınmadı. Nst yede girdim. Hastanede muayene en son 600 civarında bişeydi. Her ay gittiğimizde az biraz zamlı oluyordu. Nst bedava ama tahliller 200 vs tutuyordu ortalama.

Bu saate kadar uyumadım. Karnım çok ağrıyordu bebeğimin hareketleri durmadan devam etti. Rahatsızmı idi bilmiyorum ben çok rahatsız idim. Size hiç böyle oldumu

Cidden hastalık gelınce insan da moral kalmıyor zaten psıkolojımız pamuk ipliğine baglı bu süreçte

Senin için bol bol dua edeceğim, hiç merak etme artık çok güzel haftada, bu önümüzdeki 3 haftanın da sorunsuz geçeceğini düşünüyorum sağlıkla gelsin güzel kız, böyle haberler aldıkça duygulanmaya başladım

Yani ben tam anlayamadım aslında. Öylesine ölçtüğümde görmüştüm 15/9u. Ki hamilelik öncesi 12/8 olduğunda bile hissederdim hep 8/5 tansiyonlu olduğumdan. Gerilme boşuna ama bir iki kere bir yerde ölçtürürsen yakın zaman aralıklarla kafan daha rahat olabilir

Bu saate kadar uyumadım. Karnım çok ağrıyordu bebeğimin hareketleri durmadan devam etti. Rahatsızmı idi bilmiyorum ben çok rahatsız idim. Size hiç böyle oldumu
Haraket etmeleri rahatsız olduğunu göstermiyormuş hatta ne kadar hareketli o kadar iyi diyor doktorum

Canım ilişki sonrası durdu kanama. Tabi bu sefer ilişkinin sonunda fark ettik, o yüzden baya gelmiş. Geçen sefer uzun süre yapmayınca oldu zannetmiştik ama bu sefer neden oldu anlamadım. Hiç acı vs de yok o değil de zaten bu haftadan sonra kanama olmasa da olması zor olurmuş, nefesim kesiliyor. 33ün sonlarında bir anda ağırlık çöktü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…