O ney? İzmur canımHamile günlüğün yok grup listesinde de ismin yok hangi şehirdesin??
37 yi görücekse hiç korkma canım, ciğer gelişimlerini tamamlamış oluyorlar. Ayy valla bu kasım çocukları etimde düşüyorlar tek tekKızlarrsoyasosu LadybirdDA ben geldimm.. ya bugün biraz yoğun geçti yazamadım giremedim hiç. Ben 30 ya da 31 ekimde doğuruyorum benim tansiyonum bi haftadır ara ara 130/90 oluyordu. Bugün doktora söyledim riske atmıycam yüksek tansiyonla doğurursan daha çok sıkıntı olucak acil bi durum gelişmeden 37 de alalım dedi. 2100 gr boy 44 cm olmuş o zamana heralde ancak 2500 olucak ama napalım artık en fazla biraz oksijene ihtiyacı olur sorun etme sağlıklı olsun risksiz olsun dedi. Tabi bu 3 haftada aksi bir durum gelişmez umarım Yat evde dedi bana zaten yatıyordum ama istirahat halinde ol iş yapma dedi tit verdim bide nolur nolmaz diye şükür bişey çıkmadı. Hastanede oda gezdim, işleyişi, anesteziyi falan sordum. Çocuğa sadece özel giydirmek istediğin kıyafeti getir dediler. depend rahat olur ve gecelik ilk gün rahat oluyo dediler onlar zaten tamamdı. Ekstra herşeyi hastane veriyormuş. Muayne ücretlerine de zam yapmışlar 2330 tl olmuş Allahtan son 1 muayne daha ödüycez sonra doğurcam. Haftada 1 gidicem artık. Doğum ücreti değişmiycekmiş onuda konuştuk. Nst ye bağlandım sancılarım oluyo diye onda da bişey yoktu Son 3 hafta daha sorunsuz geçerse kızımı alıcam kucağıma
Allahın izniyleçok heycanlı ama bir o kadarda kaygı dolu bir gün geçirdim yani
Sancı gibi sanki. Dakikasını ve süresini takip et. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır yok dinlenmekle geçmiyor şuddeti artıyorsa bebek geliyonKızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.
Ayyy ben dogumdan sonrada terlemıstım hersey o hün başladı sonrası 6 yıldır bana sıcak basıyor hep eşim diyor ki inşalllaahhhh bunda üşürsün senin yüzünden donuyoruzAhahah aynı şekildeyim yanıyorum resmen normalde aşırı üşüyen biriyimdir. Lohusalık ve emzirme sürecinde de böyle oluyormuş sanırım
Ahaha bende bırı amelıyatlı cekıldı dıkıslıydı. Sanırım bende kalmqdı 20 lik diş temize çıktım ben seneler evvel2sini hamileyken çektirdim 2si de gömülüydü bekarken çektirmiştim Allahtan çok şükür diyorum onlar dikişli olmuştu. Artık hiç 20liğim yok ama çekilen yer ağrıyo şuan
Yorulmakta değil de çok ağırlaştım üstüne hemoroid bu grip öksürük gelince çok kötü oldum yatmak kalkmak zaten işkence inşallah birazdaha dayanıcam 2 kiloya yaklaşmışlar 3 hafta sonra 2,500 görürsem küvöze girmezler bile buna çok sevindim ayy annemde diyoki 1 ay sonra 3 kilo olurlar bekle biraz daha eşim diyoki olur anne ama nasıl taşıcak kız onu düşünmüyosun oda yata kalka taşıcak yapıcak bişey yok diyoBence sen sadece cok yorulmuşsun.. Ondan kendını iyi hissetmiyorsun.. Yoksa kötü bişey yok.. Bol bol dinlen mumkun mertebeinşallah Bi şeycik olmaz
Senin için neler çektim diyip duygu sömürüsü yapıcamAyyy ben dogumdan sonrada terlemıstım hersey o hün başladı sonrası 6 yıldır bana sıcak basıyor hep eşim diyor ki inşalllaahhhh bunda üşürsün senin yüzünden donuyoruzüşüde bizde ısınalım.
Ahaha bende bırı amelıyatlı cekıldı dıkıslıydı. Sanırım bende kalmqdı 20 lik diş temize çıktım ben seneler evvel
Ama agrır yerı baya buyuk bı diş köklü hemen iyleşmez. Annem hep anlatırdı ablanda iki dişim sende bir dişim sende anlatırsın artık yavrum sende 2 tane diş çektirdm
Normaldir sızlaması hiç çektirmedim benimde bi dişim kırıldı kökü çok az korkuyorum vurur bide o vurursa yandım zaten, dikkat et enfeksiyon kaptırma o daha da can yakarKızlar dişin çekildiği yer hala ağrıyor normal dimi ?
Ayy biz resmen aynı şeyleri yaşamışız. Dünkü duygularını çok iyi anlıyorum. Sağlıkla gelsinler gerçekten tek dileğimKızlarrsoyasosu LadybirdDA ben geldimm.. ya bugün biraz yoğun geçti yazamadım giremedim hiç. Ben 30 ya da 31 ekimde doğuruyorum benim tansiyonum bi haftadır ara ara 130/90 oluyordu. Bugün doktora söyledim riske atmıycam yüksek tansiyonla doğurursan daha çok sıkıntı olucak acil bi durum gelişmeden 37 de alalım dedi. 2100 gr boy 44 cm olmuş o zamana heralde ancak 2500 olucak ama napalım artık en fazla biraz oksijene ihtiyacı olur sorun etme sağlıklı olsun risksiz olsun dedi. Tabi bu 3 haftada aksi bir durum gelişmez umarım Yat evde dedi bana zaten yatıyordum ama istirahat halinde ol iş yapma dedi tit verdim bide nolur nolmaz diye şükür bişey çıkmadı. Hastanede oda gezdim, işleyişi, anesteziyi falan sordum. Çocuğa sadece özel giydirmek istediğin kıyafeti getir dediler. depend rahat olur ve gecelik ilk gün rahat oluyo dediler onlar zaten tamamdı. Ekstra herşeyi hastane veriyormuş. Muayne ücretlerine de zam yapmışlar 2330 tl olmuş Allahtan son 1 muayne daha ödüycez sonra doğurcam. Haftada 1 gidicem artık. Doğum ücreti değişmiycekmiş onuda konuştuk. Nst ye bağlandım sancılarım oluyo diye onda da bişey yoktu Son 3 hafta daha sorunsuz geçerse kızımı alıcam kucağıma
Ohh çok şükür. Onların hepsi mucizeAnestezinin etkileri bir yandan, tansiyon öte yandan… kötü günler geçiriyorum ama zamanla düzelecek inşallah. En büyük tesellim de yavrularım iyiler çok şükür. Bir tanesini bu hafta eve yollayacaklar. Diğeri de entübe idi, hatta başka sorunlar da çıkmıştı. Dün ziyaretine gittiğimde, doktorlar mucize şekilde hepsinin bir anda iyileştiğini söyledi Allah’ıma şükürler olsun kionun da beslenmesi normale dönünce evimizde tam olacağız inşallah
Dün klinik yeni açılıyor diye ilk muayeneden ücret alınmadı.@Spring05 ben nst ye bağlandım ama ücret ödemedik acaba prof diye mi almadılar ücret çok korktum bide nst 1000 tl öderiz diye
Yorulmakta değil de çok ağırlaştım üstüne hemoroid bu grip öksürük gelince çok kötü oldum yatmak kalkmak zaten işkence inşallah birazdaha dayanıcam 2 kiloya yaklaşmışlar 3 hafta sonra 2,500 görürsem küvöze girmezler bile buna çok sevindim ayy annemde diyoki 1 ay sonra 3 kilo olurlar bekle biraz daha eşim diyoki olur anne ama nasıl taşıcak kız onu düşünmüyosun oda yata kalka taşıcak yapıcak bişey yok diyo
Senin için bol bol dua edeceğim, hiç merak etme artık çok güzel haftada, bu önümüzdeki 3 haftanın da sorunsuz geçeceğini düşünüyorumKızlarrsoyasosu LadybirdDA ben geldimm.. ya bugün biraz yoğun geçti yazamadım giremedim hiç. Ben 30 ya da 31 ekimde doğuruyorum benim tansiyonum bi haftadır ara ara 130/90 oluyordu. Bugün doktora söyledim riske atmıycam yüksek tansiyonla doğurursan daha çok sıkıntı olucak acil bi durum gelişmeden 37 de alalım dedi. 2100 gr boy 44 cm olmuş o zamana heralde ancak 2500 olucak ama napalım artık en fazla biraz oksijene ihtiyacı olur sorun etme sağlıklı olsun risksiz olsun dedi. Tabi bu 3 haftada aksi bir durum gelişmez umarım Yat evde dedi bana zaten yatıyordum ama istirahat halinde ol iş yapma dedi tit verdim bide nolur nolmaz diye şükür bişey çıkmadı. Hastanede oda gezdim, işleyişi, anesteziyi falan sordum. Çocuğa sadece özel giydirmek istediğin kıyafeti getir dediler. depend rahat olur ve gecelik ilk gün rahat oluyo dediler onlar zaten tamamdı. Ekstra herşeyi hastane veriyormuş. Muayne ücretlerine de zam yapmışlar 2330 tl olmuş Allahtan son 1 muayne daha ödüycez sonra doğurcam. Haftada 1 gidicem artık. Doğum ücreti değişmiycekmiş onuda konuştuk. Nst ye bağlandım sancılarım oluyo diye onda da bişey yoktu Son 3 hafta daha sorunsuz geçerse kızımı alıcam kucağıma
Yani ben tam anlayamadım aslında. Öylesine ölçtüğümde görmüştüm 15/9u. Ki hamilelik öncesi 12/8 olduğunda bile hissederdim hep 8/5 tansiyonlu olduğumdan. Gerilme boşuna ama bir iki kere bir yerde ölçtürürsen yakın zaman aralıklarla kafan daha rahat olabilir37 yi görücekse hiç korkma canım, ciğer gelişimlerini tamamlamış oluyorlar. Ayy valla bu kasım çocukları etimde düşüyorlar tek tekBen hiç evde ölçmüyorum tansiyonumu yaa sadece kontrolden kontrole. Grupta kaç kişi öyle olmuş. Gerçi tansiyon aletide yok evde. Dokkora tansiyon aleti alayım mı demiştim gerek yok demişti. Yükselse anlarım dimi bir farklılık olduğunu?
Haraket etmeleri rahatsız olduğunu göstermiyormuş hatta ne kadar hareketli o kadar iyi diyor doktorumBu saate kadar uyumadım. Karnım çok ağrıyordu bebeğimin hareketleri durmadan devam etti. Rahatsızmı idi bilmiyorum ben çok rahatsız idim. Size hiç böyle oldumu
Nasıl oldun?Kızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.
Canım ilişki sonrası durdu kanama. Tabi bu sefer ilişkinin sonunda fark ettik, o yüzden baya gelmiş. Geçen sefer uzun süre yapmayınca oldu zannetmiştik ama bu sefer neden oldu anlamadım. Hiç acı vs de yokRedpanda11 senin nasıl oldu kanaman canım artmamıştır inşallah,
Bende 14. Haftadan sonra 31. Haftada son verdik ama benim göbek 2 katı olduğu için zor oluyodu şuan gözüm görmüyo göbekten canımın derdine düştüm bide onu düşünemem ben nazar etmediimşaka bi yana umarım geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?