Karartma perden var mı odanda? Doktorum gün içinde tam dinlenme olması adına bir kaç saat karanlıkta yatmamı istedi. Hafif bir müzik açıyorum baya iyi geliyor. Aklında olsun senin deBenimde öyle evet arada bir 130/90 oluyor. Geçen akşam mutfaktan yatak odasına geldim eşim ölçtü tansiyonumu bu kadar eforla tansiyon mu çıkar 130/90 a çıktı. Doktora söyledik bunu duyunca bu kadar olmaması lazım dedi.
Ohh mis idrarda protein çıkmadığı, ast alt normal çıktığı sürece sorun yok
Ben dün doğurtcam seni 3 haftaya kendini hazırla diyince ben çok duygulandım ya bir yanım artık kucağımda istiyor kızımısanki kucağımda olursa daha güvende olucak gibi geldi artık korkuyorum olumsuz bişey olcak Allah korusun ona bişey olucak alamıycam kucağıma diye artık evde yatıcam hiç bi iş yapmıycam sende yapma zaten doğunca yorulucaz minimum eforla geçirelim şu günleride sınradan üzülmeyelim
Yok ya o kadar ödetmezler heralde sana ödetmesinlerde haftada bir para verilir mi çocuk doğduğunda çocuklara bakıcak paramız kalmayacak bu gidişleMesela şimdi ben 3 güne bir gideceğim ya biri kontrol biri randevu desek bile haftada bir kere ödemi mi yapacağımah güzel çiçek kızım sen bi doğ da o poponu nasıl ısıracağım
Doğum paket parasını verdik zaten kontrollerebide indirimli ödüyorum ona rağmen çok fazla.
Koyu renk kalın fonlarım var karartıyor odayı bende yaparım hem stresimizide alırKarartma perden var mı odanda? Doktorum gün içinde tam dinlenme olması adına bir kaç saat karanlıkta yatmamı istedi. Hafif bir müzik açıyorum baya iyi geliyor. Aklında olsun senin de
Eminim ben sağlıkla doğuracağımıza
Normal doğum olsa da artık eşim yanaşmaz, adam iyice korktuAnladım canım devamı yoksa endişe etme tabi zor olur de normal doğuma okey derse devam edersin kolaylaştırıyomuş ya
Bir kontrol bir randevu olduğundan senin önümüzdeki gidişin kontrol olacak kesin. Ben tahlilleri sormadım ama bana verilen kağıtta dahil yazıyorduYok ya o kadar ödetmezler heralde sana ödetmesinlerde haftada bir para verilir mi çocuk doğduğunda çocuklara bakıcak paramız kalmayacak bu gidişleben önümüzdeki hafta gidişimse kontrol olur diye düşünüyorum ama sonraki muhtemelen öderim bida da doğuma artık aa sahi sen sordun mu ben şu doğum öncesi yapılan tahlilleri sordum dün onlar pakete dahil mi diye çünkü bir dünya tutuyo dahil dediler çok mutlu oldum ekstra dese dışarda yaptırıcaktım valla
Aynen aynenEvet süreyi tutturmak lazımmaaşlar kuş kadar ya geçen seneyle bu sene arasında uçurum bi fark var gerçekten. Sağlık sigortalarınada çok zam gelmiştir eminim ama bidakine valla iyce araştırıcam bakıcam ona göre yaptırcam
Bencede bir insiyatifi bir şeyi olur çok fazla çokMesela şimdi ben 3 güne bir gideceğim ya biri kontrol biri randevu desek bile haftada bir kere ödemi mi yapacağımah güzel çiçek kızım sen bi doğ da o poponu nasıl ısıracağım
Doğum paket parasını verdik zaten kontrollerebide indirimli ödüyorum ona rağmen çok fazla.
Canım valla ben devlete gittim büyük konuşmayayım ama bir daha gitmem. Acil içinde sırf kadın doğum doktoru vardır diye gitmiştim. Memorialda da 7/24 oluyormuş üstelik hastanenin kendi doktoru bulunuyormuş.( bazı özellerde dışardan geliyor)Bencede bir insiyatifi bir şeyi olur çok fazla çoksen arada devletten de randevu mu alsan gerçi hepsi ayrı bir şey der kafan iyice karışır
Bende randevu alacaktım da eşim seni orada ağlatırlar doğurtup gönderirler dedi haklıymış o zamanCanım valla ben devlete gittim büyük konuşmayayım ama bir daha gitmem. Acil içinde sırf kadın doğum doktoru vardır diye gitmiştim. Memorialda da 7/24 oluyormuş üstelik hastanenin kendi doktoru bulunuyormuş.( bazı özellerde dışardan geliyor)
Bir de zaten üç güne bir doktorum görecek ona siz haftada bir bakım ben birinde devlete gideceğim de diyemem
Ama cidden hastanemden şimdilik memnunum. Perinataloğum bile sonuçlarımı kontrol ediyor, kendi doktorum ile sürekli haberleşiyor. Şu an onluk bir şeyim kalmadı bile aslında. Umarım süreci sıkıntısız da atlatırsam gerçekten herkese tavsiye edebilirim doktorlarımı ve hastanemi
Ben göstermedim daha sonucu anestezici bakacak hiç dikkat etmemiştim dün elime geldi benimde anarmol ecg t dalgası anormalliği vs vs bişeyler yazıyor benimde nabzım tansiyon aletinde çok hızlı görünüyor ama ben gebelikten normal olduğunu düşündüm bakalım benim sonucuma dr ne diyecek o yüzden merak ettim haftaya kadar beklicem artık sizin bi alet takılmıştı onun sonucu nasıl olduSinüs taşikardisi ve anormal ritim ekgsi yazıyor. Neyse ki 24 saatlik holterde büyük bir sıkıntı görmedi doktor. Gebelik sonrası takip yapalım dedi
Teşekkürler canım amin inşallahBu gidişle bizden kasımda doğuran olmayacak herkesten bi ekim duyar olduk
Muhtemelen seninki de benim gibi gebeliğe bağlıdır. O takılan alet holter çok şükür ondan sonra doktor normal dedi. Gebeliğe bağlı 120lere yukselebiliyor ben de tansiyon aletinde hep yüksek gördüğüm için gitmiştim. Korkacak bir şey yoktur senin deBen göstermedim daha sonucu anestezici bakacak hiç dikkat etmemiştim dün elime geldi benimde anarmol ecg t dalgası anormalliği vs vs bişeyler yazıyor benimde nabzım tansiyon aletinde çok hızlı görünüyor ama ben gebelikten normal olduğunu düşündüm bakalım benim sonucuma dr ne diyecek o yüzden merak ettim haftaya kadar beklicem artık sizin bi alet takılmıştı onun sonucu nasıl oldu
10 gün içinde ne kadar gidilirse ücretsiz değilmiMesela şimdi ben 3 güne bir gideceğim ya biri kontrol biri randevu desek bile haftada bir kere ödemi mi yapacağımah güzel çiçek kızım sen bi doğ da o poponu nasıl ısıracağım
Çok şükür başka sorun çıkmamasına sevindimMuhtemelen seninki de benim gibi gebeliğe bağlıdır. O takılan alet holter çok şükür ondan sonra doktor normal dedi. Gebeliğe bağlı 120lere yukselebiliyor ben de tansiyon aletinde hep yüksek gördüğüm için gitmiştim. Korkacak bir şey yoktur senin de
Kreşlerde rota ve el ayak virüsü de başlamışAyrıldığım okulda öğretmenlerim hepsi de hasta onlara da geçmiş. Geçen kış çok kötüydü bu senede demek ki zor geçecek
Uyku problemin yüzünden mi acaba başın dönüyorAy benim bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı gerçekten neremi ellesem ordan dökülüyorum bir doğursaydım dünden beri sürekli başım dönüyor kaburgamın ağrısından bahsetmiyorum bile sabahlıyorum sadece oturur pozisyonda ağrımıyor dr gidip beni doğurt diycem en sonunda bu arada baş dönmesi çok fena birşeymiş
Doktor bana devam ettiriyor canım yatarken 2 tane 200 mg arka arkaya fitil olarak kullanıyorum. Valla onu kullandigim sürece doğal olarak surekli şeffaf kokusuz akıntım oluyor içimden sürekli diyorum inşallah suyum fln sızıntı yapmaz çünkü ayird etmemin imkanı yokKızlar progestana devam eden var mı? Günde kaç tane ve ne zaman kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?