2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
U problemim yüzünden mi acaba başın dönüyor ben uykusuz olduğumda genelde döner. Çok yalnız kalmamaya çalış eğer bayılma hissi geliyorsa
Gündüz uyuyorum aslında tamamen kötü olmamak için sabahları oğlumla eşim ilgileniyor dün çok hareketli bir gün geçirdim ama yani filmlerdeki baş dönme sahnesini yaşadım hatta inanmadım başımın döndüğüne yer filan kayıyor diyorum yürümeye çalıştım baktım düşücem eşime bağırdım odadan geldi anlamadım artık yormamak lazım sanırım kendimizi

Kızlar bende şimdi çıktım kontrolden.. Bebek iyi, haftasıyla uyumlu.. Safra asidi degerım normal oldugu için ilaç baslanmayacak, ama bu haftada kan ver dedı yarın sabahtan aç karna vercem inşallah.. Sonra haftaya tekrar görünce fılan.. Bundan sonra bu sekılde olur doktor, sanrm sureklı kan vercem.. Neyse Allah beterinden saklasın nstye de girdim, ilk nst ama berbat gectı bnm oğlan yerınde durmadı ya, hemşire abartmıom yarım saat ugrastı, tam aleti koyuyor bnm oğlan kaçıyormus zaten acillerde nstye girdgmde cok dıkkat etmiştim, en cok nstye tepkı verıodu, bişey rahatsız edıo dusunmustm sonuc olarak nst alınamadı

Bide Hooops sana bişey sorcam.. Yarın kan vercem ya, bnm bir kolum morardı hep, bilekten aldı damarım zor bulunur bnm hep.. Bileğim nasıl Bi mor oldu anlatamam, ilk defa bu kadar morluk görüyorum, halbukı hemşirenin eli çok hafifti maşallah.. Anlamadm ama bılekten kan alırken 4 tüp doldurdu.. Diğer kolum saglam İnş ordan bulurlar yarın.. Yani onu sorcam bu kadar morluk normal mi? Dun oglum yanlışlıkla çarptı, agrı yaptı bıldıgın

Bende sabah 1 gece 1 kullanıyorum. Evet o şeffaflık hiç bitmiyor. Şu kasılmalar falan iyice arttı ya acaba doz arttırır mı diye düşündüm. Dün laf karıştı unuttuk ilaçları sormayı. Yazdım bugün bakalım ne diyecek. Coraspini keseriz 35de falan demişti hastanedeyken. Dün acayip kafası dağınıktı. Bide sesi kısılmış falan.

Aynı gün aynı koldan 2 kere verdiğim bile oldu ki cildim hassastır benim hiç morarma olmadı inşallah diğer kola aynı şey olmaz

Aynı gün aynı koldan 2 kere verdiğim bile oldu ki cildim hassastır benim hiç morarma olmadı inşallah diğer kola aynı şey olmaz

Ya bnm sadece iğnenin girdiği yer morarıodu normalde.. Ama bu sefer bileğim komple mosmor.. Ve bişey çarpsın agrı sızı yapıo cok enteresan normalde de zor bulunuyor damarım, ama bilemedim

Daha öncede yazmıştım benim hiç 110 un altına düşmedi hatta 140larda geziyor bazen. Sabahları nefesimi toparlayamıyordum ama iki doktorda normal dedi. Bebek damarlara baskı yaptıkça vücudun dengesi değişiyor inşallah doğum sonrasına birşeyimiz kalmaz.

Aslında o morluğun sebebi kan alındıktan sonra çok hafif damardan dışarı sızması. İyice bastırırsan pamukla daha az moraracaktır.

Biz ablamın yaşadığı problemden dolayı çok endişelendik ama çok şükür sıkıntı görünmüyor ama özgürce nefes almayı da özledim

Kızlar ben de haberler biraz kötü 34+6yım 2172 gram doktor muhtemelen yapınla alakalı zayıf bebek olcak dedi bi tane sancı cıktı nst de bu sancıyı ıstemiyorum dedi 1000lik serum taktırdı sonra tekrar nst istedi simdi serum takıldı acil dogum planımız yok dedi en azından buna sevindim

Maalesef damar patlayınca o morluk oluyor. Benim de damarım zor bulunuyor. Bulunca kan alabiliyorlar ama sonrasında bir hafta 10 gün mor geziyorum

Geçmiş olsun sancın kaç çıktı ki riskli gördü

Bir tane sancıyı normal karşılıyorlardı ama kaç çıktı ki sancın yok merak etme hiç bir şey olmaz serum zaten iyi gelir şimdi. Düzenli sancılarda bir de ilaç başlatırlar. Zamanını bekler bebiş

İnsallah kuzum ilki de 35 te geldiğinden panik oldum illa baska hic problem görmedi suyumuz da iyiymiş insalla vaktini bekler de o zamana da kilomuzu biraz daha arttırırız

Valla yediğimiz içtiğimizzden mi bilmiyorum bu bebekler hep geriden geliyor önemli olan çok fark açılmaması aslında geç döllenme falan da çoğu zaman etkiliyor, sancı serumla durucaktır endişe etme hiç 2 3 haftada dayanır, kilo hiç belli olmuyor az alan bebişlerim 6 günde 200 gr fazla almış bence bebeklerin atak haftalarıda var hiç belli olmaz önemli olan sağlıklı olması

Herseyi de yiyoruz daha napcaz bilmem insallah dediğin gibi olur canım ya

Benimde o haftada bu kilodaydı dr bana zayıf veya çok geride demedi canım kilosu çok çok düşük değil aslında sancın için bilmiyorum tabiki ama benim dr mu çok vurdumduymaz anlamadım gitti

Benimde o haftada bu kilodaydı dr bana zayıf veya çok geride demedi canım kilosu çok çok düşük değil aslında sancın için bilmiyorum tabiki ama benim dr mu çok vurdumduymaz anlamadım gitti
Benim doktorum da kötü bişey demedi kuzum senin yapınla alakalı 3. Olsa o da aynı olur dedi yani 2500 bence max benden cıkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…