Bir kontrol bir randevu olduğundan senin önümüzdeki gidişin kontrol olacak kesin. Ben tahlilleri sormadım ama bana verilen kağıtta dahil yazıyordu inş öyledir
Yenidoğan çantası veriyorlarmış içinde kıyafet, bez, krem oluyormuş. Ha bir de şerbeti onlar veriyorlarmış. İyi oldu gelen olursa o şerbetten içer artık
Bilmiyorum bu sene bebişlere bişeyler oldu herhalde bu haftada doğdu benim oğlum 3 kg civarıydı 49 cm di ee yine aynı ana benim buna ne yediysem ne boyu ne kilosu yükseldi neyse 3 razıyız diyip beklicez artık olur olur 3 doğar Allah’ın izniyle ben bi an dr çok kötü yorum yaptı anladım kilosuyla ilgili üzüldüm valla bi an benim dr beni pek sallamıyor diye
Kızlar ben de haberler biraz kötü 34+6yım 2172 gram doktor muhtemelen yapınla alakalı zayıf bebek olcak dedi bi tane sancı cıktı nst de bu sancıyı ıstemiyorum dedi 1000lik serum taktırdı sonra tekrar nst istedi simdi serum takıldı acil dogum planımız yok dedi en azından buna sevindim
Zayıf olsun dısarda hIzlı kılo alıyorlar . Haftasına kadar durursa zaten en az 2600 olur bu haftalar ıyı kılo alıyorlar.
Saglıkla sıhhatle inşallah zamanında gelırler.
Bastırdım da bastırsam da mutlaka hafif de olsa morarma oluyo hep bende.. Ama bu sefer bileğim komple mosmor, Bi şey değsin ağrı sızı yapıo ilk defa boyle oldu... Bir arkadasım dogumdan snra damaryolu acıldıgı için aynı sorunu yasamstı, o geldı aklıma
Kızlar ben de haberler biraz kötü 34+6yım 2172 gram doktor muhtemelen yapınla alakalı zayıf bebek olcak dedi bi tane sancı cıktı nst de bu sancıyı ıstemiyorum dedi 1000lik serum taktırdı sonra tekrar nst istedi simdi serum takıldı acil dogum planımız yok dedi en azından buna sevindim
Artık son ay son haftalara geldik bunaldık yıprandık süründük takatimiz kalmadı bence hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bu bebeleri ondan sonrada bitmiyor gerçi bugün kaç kez kaka yaptı diye hesap yapacağız şaka gibi bir pırtın mutluluğunu bekleyeceğiz filan daha sıyırmadık yani