2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben ıkı kere gıttım 10 gün içinde kontrol dedi

Benim doktorum da kötü bişey demedi kuzum senin yapınla alakalı 3. Olsa o da aynı olur dedi yani 2500 bence max benden cıkan
Bilmiyorum bu sene bebişlere bişeyler oldu herhalde bu haftada doğdu benim oğlum 3 kg civarıydı 49 cm di ee yine aynı ana benim buna ne yediysem ne boyu ne kilosu yükseldi neyse 3 razıyız diyip beklicez artık olur olur 3 doğar Allah’ın izniyle ben bi an dr çok kötü yorum yaptı anladım kilosuyla ilgili üzüldüm valla bi an benim dr beni pek sallamıyor diye

Zayıf olsun dısarda hIzlı kılo alıyorlar . Haftasına kadar durursa zaten en az 2600 olur bu haftalar ıyı kılo alıyorlar.
Saglıkla sıhhatle inşallah zamanında gelırler.

Aslında o morluğun sebebi kan alındıktan sonra çok hafif damardan dışarı sızması. İyice bastırırsan pamukla daha az moraracaktır.

Bastırdım da bastırsam da mutlaka hafif de olsa morarma oluyo hep bende.. Ama bu sefer bileğim komple mosmor, Bi şey değsin ağrı sızı yapıo ilk defa boyle oldu... Bir arkadasım dogumdan snra damaryolu acıldıgı için aynı sorunu yasamstı, o geldı aklıma

İyi en azından erken dogum olmaz demiş, sevındım en son ne dedi doktor haber ver mutlaka hemi

Maalesef damar patlayınca o morluk oluyor. Benim de damarım zor bulunuyor. Bulunca kan alabiliyorlar ama sonrasında bir hafta 10 gün mor geziyorum

O kadar patlamış yani.. Bileğimin her yeri mor gibi nerdeyse bnmde az da olsa morarıodu ama bu kadar buyuk bir alan ilk defa görüyorum ya

Kızlar gerçekten gözlere geldik hanginize geçmiş olsun diyeceğimi şaşırdım topluca geçmiş olsun desem bende çok modsuzum Retro falan mı var çözemedim
Artık son ay son haftalara geldik bunaldık yıprandık süründük takatimiz kalmadı bence hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bu bebeleri ondan sonrada bitmiyor gerçi bugün kaç kez kaka yaptı diye hesap yapacağız şaka gibi bir pırtın mutluluğunu bekleyeceğiz filan daha sıyırmadık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…