2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ama bir gülüşü var diyorlar doğru mu bu doğru değilde çok fena çünkü

Herkese merhaba kızlar allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bu ay sonu tup bebek transferim olucak benim icin ve benim gibi bu yolda emek veren umut edenler icin 1 ayet-el kürsi okurmusunuz rica etsem ismim müzeyyen kızı ebru allah razı olsun şimdiden gebelerin duasına ihtiyacım var hakkınızı helal edein

Kızlar merhaba. Benimd e haftaya kontrolüm var 35 olacağım. İlki zorunlu sezeryandı ikincisi de planlı olacak muhtemelen de gün verecek doktorum. Ama ben sancımın gelmesini beklemek istiyorum. 39 belki 40a kadar beklemek istiyorum. Sizin doktorlarınız gün olarak hangi haftayı uygun gördü?

Biz ayın 24 nde gün alıcaz ama 1 kasıma kadar beklicez sanırım 2 Kasım filan da gün verir artık. Ama tabii daha önce gelmezse ya da dönmezse bebek. Bende sonuna kadar beklemek istiyorum en azından geleceği zamanı o seçsin

Sezaryan için genelde beklenen doğum tarihinden 2 hafta öncesine gün veriyorlar. Benim 35. Haftada 37+6 ya gün verdi doktorum

Okudum güzel haberler alın inşallah

kızlarrrrr yatış verdi doktor ya yine sancı cıktı sancıları önlemeye tedavi uyguluyorlar
İlkinde bende de öyle olmuştu ama sancım düzenli değildi arada bir çıkıp geçiyordu. Bende açılmada vardı beyaz bir serum taktılar baktılar sonra sancı yok eve geri göndermişlerdi. İnşallah sende de devamlılığı olmaz sancının biraz takip eder çıkarırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…