İlkinde bende de öyle olmuştu ama sancım düzenli değildi arada bir çıkıp geçiyordu. Bende açılmada vardı beyaz bir serum taktılar baktılar sonra sancı yok eve geri göndermişlerdi. İnşallah sende de devamlılığı olmaz sancının biraz takip eder çıkarırlar
Kızlarrr oğluşum 2900 olmuş 36 haftadayız.
Makat geliş, çatı dar. Sezaryen kesinleşti benim 4 Kasım C.tesi sabah 10.30-11.30 dedik, inşallah her şey yolunda gider. Çok az kaldı. Umarım herkes iyidir.
İnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.
İnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.
Bebeklere böyle bişey yapıyım diyorum punch setim vardı hatta pembe kumaşımda var renklerini ayarlasam erkek ve kız aynı yastıkta olurmu pembeden, biraz toparlayabilirsem tabi kızıma yelek pattaniye falan örmüştüm hep ikizlere hiç bişey yapmadım bari kendimce yastıklarını yapıyım diyorum
Bebeklere böyle bişey yapıyım diyorum punch setim vardı hatta pembe kumaşımda var renklerini ayarlasam erkek ve kız aynı yastıkta olurmu pembeden, biraz toparlayabilirsem tabi kızıma yelek pattaniye falan örmüştüm hep ikizlere hiç bişey yapmadım bari kendimce yastıklarını yapıyım diyorum
Yok kuzum ya hic sancı hissetmiyorum agrım da yok duracagına inanıyorum birkaç hafta daha dişimizi sıkcaz insallah anlayamadım gitti benim bebeler 35te takılıyor
Bir kontrol bir randevu olduğundan senin önümüzdeki gidişin kontrol olacak kesin. Ben tahlilleri sormadım ama bana verilen kağıtta dahil yazıyordu inş öyledir
Yenidoğan çantası veriyorlarmış içinde kıyafet, bez, krem oluyormuş. Ha bir de şerbeti onlar veriyorlarmış. İyi oldu gelen olursa o şerbetten içer artık