2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Amin canım ya insallah biraz daha büyüsün miniğim

Kızlarrr oğluşum 2900 olmuş 36 haftadayız.
Makat geliş, çatı dar. Sezaryen kesinleşti benim 4 Kasım C.tesi sabah 10.30-11.30 dedik, inşallah her şey yolunda gider. Çok az kaldı. Umarım herkes iyidir.
Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah

Çatı muayenesi mi yapıldı?

Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah

Çatı muayenesi mi yapıldı?
İnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.

Hissetmiyorum canım ya simdi tekrar nst yapıldı sancı yok 4saate bir yapılcakmıs
Telaş yapma hiç, bence sağlıkla eve döneceksin. Hem ciğer geliştirici yapılmış sanırım baya iyi olmuş bu daha bekletirler onu merak etme

Bebeklere böyle bişey yapıyım diyorum punch setim vardı hatta pembe kumaşımda var renklerini ayarlasam erkek ve kız aynı yastıkta olurmu pembeden, biraz toparlayabilirsem tabi kızıma yelek pattaniye falan örmüştüm hep ikizlere hiç bişey yapmadım bari kendimce yastıklarını yapıyım diyorum

Eklentiler

• IMG_5399.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 60
Ne kadar da güzelmiş elinden geliyorsa yap tabiki

Geçmiş olsun canım peki kendin hissediyormusun sancını ağrın vs varmı inşallah durdururlar ağrılarını
Yok kuzum ya hic sancı hissetmiyorum agrım da yok duracagına inanıyorum birkaç hafta daha dişimizi sıkcaz insallah anlayamadım gitti benim bebeler 35te takılıyor

Aynı ikimizinde şartları şerbeti biz
Biraz kendimizde yaparız dedik gelene gidene vericem iyi oldu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…