2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hasta olamazsın sen o şeydir doğum belirtisi
Şu annelerimizin dediği evlendıgınde 48 kılo olanlardanmışsınhiç sekmez genelde anneler 48 kilo ile evlenmişlerdir
Ahahah ben 41 kılo ıle evlendım

Anaaa Ay ben duygulandım Ayy sağlıkla gelsin Ayyy soyaa senin enerjine çok alıştım sanki kardeşim doğuma girecek gibi heyecan yaptım iyimi
Ah bende sizlerde öyle oluyorum hepinizi görmeden seviyorum
Doğumda hepinize dua edeceğim
Kızlar son bir haftam kaldı

Şaka gibi sağlıkla kucakla inşallah

Vuslata 1 hafta kala
Ay valla kavuşmak cok guzel.. Ama iyi gene 38de dogmus olacak dimi? İyi götürdün valla bu zmna.. Maşallah diyeyim

Ayy, güzel kıza sağlıkla kavuşmanı diliyorum, çok az kaldı
Amin kızlar çok teşekkür ederim, çok heyecanlıyım duygularımı tarif bile edemiyorum sağlıkla gelmesini istiyorum sadece

Günaydın herkese,

Ben de 34+6 olarak kontrole geldim bugün. 2900 gr olmuş oğluşcuk. Hala 2 hafta kadar önde ama sıkıntı yok dedi doktor, suyu da sınırı aşmamış neyse ki. Bu sefer beni korkutmadı yani Bir aksilik olmazsa 38’in dolmasını bekleyeceğiz. 5 kasımdan sonra olacak yani muhtemelen. 8-10 gün sonra gideceğim bir daha. Bundan sonra her hafta nst çekilecek.
Magazincileri görünce yüzünü kapatmaya çalışan bir yavru ekliyorum aşağıya.

Eklentiler

• C64AD808-59DC-4CF2-9049-E0D2B90D3139.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar kontrolden geliyorum, 34+0, 2400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi, doktor detaylı inceledi. Nst’de sancı çıkmadı. Suyu 10 cm dedi, iyi genel durumu dedi ama daha önce su ile alakalı bir ölçü hiç vermemişti. Normal değer kaç bilgisi olan yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…