2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İsim konusunda kararsız kalanlar bu sayfaya bakın isterseniz. Belki uyan bir isim bulursunuz..

Kızlaaarrr yardııımm canım acayip derecede cips, bisküvi ve brownie çekiyor
Hic yemiyor musun? Bu kadar aklında kalacağına yemelisin. Ben yediklerime dikkat eden biriyim ama canım istedi mi nadir de olsa cips yedim. Bisküvi den birkaç tane tattım. Küçük çikolata yedim. Bu kadar da olur. Elimizdeki telefon bebeğin üstünde duruyor, cips yemişim bir kere çok mu

Benim gün belli oldu ya artık kafam daha rahat işin şakası bir şey de kalmadı aslında. Annem geldi bugün hemen çoğu şeyi halletti.
Sayfalar çok birikmişti atladım hangi güne karar verildi? M minikkalpp sen ben aynı tarihiz. Minikkalp sürpriz doğurdu seninki belli, benimki şüpheli

Ben faranjit oluyorum kızlar boğaz ağrım var boku yedim ben afedersiniz
Salgın var benimde geniz akıntım geçmiyor antibiyotiği bıraktım içmek istemedim 5 tane içtim 2,5 gün sayılır toplarladı ama geniz akıntısı devam bide akmıyo kaldı orda, balgam sök vardı suya atılan dr kullanabilirsin ddemişti onu içiyorum
Diş ağrım başlıdı gibi sızı şeklinde şuan ara ara gözüm nasıl korkuyo anlatamam
Geçmiş olsun ortalıkta dolaşan şey çok acayip bişey ya bildiğin geçmek bilmiyor

Kızlaaarrr yardııımm canım acayip derecede cips, bisküvi ve brownie çekiyor
Ben cips olarak sade cipsleri tercih ediyorum canım istediğinde. Onların içinde tuz yağ ve patates oluyor sadece. Brownie kendin yaparsın, bir de ağır olduğu için bir dilim keser diye düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi birini yediğin zaman nefsin körelir zaten. Benim de canım cookie çekti hemen yaptım, bir iki tane yedim yetti

İstanbul’da hava da çok dengesiz. Geceleri hala terliyorum su gibi, yorgan örtemiyorum gaz sancım olmadıkça. Bu sefer de uyandığımda kollarım bacaklarım buz gibi oluyor tam hastalık havaları. Ara ara hapşırıyorum ama şimdilik tam yakalanmadan devam ediyorum bakalım. Şu son 3-4 haftayı atlatsak sağlıkla rahatlayacağız inşallah

Uzun kollu fazla kalın olmayan pijama ile üstüm açık, olurya üşürüm diye ayak ucumda pike ve battaniye ile yatıyorum, sabaha karşı su içinde uyanıp değiştiriyordum hep. İlk defa dün gece hiç terlemeden geçti. Gerçi pekte uyudum denemez ya. Bakalım bu akşam ne olacak.

Sayfalar çok birikmişti atladım hangi güne karar verildi? M minikkalpp sen ben aynı tarihiz. Minikkalp sürpriz doğurdu seninki belli, benimki şüpheli
Eveet darısı bizim başımıza 20 Ekimde sezaryen olacağım tansiyon problemim yüzünden kavuşmamıza azcık kaldı

Bende terliyorum baş kısmım boynum sonra bi üşüme geliyo saat 7 den sonra sabah ama donuyorum nasıl titreme geliyo yorganı bacak arama alıyorum ben örtmüyorum genelde ama üşüdüğümde iyi oluyor uzun pijama kısa kollu takılıyorum benim ev serin gerçekten normalde bu havada kombiyi yakıyodum ama çok geç soğudu bu sene soğuk su çok içiyodum oda hasta etti beni sanırım inşallah atlatalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…