2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu haftayıda bitirdik şükür eve girmeyerek Ayy herkes gez gez iyi değerlendir diyo Hayır yaşamadığım bir duygu olsa anlayamam belkide kzıım doğunca benım hayatım hiç değişmedi ki yine gezdim Hatta daha mutlu daha tamamlanmış olarak Şimdi ise dört gözle bekliyorum havalarda sıcak gıdıyor böyle olursa dısarıya bıle cıkarız dıyorum

Millet beni korkutuyo korkmam ki ben evladımdan

Ya bizde isim bulamadık resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende sürekki isimle ilgili rüya görüyorum

Alpi dün 10 saat dışarda olunca gece doğurcağımı sandım valla aman dikkat
Havalar fena görünmüyor sararız bebelerimizi çıkarız

Spring05 bu akşam itibariyle emekleme secde pozisyonuna başlıyorum hadi bakalım inşallah kafam dönmez benim de
Ay ben bıraktım ya ne olacağı varsa olsun artık çok sıkıldım Çarşamba 37 olcam umudum da çok azaldı dönse bende yürüyüş filan yapıcam onları da yapmıyorum habire çamaşır yıkıyorum ütülüyorum bu ara bari evin işi bitsin

Çocuğumun valizi hazır değildir ama odasında böyle bir yeri vardır
Çok güzel Ben valizi kapattım ama kabin boya koyduğum için terlik makyaj malzemesi ve hastaneden çıkarken giyeceğim şeyleri ayrı bir sırt çantasına koyucam eşime de yedek bir şey alırız onunkine koyarım hatta. Çok minimal hazırladım

Kızlar bebeğe akşamları uyurken ne giydirilir? Mesela torba tulumlar var ya kolları açıkta olan 2,5tog olanından almışız. Onlar yatsa yeterli mi kolları öyle açıkta diye üşümüyor mu? Yada yatarken akşamları kollarını kundak gibi kapatmak mı gerekiyor?

Alpi dün 10 saat dışarda olunca gece doğurcağımı sandım valla aman dikkat
Havalar fena görünmüyor sararız bebelerimizi çıkarız
Ahahah dün de dışardaydım bugunde neyse son ıkı hafta sonu kaldı haftayada inşallah fotograf cekımı yapalım dedık Sonra hazırım doğuma he bide çanta var
Bizim burası aşırı sıcak hala şort terlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…