2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tekte bile mahvoluyoruz canım benim iki can tasıyorsun kolay değil cok az kaldı dayan biraz daha gargaraya basla hemen
Çok alakasız bi yerde ordaki 20 lik mi çıkmamış anlamadım ama sızı şuan aynen canım başlayım ben tuzlu gargaraya

Yaaa yerim amaaaa hareketli çocuk çok seviyorum ben kız erkek fark etmez uslu çocuklar garip geliyor bünyem alışmış hareketli enerjik çocuğa sanırım
Haha bakalım bunlar nasıl olacak zaten sakinde olsa birbirlerini görerek iyice yürekleri ağıza getirirler bence

Of ben de bir an önce 35. Haftayı geçip ohh tamam şimdi istediğin zaman gelebilirsin oğlum deyip rahatlayıp sancı beklemek istiyorum düşün yani A Astrologsero yu bile kıskanıyorum hahahah

Merhaba arkadaşlar çok olmuş ama yine de bı sormak istedim benim ablamda romotoit hastası oyuzden agrilarimdan bende de olduğundan suphelendik dahiliye doktoruna gittim agrilariminanlatinca Ra olabilir dedi ama tahlillerimde bi yukselme yoktu doktorda şaşırdı ağrılarım sisliklerin Ra yi gosteriyor dedi romatoloji gönderdi
Acaba aranızda da böyle olan varmı ilk etapta değerler yukselmiyormu acaba romotoloji randevuma da 15 gün varmı kafayı yicem duzunmekten agrilarimda çok geceden beri ikinkolumda dirsektek itibaren çok agriyo başına gelen yazarsa çok sevinirim

Haha bakalım bunlar nasıl olacak zaten sakinde olsa birbirlerini görerek iyice yürekleri ağıza getirirler bence
Ben şöyle bir şey okudum yada dinledim tam hatırlayamadım tek çocuk büyütmek iki çocuk büyütmekten zor kardeşi olunca en azından oynuyor uğraşıyor arkadaş ihtiyacı olmuyor evde misal benim oğlum sürekli ağlıyor evde kimse yok diye kardeşi olanlara özeniyor filan benimkilerin arası birazcık var işte iki numaram oyun çağına gelince ilk oynamak isteyecekmi bakalım zor olsada aslanda en güzel yaş aralığı 3, 3,5 gibi yaa

Çok alakasız bi yerde ordaki 20 lik mi çıkmamış anlamadım ama sızı şuan aynen canım başlayım ben tuzlu gargaraya
Karanfil yağı al sür canım. Antiseptik etkisi de var apse varsa küçültür ve uyuşturur da. Ben ağrıdığı dönemlerde diş ipi ,ağız bakım suyu ile gargara yaptım, İhmal etmedim Asitli ve şekerli şeyleri azalttım.Yatmadan karanfil yağı sürdüm hafiflemişti.

Bende gördüm öyle bir şey umarım doğrudur bizim tam 2.5 yaş olacak araları Bizimki de evde insan arıyor dans ediyor beni alkışla diyor. İşte ne bileyim ben bebek oluyorum o anne sürekli bir taklit ve oyunlarına dahil etme var. Ebeveyn gibi değil de bir oyuncağı ya da arkadaşı gibi görüyor, bu da insanı bunaltıyor. Kardeşi olunca ona sarar en azından Bence ikinci çocuk yapılacaksa çok risk alıp kardeş kıskançlığı filan olmadan doğumdan 3 4 ay sonra hamile kalmak İnanılmaz zor olur evet ama daha gözünü açmadan çocuk anlamadan eve yeni bir kardeş gelir ve beraberce büyürler

Geçmiş olsun fibromialji de olabilirsiniz ( sürekli vücutta gezen ve hiç bir şekilde geçmeyen ağrı ) ben de var ama çok çok şükür hamileliğimde olmadı isterseniz romatoloji randevunuzda bunu da doktorunuza bir danışın

Ay ben tribe girdim bugun. Su gibi akintim gelmis, camasirimin yarisi islanmis, kasiklarim agriyor hafiften. Anksiyetem var zaten sacma sapan tribe girdim şimdi değil diye. Hayir biliyorum bir sey olmayacagini da ama... Acayip

Dediğin güzel olur da, rahimin kendini toparlaması ve yeni bir hamileleiğe hazırlık izin en az 12-18 ay beklemeyi öneriyorlar. Benim yeğenlerimin arası 22 ay. İlk 2 sene korkunç geçti ama şimdi hem birbirlerini çok güzel koruyorlar hem de çok güzel oynuyorlar, biz her ne kadar onlarla oynasak ta aynı dili konuştukyanı, hayal güçlerini paşlaşacakları bir kardeşin yerini tutamıyoruz. Yaşım 37 olmasa doğumdan 1 sene sonra ikinciyi yapmaşı çok isterim ama yaş geçiyor, riskler artıyor bilemiyorum.

Ay ben tribe girdim bugun. Su gibi akintim gelmis, camasirimin yarisi islanmis, kasiklarim agriyor hafiften. Anksiyetem var zaten sacma sapan tribe girdim şimdi değil diye. Hayir biliyorum bir sey olmayacagini da ama... Acayip
Suyun gelmiş olmasın ?

Orası da doğru fizyolojik olarak düşünmedim hiç Artık evlilik ve hamilelik yaşı eskisi gibi hiç değil öyle düşünme. Yaşında günümüz şartlarında çok çok normal inşallah ikinciyi istediğin zaman ona da sağlıkla kavuşursun

Kızım 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim aman yarabbi o ne büyük şok ne büyük korku endişe anlatılmaz duygulardı nasıl baş ederim ne yaparım nasıl bakarım kızımın hakkına giriyorum vicdanı da cabası ama dediğin çok doğru en azından kıskançlık pek bilmez hani bi kız ve erkek ortak oyun oynar mı biri bebek biri araba ister mi bilmiyorum deneyimleyip göreceğiz ama en azından bi arkadaşı olacak evde yazık çok sıkılıyor

Aslında haftan da müsait su gibi akıntı devam eder istemsiz bacaktan sizarsa dikkat et sancıları da sıklaşirsa dakika tut doğum da başlıyor olabilir

Kesinlikle çok güzel oyun oynarlar belki ilk bir yıl zor geçer ama sonrası çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…