Ay ben tribe girdim bugun. Su gibi akintim gelmis, camasirimin yarisi islanmis, kasiklarim agriyor hafiften. Anksiyetem var zaten sacma sapan tribe girdim şimdi değil diye.Hayir biliyorum bir sey olmayacagini da ama... Acayip
İstanbul’da hava da çok dengesiz. Geceleri hala terliyorum su gibi, yorgan örtemiyorum gaz sancım olmadıkça. Bu sefer de uyandığımda kollarım bacaklarım buz gibi oluyortam hastalık havaları. Ara ara hapşırıyorum ama şimdilik tam yakalanmadan devam ediyorum bakalım. Şu son 3-4 haftayı atlatsak sağlıkla rahatlayacağız inşallah
Böyle durumlar için doğum eğitiminde şunu önermişlerdi: kurulanıp temiz çamaşır giy, on beş dakika bekle, ıslaklık varsa yine kurulan yine çamaşır değiştir bir on beş dakika daha bekle. Yine varsa, su olma ihtimali yüksek. Çünkü su gelince arada çiş kaçırır gibi veya akıntı gibi azar azar gelmiyormuş anladığım kadarıyla.
Kızlaaarrr yardııımm canım acayip derecede cips, bisküvi ve brownie çekiyor
Çiş kaçırmak demişken, ben artık tutamıorm çişi ya, kusarken veya hapşurup öksürürken kaçmaya basladıHooops kegel yapsak Bi sıkıntı olur mu?
Aynen öyle vallaha söylediklerin içimi rahatlattı şu kilo takıntısınıda bir aşabilsemSaat biraz uygunsuz olmuş ama bunları arada yemiyor muyuz hiç ya
Ben ayda bir fast food bile yiyorum ki normalde ağzıma sürmem. (Aşerme hakkımı kullanıyorum)
Ama yemek istemiyorsan şöyle düşün, canın aslında cips değil yağlı ve tuzlu bir şeyler çekiyor. Cips yerine tuzlu fıstık,,evde patlamış mısır, hatta yemekte et yanına fırında kızartılmış patates vb de iş görür. Diğerleri içinse belli ki çikolata ve unlu tatlı ihtiyacı var, ona en yakın masum tatlı tahinle pekmez.
Veya sabah kendin yaparsın, hiç olmadı alırsın bir pastaneden elli gram. Hamileyiz ayol, o kadar şeyimiz olmasın mı?
Sonra kilo almışmıyım yazma valla alırsın tabi bunların hepsini yiyinceKızlar cips çok yemedim az az yedim browniede yemedim ama geçen yaptığım ağlayan kekten vardı bir dilim ondan yedim bi de büyük probis bisküviler var ya ondan dört tane yedim biseyler oldu bana anlamadım çok istedim yedimnefsimde körelmedi yani birini yiyince ama sondu yani
Afiyet olsunKızlar cips çok yemedim az az yedim browniede yemedim ama geçen yaptığım ağlayan kekten vardı bir dilim ondan yedim bi de büyük probis bisküviler var ya ondan dört tane yedim biseyler oldu bana anlamadım çok istedim yedimnefsimde körelmedi yani birini yiyince ama sondu yani
Ben son dönemde yanıma hep yedek çamaşır, kıyafet falan alıyorum bir yere giderken. Arabada oluyor. Hiç lazım olmamıştı. Son Dr kontrolünde nts öncesi tuvalete gireyim dedim. Klozet önümdeyken, daha çamaşırı indiremeden kaçtı gitti. Kaldım öyle arabadan çanta gelene kadar. çok sinir bozucuyduÇiş kaçırmak demişken, ben artık tutamıorm çişi ya, kusarken veya hapşurup öksürürken kaçmaya basladıHooops kegel yapsak Bi sıkıntı olur mu?
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama doğalgazı çok açmayın derim. Soğuk hasta etmez sıcak hasta eder diyor doktorlar, 22-23 derece olmalıymış evin sıcaklığıAynen ya hafta sonu deli gibi hapşurdum sürekli, burnumda dolmaya basladı.. Açsam mı dıyorum bazen dogalgazı, bu sefer de bunalır mıyım dıyorumbide erken cidden, bebek dogunca bayagı Bi yakcaz, faturalar kabarık olcak mecburen bnm evde halılar da yok, ondan da soguk gelıo galıba, çarşamba inşallah sercem halıları yardımcı abla gelınce
Bebek baskı yapıyor mesaneye, çok normal o. Benim bildiğim kadarıyla kegel yapabiliyoruz ama bu baskı varken bir faydası olmayabilir bence aksırıp tıksırırken kaçırmaya.
Bende de oluyor özellikle hapşırırkenÇiş kaçırmak demişken, ben artık tutamıorm çişi ya, kusarken veya hapşurup öksürürken kaçmaya basladıHooops kegel yapsak Bi sıkıntı olur mu?
Ben son dönemde yanıma hep yedek çamaşır, kıyafet falan alıyorum bir yere giderken. Arabada oluyor. Hiç lazım olmamıştı. Son Dr kontrolünde nts öncesi tuvalete gireyim dedim. Klozet önümdeyken, daha çamaşırı indiremeden kaçtı gitti. Kaldım öyle arabadan çanta gelene kadar. çok sinir bozucuydubir anda tekme mi yedim mesaneye, ne oldu bilmem
Kız deme öyle ağlıcam valla bu kilo konusundaSonra kilo almışmıyım yazma valla alırsın tabi bunların hepsini yiyinceye can bogazdan gelir ben kiloyu takmıyorum o yüzden yiyiyorum hiç bi zaman kısıtlamadım kızımda da ikizlerimde de yememem gereken şeyler dışında canımın istediği herşeyi yedim
Bende de oluyor özellikle hapşırırkenhiç günlük ped kullanmıyorum ben zararlı diye hep çantamda buzdolabı poşetinin içinde temiz çamaşır oluyor onu kullanırım diye. Dışarda başıma gelmedi de evde 2 kez geldi
Kız deme öyle ağlıcam valla bu kilo konusunda
Hepsini de yerim canım çektiyse ama gerçekten canım mı çekiyor pis boğazlıktan mı onunda ayrımı lazımKızlaaarrr yardııımm canım acayip derecede cips, bisküvi ve brownie çekiyor
Aynen öyle vallaha söylediklerin içimi rahatlattı şu kilo takıntısınıda bir aşabilsem
Ya evdeyken neyse de dısarda olsa naapcam.. O tedirgin edıo.. Gecen kusarken aynı anda nerdeyse işedim o derece kaçtı yani
Bende de oluyor özellikle hapşırırkenhiç günlük ped kullanmıyorum ben zararlı diye hep çantamda buzdolabı poşetinin içinde temiz çamaşır oluyor onu kullanırım diye. Dışarda başıma gelmedi de evde 2 kez geldi
Standart 1 su bardağı su içince 3 kere tuvalet için kalkıyorum ordan hesaplaYa bazen korkuyorum iki üç yudum su bu kadar idrara yol açmazdı bende diye ama anladığım hepimiz aynı durumdayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?