2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay ben tribe girdim bugun. Su gibi akintim gelmis, camasirimin yarisi islanmis, kasiklarim agriyor hafiften. Anksiyetem var zaten sacma sapan tribe girdim şimdi değil diye. Hayir biliyorum bir sey olmayacagini da ama... Acayip

Böyle durumlar için doğum eğitiminde şunu önermişlerdi: kurulanıp temiz çamaşır giy, on beş dakika bekle, ıslaklık varsa yine kurulan yine çamaşır değiştir bir on beş dakika daha bekle. Yine varsa, su olma ihtimali yüksek. Çünkü su gelince arada çiş kaçırır gibi veya akıntı gibi azar azar gelmiyormuş anladığım kadarıyla.

Aynen ya hafta sonu deli gibi hapşurdum sürekli, burnumda dolmaya basladı.. Açsam mı dıyorum bazen dogalgazı, bu sefer de bunalır mıyım dıyorum bide erken cidden, bebek dogunca bayagı Bi yakcaz, faturalar kabarık olcak mecburen bnm evde halılar da yok, ondan da soguk gelıo galıba, çarşamba inşallah sercem halıları yardımcı abla gelınce

Çiş kaçırmak demişken, ben artık tutamıorm çişi ya, kusarken veya hapşurup öksürürken kaçmaya basladı Hooops kegel yapsak Bi sıkıntı olur mu?

Kızlar cips çok yemedim az az yedim browniede yemedim ama geçen yaptığım ağlayan kekten vardı bir dilim ondan yedim bi de büyük probis bisküviler var ya ondan dört tane yedim biseyler oldu bana anlamadım çok istedim yedim nefsimde körelmedi yani birini yiyince ama sondu yani

Kızlaaarrr yardııımm canım acayip derecede cips, bisküvi ve brownie çekiyor

Saat biraz uygunsuz olmuş ama bunları arada yemiyor muyuz hiç ya
Ben ayda bir fast food bile yiyorum ki normalde ağzıma sürmem. (Aşerme hakkımı kullanıyorum)

Ama yemek istemiyorsan şöyle düşün, canın aslında cips değil yağlı ve tuzlu bir şeyler çekiyor. Cips yerine tuzlu fıstık,,evde patlamış mısır, hatta yemekte et yanına fırında kızartılmış patates vb de iş görür. Diğerleri içinse belli ki çikolata ve unlu tatlı ihtiyacı var, ona en yakın masum tatlı tahinle pekmez.

Veya sabah kendin yaparsın, hiç olmadı alırsın bir pastaneden elli gram. Hamileyiz ayol, o kadar şeyimiz olmasın mı?

Çiş kaçırmak demişken, ben artık tutamıorm çişi ya, kusarken veya hapşurup öksürürken kaçmaya basladı Hooops kegel yapsak Bi sıkıntı olur mu?

Bebek baskı yapıyor mesaneye, çok normal o. Benim bildiğim kadarıyla kegel yapabiliyoruz ama bu baskı varken bir faydası olmayabilir bence aksırıp tıksırırken kaçırmaya.

Aynen öyle vallaha söylediklerin içimi rahatlattı şu kilo takıntısınıda bir aşabilsem

Sonra kilo almışmıyım yazma valla alırsın tabi bunların hepsini yiyince ye can bogazdan gelir ben kiloyu takmıyorum o yüzden yiyiyorum hiç bi zaman kısıtlamadım kızımda da ikizlerimde de yememem gereken şeyler dışında canımın istediği herşeyi yedim

Afiyet olsun bebiş istemiş, sen değil diye avutalım kendimizi

Ben son dönemde yanıma hep yedek çamaşır, kıyafet falan alıyorum bir yere giderken. Arabada oluyor. Hiç lazım olmamıştı. Son Dr kontrolünde nts öncesi tuvalete gireyim dedim. Klozet önümdeyken, daha çamaşırı indiremeden kaçtı gitti. Kaldım öyle arabadan çanta gelene kadar. çok sinir bozucuydu bir anda tekme mi yedim mesaneye, ne oldu bilmem

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama doğalgazı çok açmayın derim. Soğuk hasta etmez sıcak hasta eder diyor doktorlar, 22-23 derece olmalıymış evin sıcaklığı

Bebek baskı yapıyor mesaneye, çok normal o. Benim bildiğim kadarıyla kegel yapabiliyoruz ama bu baskı varken bir faydası olmayabilir bence aksırıp tıksırırken kaçırmaya.

Ya evdeyken neyse de dısarda olsa naapcam.. O tedirgin edıo.. Gecen kusarken aynı anda nerdeyse işedim o derece kaçtı yani

Bende de oluyor özellikle hapşırırken hiç günlük ped kullanmıyorum ben zararlı diye hep çantamda buzdolabı poşetinin içinde temiz çamaşır oluyor onu kullanırım diye. Dışarda başıma gelmedi de evde 2 kez geldi

Çok mantıklı ya.. Çok dısarı cıkmıyorum ama bu haftasonu hep dısardaydım, tek basıma oglumu avmye götürdüm çok yoruldum geberdim hatta.. Ama oğlum benı hiç üzmedi sagolsun
Bende camasır alayım yanıma ya, Baska turlu olmucak gibi.. Olur olmaz kaçar filan

Kız deme öyle ağlıcam valla bu kilo konusunda

Dısarda bnmde olmadı ama olursa yandım.. Bende sizin gibi alcam yanıma yedek çamasır

Kız deme öyle ağlıcam valla bu kilo konusunda

Kıloya takılma canım.. Emzirirken verirsin, olmadı Bi sekılde verirsin.. Abartmadan herseyden yeyıver ya, ben yiyorum valla.. Ama ılk basta bende hamburger fılan yerdım ama sımdı görmek bile istemiyorum.. Ben sureklı ev yemeği yemek istiyorum, gecen de hamur işi çok çektim canım.. Yaptım 2 3 tane anca yedim.. Ama şöyle önume hazır sıcak sıcak yemekler gelse süper olurdu

Kızlaaarrr yardııımm canım acayip derecede cips, bisküvi ve brownie çekiyor
Hepsini de yerim canım çektiyse ama gerçekten canım mı çekiyor pis boğazlıktan mı onunda ayrımı lazım
O değilde kilodan mı zararından mı yemeye çekiniyorsun.. Lakin ben hepsini çatur çutur yiyorum bi cipsi ayda bir

Aynen öyle vallaha söylediklerin içimi rahatlattı şu kilo takıntısınıda bir aşabilsem

Aslında şöyle düşünmek lazım, hamile olduğumuz için yediklerimizden iki kat kalori almıyoruz. Hamile değilken de sağlıklı besleniyorsak arada kaçamak yapsak bile kilo almıyoruz, hamileyken de. O kaçamakların sayısı ne oranda artarsa ve risk veya ağırlaşma yüzünden yürüyüş ve benzeri egzersiz imkanlarımız ne oranda kısıtlanırsa, o oranda kilo alıyoruz aslında. (Bebek, plesanta, su, artan kan hacmi vb yüzünden aldığımız kilo hariç tabii). Son haftalardayız artık zaten, alacağımızı aldık. Doğumdan sonra yarısı gidiyor zaten kısa bir sürede, Emzirme döneminde de “süt yapar, ye,” diye ağzımıza sokuşturulan her şeyi yemezsek diyet yapmasak bile normal kilomuza dönmemiz uzun sürmüyor. Süt için temelde uyku ve bol su dışında bir şeye ihtiyacımız olmadığını unutmayalım, yeter.

Ya evdeyken neyse de dısarda olsa naapcam.. O tedirgin edıo.. Gecen kusarken aynı anda nerdeyse işedim o derece kaçtı yani

Kusacak kadar kötüyken dışarı çıkmıyoruz genelde neyse ki ama öksürürken çok fena cidden

Günlük ped o konuda pek bir işe yaramıyor zaten, aklında kalmasın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…