2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Utanarak söylüyorum ki ben de hatta cips de yiyorum. Zararlı olduğu konusunda hemfikirim tabiki ama bir oturuşta bir paket yemiyorum zaten küçük kaçamaklar diyelim biz ona
Hamilelikte kesinlikle yasak denilen şeyleri yemedim sadece. Az pişmiş ettir, midyedir, sushidir gibi. Doğurduğum da ilk kokoreç yiyeceğim mesela

Bu cümleyi geçen gün kurdum . Dogurdugumda daha hastane odasındayken esimi yollayıp kokoreç aldırmak istiyorum . İlk onu yemeyi hayal ediyorum

Ben kola içiyorum ama kendimce olayı yumuşattım gibi bi lt kolayı açıp3-4 günde içiyorum. Sonu geldiğinde zaten gazı azalmış oluyor buda sürekli olmuyor zaten. Belli şeyleri yersem canım istiyor.
Ama şu hastanede kokoreç olayı taa başından beri aklımda. Birde ben şarküteri ürünlerimi çiğ severim. Bu süreçte hiç yemedim. Bol şarküterili sandviç hayalim var

Ay bende çiğköfte.. Nası istiyorum anlatamam ufak ufak bende yedim ya pizzada salamları vsvs gözüm görmedi.. İlk gebelıkte agzıma sürmedim hiç böyle şeyler, sürecek durumda da olmuyordum, midem istemıodu boyle abur cubur seyleri.. Bunda bıraz daha iyi hissettgm için galıba yedım ara sıra hersey, hatta İlk baslarda hamıle degılmısım gibi de yedim

Canım çekiyordu kız vallaha pis boğazlıktan değil

Dısarda bnmde olmadı ama olursa yandım.. Bende sizin gibi alcam yanıma yedek çamasır
Eğer yanımda yoksa havlu peçeteler varya kokusuzlardan onlardan iki kat yapıp koyuyorum ama çok rahat olmuyor tabii her tuvalete gittiğimde dışarda değiştiriyorum acil müdahaleye karşı ama yedek taşımak en iyisi
Günlük ped o konuda pek bir işe yaramıyor zaten, aklında kalmasın hiç
Haha olsun bir nebze de olsa tutar eskiden çok kullanırdım günlük ped, gerçekten idrar yolu enfeksiyonuna davetiye ya. Bu arada bu idrar kaçırma doğumdan sonra da devam ediyor kızlar haha artık eşten çekinme dönemi bitti

Sevenler çok seviyor sevmeyenler nefret ediyor benim de hayalim hastane odasında yemek valla
Nefret etmiyorum ama sakatat yemiyorum ilk gün yeme canım sıvı şeyler tüket gazın çıksın büyük tuvalete de çık sonra söyle hastaneye aklıma direk o geldi valla seni düşündüğümden yarım değilde bi kaç lokma yenir heralde ilk gün bilemedim yinede sen bilirsin

Şu an resmen yememe az kaldığı için sevindim ben de hiç şarküteri ürünü yemedim em tehlikelilerinden biri çok iyi yapmışsın

Ya sen ne dıosun ben bi sefer bildiğin altıma mıçtım bizde artık kalmadı öyle çekinmeler Allah kimseyi ishal yapmasın ya, tuvalet önunde ama oraya bile gidemiosun Bi kere de manisada otogara giderken böyle olmustum, o an anladım tuvalet denılen yerin ne denli önemlı oldugunu

Ben cipste yiyorum kola da içiyorum hamburger de ayda bir filanda değil genelde haftada bir iki bazen üç bile oluyor ama az az yemeye çalışıyorum. Şu sıralar nefes probleminden dolayı gazlı içecekler içince fena oluyorum ya da çok yiyince ama yazın baya tükettim. Genelde ben evde varsa dayanamıyorum ama yoksa gayet salatalıkla idare edebiliyorum. Eşime de bir şey alma diyorum ama aldığı için bende görünce yiyorum. Çok doğal yani yaşadığın süreç az az yersen sorun olmaz

Biz de tam şimdi bunu konuşuyorduk. Doğum cuma günü o gün yemem ama ertesi gün yerim sanırım. Gerçi lohusa kafası belli de olmaz işte
Ben iki gün önceden başlayacağım. Bol sıvı ve lifli gıdalar alacağım. Size de tavsiyem bol bol su, meyve suyu, çorba içilmesi gerekir. Gaz yapacak çiğ sebzeler tüketilmemeli. Ben yine yazarım yediklerimden size

ben kusarken falan oluyodu zorladığımda kendimi 3-4 aylıkken hatta düşündüm de dışarda olsam ben değiştiremem ki göbekten eşim giydiriyo akşamları gündüz akıntım fazlaysa zorlanıyorum valla Allahtan evden çıkıcak halde değilim

Haha o nasıl bir şey kız bende çiş kaçırdım doğumdan bir kaç güm sonra kusmama da şahit oldu ama daha o kadar ilerlemedik siz bir level daha atlamışsınız

Şu an resmen yememe az kaldığı için sevindim ben de hiç şarküteri ürünü yemedim em tehlikelilerinden biri çok iyi yapmışsın
Çok canım çektiğinde falan iyice pişirip bir yediğim oldu ama zevki yoktu dışarıda hiç pizza yemedim. Evde ilk zamanlarda bir kere kendim yapmıştım. O kadar.

Yaa ikiz olunca zor haklısın canım Ben hala mesela çıkan tüylerimi duştan önce doktor eldiveniyle alabiliyorum. Ağda sarkıtır enfeksiyon kaparım diye gitmedim hiç, eskiden lazere gitmiştim ama bitmemiş. Kalanları da öyle alıyorum bir şekilde hareket alanım o kadar kısıtlanmadı. Allah yardımcın olsun az kaldı zaten

Etsiz sevmiyoruz biz onu biraz düzeni oturtunca evde yapmayı planlıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…