Ben kola içiyorum ama kendimce olayı yumuşattım gibibi lt kolayı açıp3-4 günde içiyorum. Sonu geldiğinde zaten gazı azalmış oluyor buda sürekli olmuyor zaten. Belli şeyleri yersem canım istiyor.
Ama şu hastanede kokoreç olayı taa başından beri aklımda. Birde ben şarküteri ürünlerimi çiğ severim. Bu süreçte hiç yemedim. Bol şarküterili sandviç hayalim var
Biz de tam şimdi bunu konuşuyorduk. Doğum cuma günü o gün yemem ama ertesi gün yerim sanırım. Gerçi lohusa kafası belli de olmaz işte
Ben iki gün önceden başlayacağım. Bol sıvı ve lifli gıdalar alacağım. Size de tavsiyem bol bol su, meyve suyu, çorba içilmesi gerekir. Gaz yapacak çiğ sebzeler tüketilmemeli. Ben yine yazarım yediklerimden size
Tek başıma pasta yedim bu akşam Şuan şöyle bir okuyunca hiç dikkatli olmadığımı gördüm ama acayip canım çekmiştiHic olmazdı öyle aşermelerim ama benim de canım deli gibi
istedi . Eşim sağ olsun gidip aradı pastanelerde bulamadı Bim de satılıyor dondurulmuş reyonunda oradan aldi geldi hemen bi yedim bi yedimframbuazlı cheeskek
Haha o nasıl bir şey kızbende çiş kaçırdım doğumdan bir kaç güm sonra kusmama da şahit oldu ama daha o kadar ilerlemedik siz bir level daha atlamışsınız
Etsiz sevmiyoruz bizonu biraz düzeni oturtunca evde yapmayı planlıyorum bakalım
Bu kez hasta bezi kullan mutlakaYa ishal çok beter Bi durum ya, dibindeki tuvalete gidene kadar olan oluyodibindeki dedıgım de bayagı var mesafe aslnda gidene kadar koyverdim çok fenaydı ya
Tek başıma pasta yedim bu akşam Şuan şöyle bir okuyunca hiç dikkatli olmadığımı gördüm ama acayip canım çekmiştisürekli yemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum
Bu kez hasta bezi kullan mutlaka
Etsiz çiğ köfte de mi yasak ki? O değildir bence. Kendim için demiyorum vallahi, benim aram yoktur çiğ köfteyle ama yeniyordur o ya bence.Ya etli de yemiştim, unıversıtedeyken yemiştim.. O zmn 54 kılocuk bir berikko oldugum ıcın minnacık mideme löp diye oturmuştu, ondan beri etli yemedim hiç ya
Etsiz çiğ köfte de mi yasak ki? O değildir bence. Kendim için demiyorum vallahi, benim aram yoktur çiğ köfteyle ama yeniyordur o ya bence.
Diğeri kısırın köfte haline gelmiş hali gibi geliyor. Öyle çok düşkünü değilim ama olursa etli olsun derim. Eskiden satılırdı. Yasaklanınca ayda yılda bir evde yaparsak yaparızYa etli de yemiştim, unıversıtedeyken yemiştim.. O zmn 54 kılocuk bir berikko oldugum ıcın minnacık mideme löp diye oturmuştu, ondan beri etli yemedim hiç ya
Etsiz serbest. Bulgur ve baharat sadeceEtsiz çiğ köfte de mi yasak ki? O değildir bence. Kendim için demiyorum vallahi, benim aram yoktur çiğ köfteyle ama yeniyordur o ya bence.
Hazırlarda msg var falan diyorlar ama arada cips yiyebiliyorsak o da yeniyordur bence etsiz olduğu sürece.Ağzından bal damlıyorinşallah öyledir ya, aklımda yasak diye kalmış ama bilmiyorum
Maşallah ne güzel yiyorsunuz yahu hiç mi mideniz yanmıyorben su içsem midem yanıyor.
Limon ve balı yaptın mı?Benim faranjit iyice ilerledi. Sabahı beklicem serum yemek için belki düzelirim
Cinsiyet kız. Aklımda o kadar çok isim vad ki seçemiyoruz. Hoş bana hepsi uyuuor ama eşim leyla diyip duruyor anlamı gece karanlık demek diye biliyorum çocuğa böyle bir şekilde seslenecek olmak mantıklı gelmiyor. İlk kızım iki isim. Hakka girmemek için bu kızıma da iki isim düşünüyorum. Eşim inatçı keçi gibi tek isim diye tutturuyor bir başka sorunumuzda bu fabi. Bizim iş bayağo karışık iişin içindem çıkamıyoruz. Eşim İdil Ece diyor ama çevremdeki tüm Eceler şımarık. Üstelik görümcemin kızının adı her ne kadar ece ismini beğensemde koymak gelmiyor içimden.Sizin cinsiyet ne aklınızda varmı seçenek
Cinsiyet kız. Aklımda o kadar çok isim vad ki seçemiyoruz. Hoş bana hepsi uyuuor ama eşim leyla diyip duruyor anlamı gece karanlık demek diye biliyorum çocuğa böyle bir şekilde seslenecek olmak mantıklı gelmiyor. İlk kızım iki isim. Hakka girmemek için bu kızıma da iki isim düşünüyorum. Eşim inatçı keçi gibi tek isim diye tutturuyor bir başka sorunumuzda bu fabi. Bizim iş bayağo karışık iişin içindem çıkamıyoruz. Eşim İdil Ece diyor ama çevremdeki tüm Eceler şımarık. Üstelik görümcemin kızının adı her ne kadar ece ismini beğensemde koymak gelmiyor içimden.
İlk Kızımın adı Gökçe Nil
Beren İdil
Beril İdil
Birce idil filan hoşuma gidiyor.
İlay ada
Birce ve Amine ismi de güzel. Umay, Sude de
U harfi özellikle bereketi ve güzelliği bünyesinde bulundurup çekiyor. İkra da güzel. Bana kalsa hepsi oluyor açıkcası
Öneri alabilirim eğer varsa aklınızda. Erkek içinde oğlım olsaydı Cihangir, Mete Selim Alp Tuna Asil
Atabey, Utku, Pamir isimlerinden birini koyabilirdim.
U harfli isim tercih ediyorsan bende Duru çook güzel bir isim. Yanına beğendiklerinin içindenCinsiyet kız. Aklımda o kadar çok isim vad ki seçemiyoruz. Hoş bana hepsi uyuuor ama eşim leyla diyip duruyor anlamı gece karanlık demek diye biliyorum çocuğa böyle bir şekilde seslenecek olmak mantıklı gelmiyor. İlk kızım iki isim. Hakka girmemek için bu kızıma da iki isim düşünüyorum. Eşim inatçı keçi gibi tek isim diye tutturuyor bir başka sorunumuzda bu fabi. Bizim iş bayağo karışık iişin içindem çıkamıyoruz. Eşim İdil Ece diyor ama çevremdeki tüm Eceler şımarık. Üstelik görümcemin kızının adı her ne kadar ece ismini beğensemde koymak gelmiyor içimden.
Beren İdil
Beril İdil
İlay ada
U harfi özellikle bereketi ve güzelliği bünyesinde bulundurup çekiyor. İkra da güzel. Bana kalsa hepsi oluyor açıkcası
Öneri alabilirim eğer varsa aklınızda. Erkek içinde oğlım olsaydı Cihangir, Mete Selim Alp Tuna Asil
Amine çok hoş bence.. Kızım olsa koyardm,
Doğurdul doğurucam hala isime karar veremedik. Eşim Pars diyor, ben Uraz veya Atlas diyorum, bakalım ne olacak. Kız olsaydı direkt Asya koyacaktık, ikinciye artıkCinsiyet kız. Aklımda o kadar çok isim vad ki seçemiyoruz. Hoş bana hepsi uyuuor ama eşim leyla diyip duruyor anlamı gece karanlık demek diye biliyorum çocuğa böyle bir şekilde seslenecek olmak mantıklı gelmiyor. İlk kızım iki isim. Hakka girmemek için bu kızıma da iki isim düşünüyorum. Eşim inatçı keçi gibi tek isim diye tutturuyor bir başka sorunumuzda bu fabi. Bizim iş bayağo karışık iişin içindem çıkamıyoruz. Eşim İdil Ece diyor ama çevremdeki tüm Eceler şımarık. Üstelik görümcemin kızının adı her ne kadar ece ismini beğensemde koymak gelmiyor içimden.
Beren İdil
Beril İdil
İlay ada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?