2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay ben de çiğ severim. Hamileyken de çok canım çektikçe pastırma yiyorum ama pişirerek tabii. Oysa normalde tavaya iki dilim atıyorsam, ağzıma üç tıkardım. Of, vallahi çiğ çiğ yemek en büyük özlemlerimden şu an.

Ben de ikinci gün döner yemiştim ne vizyonsuzmuşum oysa ki.

Tek başıma pasta yedim bu akşam Şuan şöyle bir okuyunca hiç dikkatli olmadığımı gördüm ama acayip canım çekmişti sürekli yemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum

Haha o nasıl bir şey kız bende çiş kaçırdım doğumdan bir kaç güm sonra kusmama da şahit oldu ama daha o kadar ilerlemedik siz bir level daha atlamışsınız

Ya ishal çok beter Bi durum ya, dibindeki tuvalete gidene kadar olan oluyo dibindeki dedıgım de bayagı var mesafe aslnda gidene kadar koyverdim çok fenaydı ya

Tek başıma pasta yedim bu akşam Şuan şöyle bir okuyunca hiç dikkatli olmadığımı gördüm ama acayip canım çekmişti sürekli yemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum

Tabi canım hiç birimiz sürekli yemiyoruz aramızda sır aramzda casuslar olabilir onu diyim
Hepimiz döküldük ya herkes herseyı yıyormus megerse

Ya etli de yemiştim, unıversıtedeyken yemiştim.. O zmn 54 kılocuk bir berikko oldugum ıcın minnacık mideme löp diye oturmuştu, ondan beri etli yemedim hiç ya
Etsiz çiğ köfte de mi yasak ki? O değildir bence. Kendim için demiyorum vallahi, benim aram yoktur çiğ köfteyle ama yeniyordur o ya bence.

Ya etli de yemiştim, unıversıtedeyken yemiştim.. O zmn 54 kılocuk bir berikko oldugum ıcın minnacık mideme löp diye oturmuştu, ondan beri etli yemedim hiç ya
Diğeri kısırın köfte haline gelmiş hali gibi geliyor. Öyle çok düşkünü değilim ama olursa etli olsun derim. Eskiden satılırdı. Yasaklanınca ayda yılda bir evde yaparsak yaparız

Ağzından bal damlıyor inşallah öyledir ya, aklımda yasak diye kalmış ama bilmiyorum
Hazırlarda msg var falan diyorlar ama arada cips yiyebiliyorsak o da yeniyordur bence etsiz olduğu sürece.

Maşallah ne güzel yiyorsunuz yahu hiç mi mideniz yanmıyor ben su içsem midem yanıyor.

Ay benim de üç gündür midem felaket, aç geziyorum resmen, dilime vurdu o yüzden

Sizin cinsiyet ne aklınızda varmı seçenek
Cinsiyet kız. Aklımda o kadar çok isim vad ki seçemiyoruz. Hoş bana hepsi uyuuor ama eşim leyla diyip duruyor anlamı gece karanlık demek diye biliyorum çocuğa böyle bir şekilde seslenecek olmak mantıklı gelmiyor. İlk kızım iki isim. Hakka girmemek için bu kızıma da iki isim düşünüyorum. Eşim inatçı keçi gibi tek isim diye tutturuyor bir başka sorunumuzda bu fabi. Bizim iş bayağo karışık iişin içindem çıkamıyoruz. Eşim İdil Ece diyor ama çevremdeki tüm Eceler şımarık. Üstelik görümcemin kızının adı her ne kadar ece ismini beğensemde koymak gelmiyor içimden.
İlk Kızımın adı Gökçe Nil
Beren İdil
Beril İdil
Birce idil filan hoşuma gidiyor.
İlay ada
Birce ve Amine ismi de güzel. Umay, Sude de
U harfi özellikle bereketi ve güzelliği bünyesinde bulundurup çekiyor. İkra da güzel. Bana kalsa hepsi oluyor açıkcası
Öneri alabilirim eğer varsa aklınızda. Erkek içinde oğlım olsaydı Cihangir, Mete Selim Alp Tuna Asil
Atabey, Utku, Pamir isimlerinden birini koyabilirdim.

Amine çok hoş bence.. Kızım olsa koyardm,

U harfli isim tercih ediyorsan bende Duru çook güzel bir isim. Yanına beğendiklerinin içinden
Beren Duru
İdil Duru
Beril Duru hepsi de uyuyor bence

Amine çok hoş bence.. Kızım olsa koyardm,
Doğurdul doğurucam hala isime karar veremedik. Eşim Pars diyor, ben Uraz veya Atlas diyorum, bakalım ne olacak. Kız olsaydı direkt Asya koyacaktık, ikinciye artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…