Waaay hanimlar neler dokuldunuz nelerTabi canım hiç birimiz sürekli yemiyoruzaramızda sır aramzda casuslar olabilir onu diyim
Hepimiz döküldük yaherkes herseyı yıyormus megerse
Doğurdul doğurucam hala isime karar veremedik. Eşim Pars diyor, ben Uraz veya Atlas diyorum, bakalım ne olacak. Kız olsaydı direkt Asya koyacaktık, ikinciye artık
Maşallah yaaWaaay hanimlar neler dokuldunuz neler
Ben disardan hic yemedim. 2 kere kasarli pogaca yemisimdir bir tek. Ama benim de esim hic rahat durmuyor. Guzel hamur acar. Haftada bir gun kacamak yapiyoruz heplahmacundur pidedir hamburgerdir ev yapimi diye gömüyorum bende napayim allahtan sadece 10 kgcik aldim
Kola fln icmedim, normalde de pek icmem Ama dogum yapinca ben de bir gazoz icmeyi dusunuyorumbir de sucuk, burnumda tutuyor
Ay hiç kimseye beğendiremedik biliyor musun? Beğenmene sevindil:) eşim çok istiyor bakalımYa pars da hoş.. Yargı dizisinden favorimdi,pars bey, ımmmm kulagıma cok hoş geliyo
Yeşilliklerin yıkanması temizliğinden emin olunmadigi için Toksoplazma riski var çok ciddi . Hazır cig köftelerin de içinde çin tuzundan bulyona kadar oldukça sağlıksız şeyler var en güzeli blender ile kendin evde yapmakEtsiz çiğ köfte de mi yasak ki? O değildir bence. Kendim için demiyorum vallahi, benim aram yoktur çiğ köfteyle ama yeniyordur o ya bence.
Evet ama hastaneye gidiyorum hiç bişey fayda etmediLimon ve balı yaptın mı?
Şu sıra yaygın olan salgına yakalanmis olabilirsin şimdiden geçmiş olsun yaklaşık 10 15 güne geçiyor. Bol ıhlamur , Bal limon zencefil karışımı, bol meyve ve sıvı alımı ve bol bol istirahat.. arada bir de parol . Benim doktorum bunları önerdi onun harici yapabileceğin pek bir şey yok . Bir de vücudum susuz kalmasın diye ik kere içi boş sadece su takviyesi için serum takıldı. Kızım olduğu için yatıp dinlenemedim 15 günü buldu belki senin ki istirahat ile daha çabuk geçer. Bol limon Sarımsak sirkeli çorbalar iyi gelir . Bir de burun akıntısı olursa sürekli boşalt mukus ciğerlerine inmesin . Geçmiş olsunEvet ama hastaneye gidiyorum hiç bişey fayda etmedi
Ben bunları zaten yiyordumKızlar cips çok yemedim az az yedim browniede yemedim ama geçen yaptığım ağlayan kekten vardı bir dilim ondan yedim bi de büyük probis bisküviler var ya ondan dört tane yedim biseyler oldu bana anlamadım çok istedim yedimnefsimde körelmedi yani birini yiyince ama sondu yani
Yeşilliklerin yıkanması temizliğinden emin olunmadigi için Toksoplazma riski var çok ciddi . Hazır cig köftelerin de içinde çin tuzundan bulyona kadar oldukça sağlıksız şeyler var en güzeli blender ile kendin evde yapmak
Ben bunları zaten yiyordumbenim için en zararlı yiyecekler sucuk sosis kola mayonez acı sos vs. Ve tabiki sigara bunları bırakmışım cipsime kimse karışamaz modundayım
Hayalim sucuk ekmek içinde domates bol mayonez yanında kolaOrtalığı karıştırmak gibi olmasın da, hazır mayonezlerin çoğunda pastorize yumurta sarısı kullanıldığı için pek riskli sayılmazlarama yemiyoruz tabii öyle pis sağlıksız şeyleri
Kızlar siz hiç mi sucuk yemiyorsunuzHayalim sucuk ekmek içinde domates bol mayonez yanında kolaay sonra da bilmiyorum biraz sigara olabilir Artık kokusu bile rahatsız edici geliyor ama o duygu onu düşünmesi biraz güzel birde çiğ köfte o kadar da zararlı değildir diye çok yedim ve toksoplazma durumu beni şimdi panik yaptı
E bunu hangi beden almamiz gerektigini nasil bilecegiz? Benim belim 73 filandi hamulelik oncesi. Simdi 110 olmusturKızlar yamuna korse almayı düşünenler varsa sitesinde %40 indirim var
Geçenlerde Selin dereli deniyordu bunu instagramda gördüm sanırım o m almışE bunu hangi beden almamiz gerektigini nasil bilecegiz? Benim belim 73 filandi hamulelik oncesi. Simdi 110 olmustur
Hamilelik öncesi üst bedenimden bir beden büyük sipariş ettim ben zaten kademeli kullanılıyorE bunu hangi beden almamiz gerektigini nasil bilecegiz? Benim belim 73 filandi hamulelik oncesi. Simdi 110 olmustur
Ben ilk hamileliğimde çiğköfte yemedim kola içmedim böyle bi kez düğüne gitmiştik eşimden gizli bardağa kafamı soktum resmen bir yudum için hep sağlıklı beslendim eşim izin vermiyordu ama bunda bir salmışım kiii başından beri cips kola hamburger herşeyi yedim valla hiç öyle fırsatım olmadıTabi canım hiç birimiz sürekli yemiyoruzaramızda sır aramzda casuslar olabilir onu diyim
Hepimiz döküldük yaherkes herseyı yıyormus megerse
Sizin durum bizimki gibi olmuş çift isim koysak tüm sorun çözülecek ama eşim inatla tek isim diyor ilk oğlumun adı çift isim bende çift isim istiyorum bugün akşam yine kaç saat isim konuştuk en son mutfakta kendimizi peynir ekmek yerken buldukCinsiyet kız. Aklımda o kadar çok isim vad ki seçemiyoruz. Hoş bana hepsi uyuuor ama eşim leyla diyip duruyor anlamı gece karanlık demek diye biliyorum çocuğa böyle bir şekilde seslenecek olmak mantıklı gelmiyor. İlk kızım iki isim. Hakka girmemek için bu kızıma da iki isim düşünüyorum. Eşim inatçı keçi gibi tek isim diye tutturuyor bir başka sorunumuzda bu fabi. Bizim iş bayağo karışık iişin içindem çıkamıyoruz. Eşim İdil Ece diyor ama çevremdeki tüm Eceler şımarık. Üstelik görümcemin kızının adı her ne kadar ece ismini beğensemde koymak gelmiyor içimden.
İlk Kızımın adı Gökçe Nil
Beren İdil
Beril İdil
Birce idil filan hoşuma gidiyor.
İlay ada
Birce ve Amine ismi de güzel. Umay, Sude de
U harfi özellikle bereketi ve güzelliği bünyesinde bulundurup çekiyor. İkra da güzel. Bana kalsa hepsi oluyor açıkcası
Öneri alabilirim eğer varsa aklınızda. Erkek içinde oğlım olsaydı Cihangir, Mete Selim Alp Tuna Asil
Atabey, Utku, Pamir isimlerinden birini koyabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?