2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tabi canım hiç birimiz sürekli yemiyoruz aramızda sır aramzda casuslar olabilir onu diyim
Hepimiz döküldük ya herkes herseyı yıyormus megerse
Waaay hanimlar neler dokuldunuz neler
Ben disardan hic yemedim. 2 kere kasarli pogaca yemisimdir bir tek. Ama benim de esim hic rahat durmuyor. Guzel hamur acar. Haftada bir gun kacamak yapiyoruz hep lahmacundur pidedir hamburgerdir ev yapimi diye gömüyorum bende napayim allahtan sadece 10 kgcik aldim

Kola fln icmedim, normalde de pek icmem Ama dogum yapinca ben de bir gazoz icmeyi dusunuyorum bir de sucuk, burnumda tutuyor

Maşallah yaa o kadarını da ye artık. Eşin yapıyormuş hem.. Yenmez mi hiç..
Bizde de yemekler hala eşimde bulantı zamanı bir kakaladım aynen devam ediyoruz. Ama onun yapamayacağı ve benim canımın istediği bişey varsa ben yapıyorum

Etsiz çiğ köfte de mi yasak ki? O değildir bence. Kendim için demiyorum vallahi, benim aram yoktur çiğ köfteyle ama yeniyordur o ya bence.
Yeşilliklerin yıkanması temizliğinden emin olunmadigi için Toksoplazma riski var çok ciddi . Hazır cig köftelerin de içinde çin tuzundan bulyona kadar oldukça sağlıksız şeyler var en güzeli blender ile kendin evde yapmak

Evet ama hastaneye gidiyorum hiç bişey fayda etmedi
Şu sıra yaygın olan salgına yakalanmis olabilirsin şimdiden geçmiş olsun yaklaşık 10 15 güne geçiyor. Bol ıhlamur , Bal limon zencefil karışımı, bol meyve ve sıvı alımı ve bol bol istirahat.. arada bir de parol . Benim doktorum bunları önerdi onun harici yapabileceğin pek bir şey yok . Bir de vücudum susuz kalmasın diye ik kere içi boş sadece su takviyesi için serum takıldı. Kızım olduğu için yatıp dinlenemedim 15 günü buldu belki senin ki istirahat ile daha çabuk geçer. Bol limon Sarımsak sirkeli çorbalar iyi gelir . Bir de burun akıntısı olursa sürekli boşalt mukus ciğerlerine inmesin . Geçmiş olsun

Ben bunları zaten yiyordum benim için en zararlı yiyecekler sucuk sosis kola mayonez acı sos vs. Ve tabiki sigara bunları bırakmışım cipsime kimse karışamaz modundayım

En tehlikelisi o yeşillikler maalesef. Şahsen ben hamile değilken de dışarıda salata ve türevleri yemem ama eşim yer ve sanırım o yüzden arada bir midesini bozuyor (ama kendisi laktoz intöleransı olduğunu veya kahveyi fazla kaçırdığını falan sanıyor)

Ben bunları zaten yiyordum benim için en zararlı yiyecekler sucuk sosis kola mayonez acı sos vs. Ve tabiki sigara bunları bırakmışım cipsime kimse karışamaz modundayım

Ortalığı karıştırmak gibi olmasın da, hazır mayonezlerin çoğunda pastorize yumurta sarısı kullanıldığı için pek riskli sayılmazlar ama yemiyoruz tabii öyle pis sağlıksız şeyleri

yildizsavascisi galiba bu sefer dönmeyi başardı benim kız bir hareketlenme oldu hep bu saatlerde garip hareketler yapıyor zaten koltukta otururken önümdeki pufa doğru eğildim hafif bacaklarımı iki yana iyice ayırdım. Sanki organlarım yer değiştirdi belimde hafif ağrıdı. 5 dk kıpırdamadan durdum sonra bi baktım kafası kaybolmuş geri çıkmazsa eğer bu sefer emin gibiyim hatta eşimi kaldırdım nasıl yaptın dedi yatmadan önce göbek deliğimin üstündeydi yine kafa çünkü. Allahım inşallah dönmüş olsun ya

Ortalığı karıştırmak gibi olmasın da, hazır mayonezlerin çoğunda pastorize yumurta sarısı kullanıldığı için pek riskli sayılmazlar ama yemiyoruz tabii öyle pis sağlıksız şeyleri
Hayalim sucuk ekmek içinde domates bol mayonez yanında kola ay sonra da bilmiyorum biraz sigara olabilir Artık kokusu bile rahatsız edici geliyor ama o duygu onu düşünmesi biraz güzel birde çiğ köfte o kadar da zararlı değildir diye çok yedim ve toksoplazma durumu beni şimdi panik yaptı

Kızlar siz hiç mi sucuk yemiyorsunuz benim toksoplazma değerim pozitifti zaten daha önce geçirmiş miyim neyim o yüzden biz pazar günü kahvaltılarında yiyorduk bence o kadar olur ya ben ilkinde de yedim bunda da yiyorum

Ah ne güzel yemişsiniz kızlar hepinize afiyetler olsun bebişlere kilo olsun vitamin olsun şeker çıkınca bende 2.5 aydır hiç istediğim şeyleri yiyemedim hele tatlılar önümden geçiyor artık canım nasıl istiyor hayırlısıyla bir doğum yapayım asla diyet filan yapamam o kadar özlediğim şeyler varki patates pirinç pilavı birde çikolata başından beri yiyemediklerimi saymıyorum bile kumru ve kokoreç benimde hayalim inşallah gazsız bebikler olur

E bunu hangi beden almamiz gerektigini nasil bilecegiz? Benim belim 73 filandi hamulelik oncesi. Simdi 110 olmustur
Geçenlerde Selin dereli deniyordu bunu instagramda gördüm sanırım o m almış baya sıkı bir şey ama yatarak takmış. Galiba bende m ile başlarım

Tabi canım hiç birimiz sürekli yemiyoruz aramızda sır aramzda casuslar olabilir onu diyim
Hepimiz döküldük ya herkes herseyı yıyormus megerse
Ben ilk hamileliğimde çiğköfte yemedim kola içmedim böyle bi kez düğüne gitmiştik eşimden gizli bardağa kafamı soktum resmen bir yudum için hep sağlıklı beslendim eşim izin vermiyordu ama bunda bir salmışım kiii başından beri cips kola hamburger herşeyi yedim valla hiç öyle fırsatım olmadı ama bu gebeliğimde birde zeytinyağlı mezelere taktım kafayı bozdum desem yeridir

Sizin durum bizimki gibi olmuş çift isim koysak tüm sorun çözülecek ama eşim inatla tek isim diyor ilk oğlumun adı çift isim bende çift isim istiyorum bugün akşam yine kaç saat isim konuştuk en son mutfakta kendimizi peynir ekmek yerken bulduk ama sizin isimlerin hepsi çok güzelmiş hepsi de uyumlu kız ismi seçenek olarak kesinlikle daha fazla benim kızım olsa Ecmel,akça,mihra,minel isimleri hoşuma gidiyordu u ismi istiyorsan Umay ismini de çok seviyorum başlı başına ağır ve gğzel bir isim Umay İdil olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…