2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah dönmüştür canım ama eşinin nasıl yaptın demesine çok güldüm yaaa

ben en başta pimpiriklikten araştırırken sucuk falan çok zararlı diye baya okuduğum için etkilenmişim. Şimdi ye deseler de aman yememişim zaten az daha yemeyeyim diye düşünmeye başlamışım galiba :))) yoksa cips de aşırı zararlı ama onu yerim çiğ köfte hele ilk aylarda bi onu yiyebiliyordum neyse bunlardan bahsettikçe şu an hepsini yiyesim geldi canım çekiyor

Ay bana acil moral verin pozitif düşüneyim zoruma gitti 700 tl ağlicam
700 lira para mı ya boşver 70 lira gibi bişey bizim muayene ücreti 900 normalde en son değil de ondan önceki kontrolde sağlık ocağında ücretsiz yapacağımız kan uyuşmazlığı testini istedi. Daha doğrusu sağlık ocağında ücretsiz yapılıyormuş yani sonradan öğrendik 800 de ona para verdik. O gün bugün kendime gelemedim hahahaha. Bişey olmaz acısa da öldürmüyor

Şı testi 50 kez yaptırdımda ne dr ne sağlık ocağı demediki biz yapıyoruz hayinler yaa insan söyler bide yakın yani o bile yeter

Tamamlayıcı sağlık sigortan olunca istesende yapmıyorlar ne değişikler sana bide iki tane takmışlar tamamen ticarethane gibi davranıyor bazıları
İçinde Altın tozu mu var dedim kadına suratıma bakıyo

Nereye

Valla genel olarak ben de yiyorum ama canım çekerse. Bizim evde abur cubur olmaz, canım ayda bir de çeker koca cipsi yek başıma alır yerim ama bisküvi, çikolata falan pek istemem, nadir yerim. Şimdi daha geçen gün kilo konusunda ne yapacağım diye dert yandığı için ona direkt alternatif üretmeye çalışıyor insan ama A Aycee09 nin dediği gibi ya kilo konusunu salacak ya da mecbur nefsiyle yemek konusunda savaşacak

Ayyy ben de midye, sushi ve poşe yumurta çok özledim kola asla içmem diyen ben totalde 2 bardak etmeyecek kadar kolayı bile içtim bu 8 ayda

Asıl vizyonsuzluğu söyleyeyim ilk dönemler deli gibi midem bulanıyor ve asla hiçbir şeyi yiyemiyorum ramazan ayında, sürekli kusuyorum falan ve benim gebelik dönemimin tek aşermesi o zaman oldu; tavuk döner midem bulana bulana deli gibi yedim onu

Ayyy tamamm bir daha buna benzer bir şey yaşarsam hemen deneyeceğim bunu. Teşekkür ederimm

Gene fiks 4 5 gibi nöbete baslıyorum uyku cok guzel bişey ya.. Gunduz uyuyamıyorum bari gece uyusam ya
bende de her aksam 8-9 civari uyku oluyor, uyuyakaliyorum hep sonra gece 2 gibi hortluyorum resmen Hadiii uyu uyuyabilirsen. sabah 7 falan oluyor. bu son donem cok dengesizlesti uykularim 1 kucuk bardak su ictim 3. kere tuvalete kalkiyorum simdi hay Allaaahmmmm

Ben hava kararınca azaltıyorum su işini ama tutup tutup gecemi salıyor vücut o suyu bilmem. Gece uyandığımda mesane acayip dolu oluyor. Sonrası git gel zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…