AynennBen hava kararınca azaltıyorum su işini ama tutup tutup gecemi salıyor vücut o suyu bilmem. Gece uyandığımda mesane acayip dolu oluyor. Sonrası git gel zaten
Bende geçen 1000 verdim 2 gün sonra 650 falab kan idrar nst verdim malesef böyleAy bana acil moral verin pozitif düşüneyim zoruma gitti 700 tl ağlicam
Yanma için 4.aydan beri Gasvin Duo şurup kullanıyorum hemen al kullan çok iyiDün gece ben de abur cubur gömdüm. Sabaha karşı 5’te banyoda kusarken buldum kendimiMide yanmaları çok arttı bende yaa. Bir tek süt ve yoğurt iyi geliyor ama o da geçici bir süreliğine
Teşekkür ediyorum arkadaşlar sabaha kadar sucuklar sosisler pizzalar köfteler dönerler gözümde döndü. Söyleyin bakalım bugün hangi birini yiyeyim
Ben de aynen böyleyim midem çok kötü ilaç falan da kurtarmıyor. Ben normalde asla sakatat yemem hamilelikte de aynen devam ettim ama diğer herşeyi de yavaş yavaş yeyip içtim yani kısıtlamadım hiç ama midem gerçekten ağzımda alevler çıkıyor devamlı acı bir tat.Bugün döneri deneyeceğim amaGünaydın,
Benim de öyle oldu ama hayaller şarküteri ürünleri, gerçekler kızarmış ekmekle beyaz peynir(birtakım mide problemleri). Ya işte hayat sen hayaller kurarken başına gelendir, diye dememişler boşuna.
Mide sorunu yaşayanlar kervanına ben de katıldım birkaç gündür ama böyle bulantı gibi değil de azıcık bir şey yesem midem davul gibi şişiyor, hava kaçıran balon gibi oluyorym. Yoğurt, kefir, tahin (pekmez) kısa süreli rahatlık sağlıyor, narenciye gibi asitli şeyler ve yağlı gıdaların (kaşar dahil) düşüncesi bile dokunuyor. Aç kalmak iyi geliyor gibi bir süre. Bu hamilelik dolayısıyla mıdır? Mide sorunu yaşayan herkes ya yanma ya bulantı şikayetine sahip gibi geldi de bana, benimki başka bir şey mi acaba dedim o yüzden.
Ben de aynen böyleyim midem çok kötü ilaç falan da kurtarmıyor. Ben normalde asla sakatat yemem hamilelikte de aynen devam ettim ama diğer herşeyi de yavaş yavaş yeyip içtim yani kısıtlamadım hiç ama midem gerçekten ağzımda alevler çıkıyor devamlı acı bir tat.Bugün döneri deneyeceğim ama
En başta sadece ciğere aşermiştimAy ben sakatat da yiyorum ve yedim ara ara(ciğer yemedim ama allah için).
Döner mideye iyi gelir mi diyorsun? Ben de mi denesem acaba, etin en sevdiğim halidir kendisi (ince ve kızarmış)
Yesemde yemesemde o yanma oluyor anladığım. Ama yediğimde daha fazla gibi sanki. Birde can sıkıntısı, hareket kısıtı falan derken birde yemek kısıtı, can sıkıcı geldi iyice. Az biraz saldım bende. Ama midede şiş, gaz vs pek yok.Günaydın,
Benim de öyle oldu ama hayaller şarküteri ürünleri, gerçekler kızarmış ekmekle beyaz peynir(birtakım mide problemleri). Ya işte hayat sen hayaller kurarken başına gelendir, diye dememişler boşuna.
Mide sorunu yaşayanlar kervanına ben de katıldım birkaç gündür ama böyle bulantı gibi değil de azıcık bir şey yesem midem davul gibi şişiyor, hava kaçıran balon gibi oluyorym. Yoğurt, kefir, tahin (pekmez) kısa süreli rahatlık sağlıyor, narenciye gibi asitli şeyler ve yağlı gıdaların (kaşar dahil) düşüncesi bile dokunuyor. Aç kalmak iyi geliyor gibi bir süre. Bu hamilelik dolayısıyla mıdır? Mide sorunu yaşayan herkes ya yanma ya bulantı şikayetine sahip gibi geldi de bana, benimki başka bir şey mi acaba dedim o yüzden.
Ben tam üç haftadır hastayım ve öksürüyorum hatta o kadar öksürüyorum ki kaburgamın altındaki dokuda yırtık oluşmuş.Ne yaptıysam geçmedi bir azalıyor bir artıyor. Bu salgın beni çok etkiledi o kadar antibiyotik ilaç şurup hiç işe yaramadı. İki hafta daha dayan bence.Normal doğum düşünmüyorsan genelde 38. Haftadan itibaren alıyorlarKızlar bende kronik faranjit var rahat 1 ay sürüyor. 36.haftadayım doktoruma da yazdım durumu gelmemi gerektirecek bir durum var mı geleyim diye normalde kontrolüm 23üne. Beni sezeryana al desem almaz herhalde dimi ya ama geçmeyecek bu faranjit biliyorum bebeğe de etki etmesin diye korkuyorum
Aslında tamamen normalden yanayım en başından beri ama hem son haftaların verdiği ağrıyı ağırlığı hemde hastalığı kaldıramam ben kendimi biliyorum çünküBen tam üç haftadır hastayım ve öksürüyorum hatta o kadar öksürüyorum ki kaburgamın altındaki dokuda yırtık oluşmuş.Ne yaptıysam geçmedi bir azalıyor bir artıyor. Bu salgın beni çok etkiledi o kadar antibiyotik ilaç şurup hiç işe yaramadı. İki hafta daha dayan bence.Normal doğum düşünmüyorsan genelde 38. Haftadan itibaren alıyorlar
Kız ben geçen birine 750 verdim moral olsun sana senin iki tane bakAy bana acil moral verin pozitif düşüneyim zoruma gitti 700 tl ağlicam
Ayyy ben doktorumdan izin almıştım ciğer içinAy ben sakatat da yiyorum ve yedim ara ara(ciğer yemedim ama allah için).
Döner mideye iyi gelir mi diyorsun? Ben de mi denesem acaba, etin en sevdiğim halidir kendisi (ince ve kızarmış)
Haha baya zor girmiş bencede girerizBen de dusuneyim sabah. M alirim herhalde bu kiz girdiyse ben de girerim insallah
Tabii yemiyorsan yememek en iyisiben en başta pimpiriklikten araştırırken sucuk falan çok zararlı diye baya okuduğum için etkilenmişim. Şimdi ye deseler de aman yememişim zaten az daha yemeyeyim diye düşünmeye başlamışım galiba :))) yoksa cips de aşırı zararlı ama onu yerim çiğ köfte hele ilk aylarda bi onu yiyebiliyordum neyse bunlardan bahsettikçe şu an hepsini yiyesim geldi canım çekiyor
Cooook güzel olmuşÇocuğumun valizi hazır değildir ama odasında böyle bir yeri vardır
Ben de döndüğü an açılma için şeylere başlayacağım çünkü hiç sancim yok 40 haftayı beklemek istemem ama şuan çok uslu duruyorum dönmedi diyeAy ben bıraktım ya ne olacağı varsa olsun artık çok sıkıldımÇarşamba 37 olcam umudum da çok azaldı dönse bende yürüyüş filan yapıcam onları da yapmıyorum habire çamaşır yıkıyorum ütülüyorum bu ara bari evin işi bitsin
Salgın canım mecbur çekiliyor dayanmaya çalış benim de var boğaz ağrım yaklaşık 15 20 gün sürdü ama bal zencefil limon karışımı mükemmel iyi geliyor sürekli aşırı sicak olmayan tahriş etmeyecek ısıda ıhlamur yudumla parol u 4 saatte bir atabilirsin o da iyi geliyorBen faranjit oluyorum kızlar boğaz ağrım var boku yedim ben afedersiniz
YarasinTek başıma pasta yedim bu akşam Şuan şöyle bir okuyunca hiç dikkatli olmadığımı gördüm ama acayip canım çekmiştisürekli yemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum
Ayyyy inan bana o kadar mutlu okudum ki coooook sevindim dun benim oğlan da coook çabaladı resmen hissettim badanaj attı bi ileri bi geri kafası sürekli ama bi türlü virajı alamadı ve yine kanurgam la midem arasına geri döndü kuzum olsun bakalım dün Toz aldım o yüzden yoruldum emekleme yapamadım bu akşam kısmetse sen öndeki pufa derken koltukta aynı hizada mi uzandin kopek pozisyonu gibi yoksa püf koltuğun aşağısındaydi sen ona doğru koltuktan eğilip secde gibi mi durdun acaba ??yildizsavascisi galiba bu sefer dönmeyi başardı benim kız bir hareketlenme oldu hep bu saatlerde garip hareketler yapıyor zaten koltukta otururken önümdeki pufa doğru eğildim hafif bacaklarımı iki yana iyice ayırdım. Sanki organlarım yer değiştirdi belimde hafif ağrıdı. 5 dk kıpırdamadan durdum sonra bi baktım kafası kaybolmuş geri çıkmazsa eğer bu sefer emin gibiyim hatta eşimi kaldırdım nasıl yaptın dedi yatmadan önce göbek deliğimin üstündeydi yine kafa çünkü. Allahım inşallah dönmüş olsun ya
Bende de vardır. Tuttu mu tutarKızlar bende kronik faranjit var rahat 1 ay sürüyor. 36.haftadayım doktoruma da yazdım durumu gelmemi gerektirecek bir durum var mı geleyim diye normalde kontrolüm 23üne. Beni sezeryana al desem almaz herhalde dimi ya ama geçmeyecek bu faranjit biliyorum bebeğe de etki etmesin diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?