2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dün gece ben de abur cubur gömdüm. Sabaha karşı 5’te banyoda kusarken buldum kendimi Mide yanmaları çok arttı bende yaa. Bir tek süt ve yoğurt iyi geliyor ama o da geçici bir süreliğine
Yanma için 4.aydan beri Gasvin Duo şurup kullanıyorum hemen al kullan çok iyi

Teşekkür ediyorum arkadaşlar sabaha kadar sucuklar sosisler pizzalar köfteler dönerler gözümde döndü. Söyleyin bakalım bugün hangi birini yiyeyim

Günaydın,

Benim de öyle oldu ama hayaller şarküteri ürünleri, gerçekler kızarmış ekmekle beyaz peynir (birtakım mide problemleri). Ya işte hayat sen hayaller kurarken başına gelendir, diye dememişler boşuna.

Mide sorunu yaşayanlar kervanına ben de katıldım birkaç gündür ama böyle bulantı gibi değil de azıcık bir şey yesem midem davul gibi şişiyor, hava kaçıran balon gibi oluyorym. Yoğurt, kefir, tahin (pekmez) kısa süreli rahatlık sağlıyor, narenciye gibi asitli şeyler ve yağlı gıdaların (kaşar dahil) düşüncesi bile dokunuyor. Aç kalmak iyi geliyor gibi bir süre. Bu hamilelik dolayısıyla mıdır? Mide sorunu yaşayan herkes ya yanma ya bulantı şikayetine sahip gibi geldi de bana, benimki başka bir şey mi acaba dedim o yüzden.

Ben de aynen böyleyim midem çok kötü ilaç falan da kurtarmıyor. Ben normalde asla sakatat yemem hamilelikte de aynen devam ettim ama diğer herşeyi de yavaş yavaş yeyip içtim yani kısıtlamadım hiç ama midem gerçekten ağzımda alevler çıkıyor devamlı acı bir tat.Bugün döneri deneyeceğim ama

Ay ben sakatat da yiyorum ve yedim ara ara (ciğer yemedim ama allah için).

Döner mideye iyi gelir mi diyorsun? Ben de mi denesem acaba, etin en sevdiğim halidir kendisi (ince ve kızarmış)

Döner mideye iyi gelir mi diyorsun? Ben de mi denesem acaba, etin en sevdiğim halidir kendisi (ince ve kızarmış)
En başta sadece ciğere aşermiştim dışarıda pek yemem zaten ciğer falan. Ama evde de olsa iyice pişmiş hali pek cazip gelmedi. Şöyle yumuşacık Arnavut ciğeri hayali de kendini doğum sonrasına atmıştı otomatikman.

Yesemde yemesemde o yanma oluyor anladığım. Ama yediğimde daha fazla gibi sanki. Birde can sıkıntısı, hareket kısıtı falan derken birde yemek kısıtı, can sıkıcı geldi iyice. Az biraz saldım bende. Ama midede şiş, gaz vs pek yok.

Kızlar bende kronik faranjit var rahat 1 ay sürüyor. 36.haftadayım doktoruma da yazdım durumu gelmemi gerektirecek bir durum var mı geleyim diye normalde kontrolüm 23üne. Beni sezeryana al desem almaz herhalde dimi ya ama geçmeyecek bu faranjit biliyorum bebeğe de etki etmesin diye korkuyorum

Normal doğum düşünenler için şöyle bir videoya denk geldim

Ben tam üç haftadır hastayım ve öksürüyorum hatta o kadar öksürüyorum ki kaburgamın altındaki dokuda yırtık oluşmuş.Ne yaptıysam geçmedi bir azalıyor bir artıyor. Bu salgın beni çok etkiledi o kadar antibiyotik ilaç şurup hiç işe yaramadı. İki hafta daha dayan bence.Normal doğum düşünmüyorsan genelde 38. Haftadan itibaren alıyorlar

Aslında tamamen normalden yanayım en başından beri ama hem son haftaların verdiği ağrıyı ağırlığı hemde hastalığı kaldıramam ben kendimi biliyorum çünkü

Ayyy ben doktorumdan izin almıştım ciğer için gebelik süresince 2 kere onu da yedim. Sadece etin nerden geldiğine ve porsiyonunu kaçırma demişti. Ufak kaçamaklar sorun olmaz dedi. Ben de güvendiğim bir ciğerden az da olsa yedim, çok seviyorum çünkü

Ben de dusuneyim sabah. M alirim herhalde bu kiz girdiyse ben de girerim insallah
Haha baya zor girmiş bencede gireriz önümüz kış aslında korse için inanılmaz fırsat bizim için
Tabii yemiyorsan yememek en iyisi ben hayatımda hiç sigara içmedim mesela son 4 yıldır alkolde almadım ama diğer konularda da kendimi kısıtlamıyorum ya abartmadan yiyorum işte canım istiyorsa

Çocuğumun valizi hazır değildir ama odasında böyle bir yeri vardır
Cooook güzel olmuş
Ben de döndüğü an açılma için şeylere başlayacağım çünkü hiç sancim yok 40 haftayı beklemek istemem ama şuan çok uslu duruyorum dönmedi diye
Ben faranjit oluyorum kızlar boğaz ağrım var boku yedim ben afedersiniz
Salgın canım mecbur çekiliyor dayanmaya çalış benim de var boğaz ağrım yaklaşık 15 20 gün sürdü ama bal zencefil limon karışımı mükemmel iyi geliyor sürekli aşırı sicak olmayan tahriş etmeyecek ısıda ıhlamur yudumla parol u 4 saatte bir atabilirsin o da iyi geliyor
Tek başıma pasta yedim bu akşam Şuan şöyle bir okuyunca hiç dikkatli olmadığımı gördüm ama acayip canım çekmişti sürekli yemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum
Yarasin hiç yapmazdım vallahi bj canım istedi esim gitti geç vakit olunca pastsnede kalmamış Allah dan bim de buldu cheskek aldı geldi ay nasıl yedim ama sonrasında midem alev alev rennie şurup ile dolandım olsun pişman değilim
Ayyyy inan bana o kadar mutlu okudum ki coooook sevindim dun benim oğlan da coook çabaladı resmen hissettim badanaj attı bi ileri bi geri kafası sürekli ama bi türlü virajı alamadı ve yine kanurgam la midem arasına geri döndü kuzum olsun bakalım dün Toz aldım o yüzden yoruldum emekleme yapamadım bu akşam kısmetse sen öndeki pufa derken koltukta aynı hizada mi uzandin kopek pozisyonu gibi yoksa püf koltuğun aşağısındaydi sen ona doğru koltuktan eğilip secde gibi mi durdun acaba ??

Bende de vardır. Tuttu mu tutar hatta çoğunda penisilin kullanmam bile gerekmişti doktorundan önce iyi bir KBB uzmanı mı görse acaba.. Dahada ilerlemeden ateş falan var mı? Sadece ağrı ve boğaz akıntısı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…