2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet doktor ultrasonda gördü.Haftaya sezaryen için gün almayı düşünüyorum.Doğum şekli konusunda da hiç ısrarcı değilim zaten ilk doğumlarda özellikle dolanma durumu sıkıntılı olabiliyormuş.İnşallah sağlıkla doğar

Aynen perinatologu dinleyecegim.yakin takiple ne kadar tutabilirse artık İnşallah güzel haberlerle gel sen de.haberlerini bekliyor olacagim.

Amin inşallah canım hepimizin evladı sağlıkla doğsun diğer evlatlarımız ile birlikte sağlıkla büyüsünler bahtlari açık yolları güzel olsun inşallah sezeryan ile sağlıkla kavuşursun evladına önemli olan iyi olması

Aynen perinatologu dinleyecegim.yakin takiple ne kadar tutabilirse artık İnşallah güzel haberlerle gel sen de.haberlerini bekliyor olacagim.
Canım benim bebekte karın çevresinde gerilikte mevcut ona rağmen hemen almadı doktor. 5 6 güne bir kontrole gidiyorum dünya kadar havuç armut suyu içiyorum bir buçuk aydır bir iyi bir kötü derken bu günlere kadar geldim. Dediğim gibi geçen hafta kendi doktorum ameliyatlı olduğu için devlette bir doktora göründüm adam resmen beni yatırıp çocuğu almaya çalışacaktı hemen yatış yap dedi ama ben kendi doktorumu dinledim.iyi mi kötü mü bilemem ama bir iki hafta daha dayandırayım küveze girmesin derdindeyim. Devamlı hareket takibi yapıp tansiyon ölçüyorum hastane evin karşısında birşey olursa hemen giderim rahatlığında ilerliyorum. Sen bir hafta daha tutsan yeter. Bol sıvı tüket

Doktoruma deli oldum ya 1.ya da 2.trimesterda olsam anlicamda kalmış şurda 1-2 haftam bana diyor kbb git ben bişey yapamam. Kbb gitsem zaten o da bana doktoruna git zamanın az kalmış diyip parol vs yazıp gönderecek ona. Ordan ora atılmış olucam

Çiş kaçırmak demişken, ben artık tutamıorm çişi ya, kusarken veya hapşurup öksürürken kaçmaya basladı Hooops kegel yapsak Bi sıkıntı olur mu?
Kegel yapmanın şuan bir manası yok canım çünkü sebebi gebeliğin son dönemi olmasına bağlı doğurunca geçicek ama yapmak istersen yapabilirsin bi zararıda olmaz

Hooops canım sen sanki yazmıyorsun bana mı öyle geldi
Ya haftasonu bi kaçamak yapıp şehir dışına çıktık kızlar yazdıklarını okuyamadım bi ara girdim baktım ama çok konuşulmuş yetmedi zamanım okumaya bugünde kontrole geldik hastanedeyim nst ye bağlandım. Çıkınca yazıcaktım şöyle bi bakayım dedim teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için

Nasıl durum bebiş nasıl kilo almış mı biraz

Bundan çok korkardım kızımda da öyle ama dr her sorduğumda kordon dolanması pek anlamlı değil şuan için diyip duruyo neden önemsemiyo benimki acaba kafama takıldı hoş sezaryan olucak ondan mı dediğimde hayır ondan değil dedi normal doğumda yapılıyor dmişti
Kaçkere dolanmasıda önemli sanırım

Ah inşallah inşallah Benim annemde aynı şeyleri dedi umarım dedikleri gibi olur Yok devlet o yüzden biraz korkuyorum, saat 15 de randevu ama kızım erken uyanırsa hazırlanıp hemen çıkıcam, uyanmazsa iptal edicem

Öncelikle en sağlıklısı neyse o olsun. Ama lisede bir arkadaşım vardı, anne karnındayken kordon dolanması olmuş ve ne yazıkki parmaklarında falan ufak deformeler vardı. Onun doğum sırasında belli olmuş sanırım. Ne güzel senin erkenden belli olmuş, doktorun ne diyorsa onu yap. Hiç canını sıkma, sık ultrasona girmenin faydaları

Evet benim takipli doktorum da alalim diyor ama sanki kendisini riske atmak istemiyor gibi hissettim.ben de.bir hafta daha dayanabilse 36 olur yeter o da.

Evet benim takipli doktorum da alalim diyor ama sanki kendisini riske atmak istemiyor gibi hissettim.ben de.bir hafta daha dayanabilse 36 olur yeter o da.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğurabiliriz kilosu kaç olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…