2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlarr selam ben geldim tüm yazılanları okuyamadım çok sayfa birikmiş doğuran yoktur henüz umarım benim kızım 2420 gr olmuş boyu 46 cm bir atak yapmış yani çok sevindim nst ye bağlandım onda da bir sorun yoktu şükür. Haftasonu şehir dışına çıktık son 2 kişilik eğlenmeye gidelim dedik arkadaşlarla ama bizim kız yüreğimizi ağzımıza getirdi hareketleri o kadar azaldı ki pazar sabahı soluğu hastanede aldık şükür ki nst iyi geldi ama ben kalp atışını duyana kadar aklım yerinden çıktı. Zor yürüyorum normalde ama hastaneye giderken resmen koşarak gitmişim kocam yavaş yürü diye geliyordu peşimden bu arada Benim ayaklarımda ödem oluşmaya başladı buda 35. Hafta güncellemem oldu

Dut kurusu kaynatıp içtim enfeksiyonlara iyi geliyo diye kızlar içen var mı başka bişey olmaz inşallah araştırdım olmaz diyo ama bilemedim

Ahh en önemlisi kızlar 30 ekim saat:12.00 de doğuruyorum kesin tarihi ve saati netleştirdik. Yükseleni yay olcak az kalsın akrepe akrep olucaktı rica ettim doktorumdan
1 kasım de dedim oynamayayım çocugun kaderıyle dedın ama cocugun yükseleniyle oynamıssın
Sağlıkla gelsin kasıma kaç kişi kalacagız acaba

1 kasım de dedim oynamayayım çocugun kaderıyle dedın ama cocugun yükseleniyle oynamıssın
Sağlıkla gelsin kasıma kaç kişi kalacagız acaba
Benim tarih 1 Kasım olacak en geç bence bekler de o zamana kadar hiç burçlara dikkat etmedim ben ama. Evde bir ikizler bir yay bir boğa bir akrep olacak

Ayyy ne güzel kilo almısss darısı basıma masallah kuzuya

Ahh en önemlisi kızlar 30 ekim saat:12.00 de doğuruyorum kesin tarihi ve saati netleştirdik. Yükseleni yay olcak az kalsın akrepe akrep olucaktı rica ettim doktorumdan
İyi olmana sevindim canım sanırım tam 38 haftada olacak sezeryan bende bir kova burcu olarak çok takıyorum burç konularına ama ben akrep kadını çok yakınım var iyi anlaşıyoruz yani inşallah kızımla da öyle olur hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…