2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktor alırım derse bile yine 38 e kadar beklerler bence , yine 2 hafta çekersin. Bakayım doktorun ne cevap verecek

Bu durumlarda doktoru dinlemek gerekiyor cidden. İnsan endişeleniyor haklısın.Bol bol dinlen hareket say. Bir de benim doktorum bir ara bir kere dolanması tehlikeli değil, iki üç kere dolanabiliyor bazen o tehlikeli demişti. İçin rahatlasın diye yazmak istedim

Ahahhah ben cipsi gömerimde eşimin gözü üstümde yiyemiyorum Hayatım gömdün koca cipsi yooo bir iki tane yedim

Ya benimki kendi ayağıyla karşımda bira cips yapmaya kalktı bir iki defa, ben de cips aramam normalde ama nasıl gözüm dönmüşse, o iki tane ağzına atamadan paketin yarısını bitirmişim. Sen yeme diyo bir de utanmadan. Geçmiş karşıma cips yiyecek. Biraya dokunmadığıma şükretsin. Töbe töbe.

Aslında toksoplazma vb riski taşıyan çiğ gıdalar vb hariç hemen her şey küçük porsiyon yenebilir bence. Ama işte o küçük porsiyonla doyan, nefsi körelen bireylerden olmak lazım onun için. Benimse tam tersi iştahım körükleniyor

Benim ilk gebeliğimde 38. haftada kordon dolanması dedi doktor. Bebek de 3.500 ün üzerindeydi o sırada ve kanala girmemişti. 39. Hafta dolana kadar bekledik, kordon çözülmeyince, bebek de 3.800e dayanınca 39+1 de sezaryen oldum.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğurabiliriz kilosu kaç olmuş
2800 kilo boy 48.boy kilofan ziyade cigerleri gelisti mi acaba merakindayim.oksijen alabilsin de kiloyu alir yavas yavas.

Kbb gözük dedi sinirim bozdu
Hastalığının durmuna göre hamilelere uygun ilaçlar veriyorlar, parol verip gönderecekler diye birşey yok hir ilacın hamilelere uygun olanları mutlaka var, doktorlar sadece elzem durumlarda kullanmak istiyor, en kısa zamanda bir kbb doktoruna görün. Hem doktoruna kızma belki hasta olduğun için bebeğin alınması seni ve bebeği daha kötü duruma sokacak, doğsa kucağına verecekler belki bebeğe bulaşacak. Ya da haftasını uygun bulmuyor.

Ben ilaç kullanamıyorum maalesef doktora da söylemedim hiç alabilir misiniz sezeryana vs diye sadece gelmeme gerek var mi dedim o kadar almazdı büyük ihtimalle

Anaaa Pars mı koydunuz yaaa bizde düşünüyoruz ama etrafımda kimseye beğendemedik yaa
Evet biz çok beğendik uyumlu ikiside diye, anneme kardeşime beğendiremedik o ayrı kulağa ikiside hoş geliyo bence güzel bi isim boşver çevredekileri yanına bi isim ekleyebilirsin çınar pars
Mercan pera olucak

Kızlar çarşamba günü doktora gideceğim ve 34+0 oluyorum. Çatı muayenesi yaparlar mı?

Evet biz çok beğendik uyumlu ikiside diye, anneme kardeşime beğendiremedik o ayrı kulağa ikiside hoş geliyo bence güzel bi isim boşver çevredekileri yanına bi isim ekleyebilirsin çınar pars
Mercan pera olucak
Diğer seçenekler Uraz ve Atlas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…