2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ahhh yeriiim büyümüş minik kuş iyi olmanıza çok sevindim
Ahh en önemlisi kızlar 30 ekim saat:12.00 de doğuruyorum kesin tarihi ve saati netleştirdik. Yükseleni yay olcak az kalsın akrepe akrep olucaktı rica ettim doktorumdan
Benden 10 gün sonra sağlıkla gelsin Mihra kuzusu
Ya şimdi akreple yay arasında bi seçim olacaksa her zaman akrebi seçmekte yarar var yay daha sıkıntılı bi burç
Aşk olsun yay şu hayattaki en rahat en anlaşması kolay burçtur
E madem teraziye yükselen akrep nasıl oluyor

Kız sen buralara niriden geldin merak ettik valla, aklıma türlü şeyler geldi neyseki iyiysinizve gezme tozma yapılmış oh miss
Bebiş de iyi oh iyi maşallah

Sonunda başardım çok mesudum
Kızlar yıkadım çamasırları kuruyor İnş.. Onlar kuruyunca da yarın gecelıklerımı atıp valizi hazırlıcam inş öyle tuhaf ki hazırlık yapmak hiç yapmamıstm boyle seyler tuhaf duygu durumları yaşıyorum

Benim tarih 1 Kasım olacak en geç bence bekler de o zamana kadar hiç burçlara dikkat etmedim ben ama. Evde bir ikizler bir yay bir boğa bir akrep olacak
Senin tarihin yok olamaz bir gece ansızın geleblilr Benım kızım yengece yengec buda akrebe akrep olacak hissediyorum
Kasıma tek ben kalcam bu gidişle
Töbe de Bende kasım inşallah amin 7 kasım daha çok amin .

Ay bugün çok rahatsızım ya. Karnımın içi ağrıyor. Karnım geriliyor böyle dışarı çıkacak gibi. Niye böyle oldu acaba bugün :))

Senin tarihin yok olamaz bir gece ansızın geleblilr Benım kızım yengece yengec buda akrebe akrep olacak hissediyorum

Töbe de Bende kasım inşallah amin 7 kasım daha çok amin .
29 ekimde ben doğurayım kendinizi o güne hazırlayın psikolojik olarak belki gelir ben deniyorum şuan onu

Bende kova burcuyum ya inanki bende çok takıyorum ama biz yetiştiricez inşallah güzel karakterleri olur Allah büyüktür biz onlara hayırlı olalım onlarda bize hayırlı evlatlar olsun

1 kasım de dedim oynamayayım çocugun kaderıyle dedın ama cocugun yükseleniyle oynamıssın
Sağlıkla gelsin kasıma kaç kişi kalacagız acaba
Ya ama 8.45 boştu bende 10 dan sonrası olsa olmaz mı dedim ya da 12 boştu bende 12 olsun bari yay olsun dedim napayım şimdi seçim hakkı doğdu

Hayırlı olsun yalnız 20 gün önce sezeryan çok erken değil mi
Mecburen böyle oluyor tansiyonum çıkıcam diye korkuyoruz çıkmadan almak istiyor doktorum. Şu 2 hafta içinde bile azcık yükselse hemen haber ver diyor ki biraz biraz oynamaya başladı riske atamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…