2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allah Allah ilginç. Detaylıda görünürdü aslında. Bu fizyolojik bi durum siz egzersiz ile buna sebep olmazsınız merak etmeyin belki yukarı çıkar vaktiniz var zaten. Bi de tehlikeli boyutta değilse hele hiç canınızı sıkmayın benim hiç lekelenmem vs olmadı bu samana kadar.

Aynı benimde öyle oluyor işte canım bazen bakıyorum sertlik yok tamam diyorum çok şükür sonra bir bakıyorum gelmiş Aynen öyle büyük şanssızlık hayırlısını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor canım dua ediyorum ikimiz içinde inşallah döner Senin yine 3 haftan filan var doktor bana çok umutsuz konuştu 37 den sonra zor dedi

saglikla geldin minigin heyecanla okudum mesajlari dualarim seninle
Kızlar çok şükür ben evladıma kavuştum hiç suyu kalmamış sezaryenle doğurdum darısı hepinizin başına insallahh
tebrik ederim hosgelmis bebis
alir alir masallah ona bizde hep kapatiyoruz bir kere bile goremedik yuzunu

Teşekkür ederim canım Ayy bende hep böyle düşünüyorum görünce karar vericem sanki diyorum sağlıkla gelsin de isimde çok önemli değil artık

Ben isminden ziyade bişey kaçırdım sanki.. Gündüz Bi ara girdim ama anlayamadım, dogum bellı mı oldu true? Ciğer geliştirici de vurulmuş?
Bugun yardımcı abla geldi, canım cıktı.. Kendıme gelemedm hala ya

Kolay gelsin canım ağırlaşmadan yapın her işinizi bitirin benim gibi kalmayın böyle Cumaya kadar bekleyebilirim dedi tam 37 olacak iki doz ciğer geliştirici yapıldı bakalım nasip diyorum sıkıldım hastaneden sadece evde beklesem sorun olmazdı hele bide oğlum burnumda tütüyor resmen

Ben hemoroid olmuşum kızlar ya ilk kez böyle bişey oluyor. Bugün de 35 haftamız haftanın özelliklerini bir okuyayım dedim hemoroid olabilirsiniz yazıyor. Geçen bişey mi acaba o bu cumartesi doktora randevumuz var sorayım bari gidince

Geçiyomuş bende oldum şişlik vardı birden fazla düzzeldi galiba krem kullandım doktorumda o muhtemelen doğurunca geçicek dedi q, kızımda doğumdan sonra farkettim ben meme dışarı çıkmış ama 4 senedir kaybolmamıştı hiç şişmemişti etmemişti bu hamileliğimde şişlik oldu başka yerlerde de hem ikizsin baskı yapıyolardır dedi

İlk gebeliğimde bende 35 36. Haftalarda olmuştum ve bir hatırasını bıraktı bende meme oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…