2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet önceden çok önemsemiyor dum yanlız olmayı Allah alıştırmasın hep yanlızdım zaten ama bugünlerde çok duygusalim sonra diyorum ki az kaldı bebeğim gelince bu yanlizligim bitecek sezeryan günüm belli olunca eşimde öyle iznini ayarlayacak inşallah

Sana bi sey sormak istiyorum sence bir bebek emekleme secde vb ile döner mi yoksa bunların hiç bi anlamı faydası olmaz mı??
Bunların hiç biri 100 de 100 başarılı olacak şeyler değil ama denenebilir mi denenebilir. Denede zaten çok istiyorsan normal doğumu ben şunuda yapmadım deme sonra. Ama sana şöyle söyliyim sen ne kadar uğraşırsan uğraş bebiş nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyo yaradan senin için planları var istesende değişmiyor..

Şu son zamanlar gerçekten insan birini istiyormuş bende onu fark ettim Allah kimseyi yalnız bırakmasın Çok zor

Anaa ee bütün yük ebelerde, biz doktora niye para ödüyoruz o zaman

Hahahah çok güldüm " yerimi biri kapar korkusu" güzel tabir ettin

34 haftaligim Yaklaşık 3 haftadır yaşıyorum aynı durumu ağrısına uyanıp diğer tarafa kivrana kivrana dönüyorum ama bir kaç gündür şunu kesfettim yatmadan önce 1 su bardağı süt ya da 1 kase yoğurt yiyip yatıyorum o hafifletti ağrılarımi bebek gecede bizden besleniyormus kalsiyum ihtiyacı direk bacaklardan alıyormuş o yüzden sanırım bu ağrılar

Bunu yapıcam bu akşamdan itibaren başlıyorum yoğurt yerim süt içemiyorum sevmiyorum teşekkür ederim önerin için

Spinal canım cok rahattı bas agrım da olmadı tekrar aynı sekilde düşünüyorum
Ben genel olmuştum çok kötü uyandım ama devlette olmuştum onunda etkisi vardır belki ağrı kesiciyi pek yapmamış olabilirler. Bu sefer spinal düşünüyorum ama aşırı korkuyorum ya inşallah son anda fikrim değişmez ya da şöyle düşündüm spinalş taktırırım ameliyat sırasında korkarsam kendime
Sedasyon uygulatırım direk her aşamasını bildiğim için bişey hissettiğim an da ürkebilirim

İyiyim bende çok şükür sadece artan bacak ağrılarım var ve geceleri çok artıyor sancı şeklinde sizlerinde halini sormak istedim. Kilo takıntısı maalesef ki tam gaz devam bu hafta kaç kilo aldığımı merak ediyorum. Hooops Papatya220

Yok sadece 1meyva ve az çiğ badem saat 10 gibi işte. 12 gibi yatıyorum ama yaklaşık 1-2 saat yatakta dönüp duruyorum işte

Sana bi sey sormak istiyorum sence bir bebek emekleme secde vb ile döner mi yoksa bunların hiç bi anlamı faydası olmaz mı??
Canım bende öyle okudum hiç bir yöntem %100 başarı sağlamıyor. Benim en fazla bi iki cm ileri gidip geri getiriyor başını gün içinde. Bazen akşamları çok hareketli oluyor yana da koyuyor aslında ama dönmesi artık çok zor gibi. Yanlarımız boş ya belki de kese öyle oluştu ve gerçekten yeri yok yapamıyor. Benim hiç umudum kalmadı senin haftalarında bende çok telaşlıydım filan ama kabullenme süreci başladı artık

Şu son zamanlar gerçekten insan birini istiyormuş bende onu fark ettim Allah kimseyi yalnız bırakmasın Çok zor
Kesinlikle.. Geçen gün düşündüm hatta. Allaha şükür beklenen, istenen bir bebek getireceğiz dünyaya.. Eşlerimiz düşünceli ve baba olmayı hakeden insanlar. Ne şartlar altında hamile olan anne adayları var psikolojiği, fizikseli şiddetin her türlüsünü gören, ekonomik zorluklar çekip yetemeyen varda var işte..

Halimize bin şükür.

Kızlar bende 40 a kadar taşırım bebişi çok şükür ağrım sızım yok öyle kilo da almadığım için ağırlaşmadım herhalde ama bir gün çok enerjik bir gün çok bitik durumda oluyorum. Dün köy kshvaltısına gittik baya hareketliydim bugün kızımın uyku saati gelse de uyusam diye bekledim. Uykularımda öyle uzun değil 15 dk uyuyorum uyanıyorum sonra bir daha filan. Gece de böyle bölük bölük. Çok şükür bugünümüze Salı kontrol var bakalım 3.11.23 ü istiyim bari diyorum doktordan. O 30 31 ni vermek istemişti biraz daha durabilirse dursun

Ben de bir sakinlik vardı o an anlatamam uyuyacaktım nerdeyse insallah bunda da sakin olurum bebeğin heyecanından bisey aklımıza gelmez bence ya spinal iste sen bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…