Kızlar sizinde gece yatarken üst bacak ve kalça ağrınız oluyor mu ya bezdim bu bacak ağrılarından uyanıyorum resmen ağrıya. öbür tarafa dönüyom o zamanda orası ağrıyo hiç huzurlu uyuyamıyorum
Bende 11.haftada yalancı toksoplazma pozitif çıktı toksoplazma koruyuculuğum olmadığı için geçtim yemekleri, çimlerde bile otururken yüz kere düşüyorum yanlışlıkla elim ağzıma değmesin diye
Kızlar sizinde gece yatarken üst bacak ve kalça ağrınız oluyor mu ya bezdim bu bacak ağrılarından uyanıyorum resmen ağrıya. öbür tarafa dönüyom o zamanda orası ağrıyo hiç huzurlu uyuyamıyorum
derler ya iç güveysinden hallice bugün tam olarak öyleyim ben gece bacak ağrıları üstüne bide ölüyodum bi uyandım nefes alamadım başladım hık hıklamaya kocamda korktu sonra öksürdümde de hayata tutundum sen nasılsın ?
Bende öyleyim canım magnezyum da alıyorum ama normal herhalde birde iki üç gün dür tansiyonum yükseliyor arada çok düzensiz böyle devam ederse druma söylerim çünkü onun istediği 38 den sonra gün vermek ama bakalım
Bu kalça ağrısı düzgün bi pozisyonda oturmazsamda ağrıyor bitirdi ya beni gebeliğin en çileli şeyi ne deseler kalça ağrımdı derim Allahım günler artık çabuk geçsin son 1 hafta yarında kontrole gidixem zaten çabuk geçer kalır 6 gün
Bende öyleyim canım magnezyum da alıyorum ama normal herhalde birde iki üç gün dür tansiyonum yükseliyor arada çok düzensiz böyle devam ederse druma söylerim çünkü onun istediği 38 den sonra gün vermek ama bakalım
Bende magnezyum alıyorum ama yok artık işe yaramıyor. Tansiyonum benimde aynı ya oturmaya başladı 130/90 çoğunlukla bugün son ecopirini içicem inşallah bu hafta içi daha yükselmez çok korkuyorum asla tek kalmıycam evde nolur nolmaz sende dikkat et bak oynuyorsa duşa falan eşin evdeyken gir canım
Bebeğimin ısrarla dönmemesi,
sanki yerimi biri kapar korkusu ile haftalardır öylece sabit durması,
arada bi dalga geçer gibi başını iyice yana götürüp döndü dönecek hissi verip sonra "ağam bizimle eğlenir" der gibi geri kafasını kaburgama dayamasi ve sezeryandan ödüm kopması dışında iyiyim çok şükür yagmurcicegii
sen nasılsın
Bu kalça ağrısı düzgün bi pozisyonda oturmazsamda ağrıyor bitirdi ya beni gebeliğin en çileli şeyi ne deseler kalça ağrımdı derim Allahım günler artık çabuk geçsin son 1 hafta yarında kontrole gidixem zaten çabuk geçer kalır 6 gün
Ben. Bunu özellikle sordum biraz aşağıdan kesip diğer kesiyle birleştiriyoruz dedi ama her dr farklımı yapıyor bilmiyorum ilk ameliyat yerim baya aşağıda bikini bölgesinde ve küçüktü şimdi daha hiç bakmadım değişiklik varmı diye ama eskiden beni hiç rahatsız eden bir görüntü yoktu estetik dikiş diyorlar zaten
Oh iyi bari rahatladım valla benim de bir yanım hemen doğsun istiyor bir yanım da en azından evde bir çocuk eksik durabildiği kadar dursun diyor inanılmaz enerjim düşük şu sıralar sürekli uyumak istiyorum
Ben spinal ya onun riskleri biraz daha az ya çok kırkuyorum valla spinalden baş ağrısı felç falan olur diye ama sırf çocuğu rahat emzirmek için olucam bide yüzünü eahatça görebileyim diye genelde ağrı oluyo çünkü eşime dedim sende girip beni sakinleştirirsen olurum giricek o da o yüzden
Ben kalkıp evin içinde biraz yürüyorum sonra geri yatıyorum yoksa o ağrıyla uyumam çok zor oluyor. Of gerçekten çok kötü bi ağrı insanın siniri bozuluyor
Israrla normal dogumu bekleyen ben varım 38+2 deyim. Haftalık kontrolüm var. Çatı muayenesi geçen hafta oldum. Ancak bence gerçeği yansıtmıyor o çünkü uzun zamandır cinsel ilişki olmadı, olmadığı zaman da canım yanardı. Bir de doktor birden parmağını koyuyor, ilişkide öyle mi psikolojik olarak hazır olmuyorsun ve kendimi kastım. Perine masajı önerdi. Normal doğum yapamazsın hiç demedi. Masajla esnetmeyi tavsiye etti. 32. Haftadan beri başı aşağıda. Su ana kadar bir olumsuzluk yok şükür. Kasilmalari bekliyorum. Arada yalancı kasılmalar oluyor. Daha vakti gelmedi demek ki