- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Bosver takma kiloyu ya vericez hepimiz kiloları merak etmeİyiyim bende çok şükür sadece artan bacak ağrılarım var ve geceleri çok artıyor sancı şeklindesizlerinde halini sormak istedim. Kilo takıntısı maalesef ki tam gaz devam bu hafta kaç kilo aldığımı merak ediyorum. Hooops Papatya220
Tabii ki orası öyle bebekler iyi olsunda kilolar her türlü verilirBosver takma kiloyu ya vericez hepimiz kiloları merak etmebebişler iyi olsun
Bana devlette kötü davranmadılar böyle deyince bence deneyebilirsin. Eşim kızdı çocukla nasıl gidiyorsun covid var şu var diye maskeyle gittim alt açma örtüsü serdim kızımın oturduğu koltuğa ve kendim uzandığım yere. Doktora makat gelişli bebek sezaryen günü almamı istedi doktorum ama ben emin olmak istiyorum yapılacak başka bir şey var mı diye gittim. Alttan bakmanızı istemiyorum doktorum yok bu hafta doğumu tetiklemeyelim dedim tamam dedi. Ama ben randevu alıp gittim acile gitmedim gayet iyi davrandılarKizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum şimdi ben her ne kadar bu kafası bu poposu falan desem de %100 emin olamam . Kontrolüm 2 haftada 1 şeklinde yani bi sonraki kontrolüm haftaya cumartesi inşallah. Ancak ben bu bir hafta boyunca secde emekleme hareketini boşa yapmamak için bugün bi hastaneye gidip nöbetçi dr a 2dk usg ye girmek istiyorum doktoruma mesaj atıp pozisyonu ogrenmek icin . Bu isteğim saçma mi olur sizce doktora ?
Son zamanlarda çok ayakta kalınca bende de başladı, bir de azıcık ödem görsem korkup tansiyon aletine sarılıyorum..Benim güncellemem ayaklarımda ödem başlaması sanki. Hep giydiğim rahat çoraplarım dünden beri iz bırakıyor bileklerimde
Şöyle canım kendi doktoruna 2 haftada bir gidiyorsan pazartesi için mesela kontrol randevusu da alabilirsin, bu konuda ne yapman gerektiğini, pozisyonunu vs genel durumunu sorabilsin, anlayışlı karşılar diye düşünüyorum. Ya da telefonda bu konuda ne yapman gerektiğini danışabilirsin, hareketleri vs. erkenden kontrole gelme konusunu falanKizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum şimdi ben her ne kadar bu kafası bu poposu falan desem de %100 emin olamam . Kontrolüm 2 haftada 1 şeklinde yani bi sonraki kontrolüm haftaya cumartesi inşallah. Ancak ben bu bir hafta boyunca secde emekleme hareketini boşa yapmamak için bugün bi hastaneye gidip nöbetçi dr a 2dk usg ye girmek istiyorum doktoruma mesaj atıp pozisyonu ogrenmek icin . Bu isteğim saçma mi olur sizce doktora ?
Yok canım ben devlete değil doğum paketimi olan özel hastaneye hafta sonu nöbetçi kadın doğum dr oluyor ona iki dk usg baktırmak istiyorum kendi takipli doktoruma mesaj atıp. Hani doktoruma desem saçma mi olur ki diye . Ben açıkçası devlete gitmem çünkü her gittiğimde muamele çok kötü oluyor şehir hastanesinde zaten makat mi doye gitsem asla bakmazlar sancim var falan diye yalan söylemem lazımBana devlette kötü davranmadılar böyle deyince bence deneyebilirsin. Eşim kızdı çocukla nasıl gidiyorsun covid var şu var diye maskeyle gittim alt açma örtüsü serdim kızımın oturduğu koltuğa ve kendim uzandığım yere. Doktora makat gelişli bebek sezaryen günü almamı istedi doktorum ama ben emin olmak istiyorum yapılacak başka bir şey var mı diye gittim. Alttan bakmanızı istemiyorum doktorum yok bu hafta doğumu tetiklemeyelim dedim tamam dedi. Ama ben randevu alıp gittim acile gitmedim gayet iyi davrandılar
He bakarlar canım tabii ama muayene parasını alırlar muhtemelen için rahat edecekse baktırYok canım ben devlete değil doğum paketimi olan özel hastaneye hafta sonu nöbetçi kadın doğum dr oluyor ona iki dk usg baktırmak istiyorum kendi takipli doktoruma mesaj atıp. Hani doktoruma desem saçma mi olur ki diye . Ben açıkçası devlete gitmem çünkü her gittiğimde muamele çok kötü oluyor şehir hastanesinde zaten makat mi doye gitsem asla bakmazlar sancim var falan diye yalan söylemem lazım
Esim işten izin alsın pek istemiyorum zor izin alıyor o yüzden genelde muayene ye cumartesi gidiyoruz canım hani pazartesi değil de bugün nöbetçi doktora iki dk sadece bebeğin pozisyonunu öğrenmeye gitmek istiyorum sakıncası yoksa diye mesaj atsam doktoruma acaba saçma bulur mu ki diye merak ettim ne bileyim belki de döndü bebis o elime gelen poposu ben haftaya cumartesi ye kadar boş yere emekleme secde yapmış olacağım belki . Çok mu iyimserim esim dönmedi o kafası diuor amaŞöyle canım kendi doktoruna 2 haftada bir gidiyorsan pazartesi için mesela kontrol randevusu da alabilirsin, bu konuda ne yapman gerektiğini, pozisyonunu vs genel durumunu sorabilsin, anlayışlı karşılar diye düşünüyorum. Ya da telefonda bu konuda ne yapman gerektiğini danışabilirsin, hareketleri vs. erkenden kontrole gelme konusunu falan
Daha 10 gün olmadı canım muayene üstünden bu kontrol geçer galiba bi de sanırım benim doğum paketinde hastaneme acil e girip muayene olunca para almıyorlar bilmiyorum zaten sadece 15 tl katılım payı veriyoruz önden ödedik paketi çünküHe bakarlar canım tabii ama muayene parasını alırlar muhtemelen için rahat edecekse baktırbenim doktor bu sefer eliyle baktı ilk dönmemiş dedi nst de hemen anladı
Dönmüş olabilir canım hiç belli olmaz, doktora görünmeni saçma bulacağını sanmıyorum aslında merak etmen gayet normal, ama tabi bazı doktorlar çok alaycı yaklaşabiliyor, sen doktorunu daha iyi tanıyorsun.Esim işten izin alsın pek istemiyorum zor izin alıyor o yüzden genelde muayene ye cumartesi gidiyoruz canım hani pazartesi değil de bugün nöbetçi doktora iki dk sadece bebeğin pozisyonunu öğrenmeye gitmek istiyorum sakıncası yoksa diye mesaj atsam doktoruma acaba saçma bulur mu ki diye merak ettim ne bileyim belki de döndü bebis o elime gelen poposu ben haftaya cumartesi ye kadar boş yere emekleme secde yapmış olacağım belki . Çok mu iyimserim esim dönmedi o kafası diuor ama
Bizim devletteki doktorlar (acilde çoğu asistan)acile gelince acil bişey de yoksa tedaviye bile almak istemiyorlar.Özele gidersen olabilir belki. Devlette Ağrım var diye bahane etsen hemen alttan muayene ederler yani hem alttan muayene hem karından ultrason yaparlar.O zaman öğrenirsin.Çok iyi bir doktora denk gelmen lazım sadece isteğini yaptırabilmen için ben tercih etmiyorum o yüzden .Şimdi gördüm özel demişsin özelde bakarlar diye düşünüyorumKizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum şimdi ben her ne kadar bu kafası bu poposu falan desem de %100 emin olamam . Kontrolüm 2 haftada 1 şeklinde yani bi sonraki kontrolüm haftaya cumartesi inşallah. Ancak ben bu bir hafta boyunca secde emekleme hareketini boşa yapmamak için bugün bi hastaneye gidip nöbetçi dr a 2dk usg ye girmek istiyorum doktoruma mesaj atıp pozisyonu ogrenmek icin . Bu isteğim saçma mi olur sizce doktora ?
Aa o zaman git canım hiç sorun olmaz doktora mesaj atmana bile gerek yok bence pazar günü bunun için direk git. Sadece kontrol konusunda bazen aynı doktora muayene olman lazım ama zaten paketmiş aklında kalmasın gitDaha 10 gün olmadı canım muayene üstünden bu kontrol geçer galiba bi de sanırım benim doğum paketinde hastaneme acil e girip muayene olunca para almıyorlar bilmiyorum zaten sadece 15 tl katılım payı veriyoruz önden ödedik paketi çünkü
Merhaba, yeni gelen doktora devam mı? Memnun musunuz? Ben bir eski Dr için tamam diyorum ama içime sinmeyen şeyler var hala.. Salıya yeni Dr için randevu aldım. Ona gideceğim.Doktor 32. Haftaya kadar çıkma ihtimali var demişti. Sonrasında yerleşmiş oluyormuş.
Benim detaylıda yukarı çıkmıştı ama 32. haftada aşağıya düşmüş. Kendini yormadan, ağır kaldırmadan ve stres yqpmadan devam et. Çoğunun ileri haftalarda yukarı çıkıyor.
Ay beni de sezeryan bile beni korkutuyorSezeryan olursam 12 günüm kaldı bi ateş bastı beni heyecandan ölüyorum resmen
Benim de bebek 32. Haftada döndüğünde eşim doktora bir tur daha atmaz dimi dedi, doktorda gülerek yok artık dönmez merak etmeyih demiştiMalesef kizlar doktoruma yazdım ama usg ye girmene gerek yok sen emekleme secde devam edebilirsin baş aşağı döndüyse o hareketler ile tekrar makat dönmez demiş resmen gelme hastaneye demiş yaniçok merak ediyorum ancak mecbur bekleyeceğim haftaya cumartesi ye kadar. Bana pek mantıklı gelmedi baş aşağı dönen bebek emekleme secde ile makat dönmez demiş bence dönebilir ne yapalım doktora güvenmek lazım
Benim de aynı şekilde uykumdan uyandırah bir ağrı oluyordu kalçadan bacaga doğru, doktorum magnezyumu günde 2 taneye çıkardı sabah akşam şekilde, şuan geçti ağrılarBunu yapıcam bu akşamdan itibaren başlıyorum yoğurt yerim süt içemiyorum sevmiyorum teşekkür ederim önerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?