2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben evde yanlız kalıyorum eşim yurtdışında çoğunlukla zaten sancı falan girdiğinde sahada yükseliyor bende bugün son coraspini içtim ama kan sulandırıcı iğneye devam edicem bakalım şu üç haftayı da sağlıkla atlatirsak Allah'ın izniyle sende kendine dikkat et az kalmış çok şükür senin

Benim gece tek derdim taş gibi bir göbek. ne yana dönsem ağrıyor. En son bir şekilde bir pozisyon bulup sızıyorum. Uyandığımda su gibi terlemiş oluyorum ve acayip sıkışmış. Wc için kalkarken çok ağrı hissediyorum karnımda ha bide mide yanması ama ona alıştım artık valla takmıyorum

Ben kalkıp evin içinde biraz yürüyorum sonra geri yatıyorum yoksa o ağrıyla uyumam çok zor oluyor. Of gerçekten çok kötü bi ağrı insanın siniri bozuluyor
Yinede isyan etmiyorum Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip
Etsin ağrılarımızda son bulsun

Yaa tek başına olman üzücü kendine çok dikkat et bak tansiyon çok fena bişey telefonun en azından sürekli yanında olsun
Doktorunada söyle mutlaka tansiyon durumunu ona göre bi yön versin doğumuna benim tansiyonum yükselicek diye bi hafta erken alıyor

Gece yatmadan önce yemek yiyorsan benim o zamanlar karnım çok ağırlaşıyo sağa sola zor dönüyom. Wc ye kalkarken bende de ağrı oluyor ya. Mide yanması çok şükür aşırı değil arada oluyo yediğim şeylere bağlı olarak sanırım

3 gecedir kalca ve basenimde sabaha karşı oluyor o da normalmis her yerimiz pırttı resmen cogunuzun 1-2 haftasi kaldi doğuma ben daha 2 hafta sonra (37.hafta) kontrole gidecem de 3 hafta icinde normal dogumu bekleyecem

aramizda 2 hafta var bende normal dogum olacam insallah

Nonmal doğumda ebeler ne yapıyor çok merak ediyorum, anlatır mısın ?
Bütün süreci ebeler takip eder muayne ilaç serum herşeyi, doktor sadece gelip çocuğu çıkartır özellerde böyle hatta bazı hekimler doğumuda ebeye bırakabiliyor ya da doktor yetişemez ebe gerçekleştirir normal doğumu. devlette çalışan ebeler sürecide takip eder doğumda yaptırır epizyoda açar, kapatır zaten orda herkes her işi yaptığı için süreç biraz daha doktor bağımlı olmaktan çıkıyor

3 gecedir kalca ve basenimde sabaha karşı oluyor o da normalmis her yerimiz pırttı resmen cogunuzun 1-2 haftasi kaldi doğuma ben daha 2 hafta sonra (37.hafta) kontrole gidecem de 3 hafta icinde normal dogumu bekleyecem
Anne olmanın zorluklarını yaşıyoruz ama kucağımıza alınca güzelliğini görüp herşeyi unutucaz nasıl harika bir duygu olucak hayal edemiyorum senin biraz daha zamanın fazlaymış ama olsun ya zor diyoruz falan ama zamanda geçiyor bi şekilde baksana doğumumuzun yaklaştığı günlere geldik bile

Sana bi sey sormak istiyorum sence bir bebek emekleme secde vb ile döner mi yoksa bunların hiç bi anlamı faydası olmaz mı??

Moralin düzeldi mi biraz? Valla haklısın çok az kaldı çok garip bir duygu, hayalini kurduğumuz şeyi kucaklamaya çok az kaldı rüya gibi, resmen yeni bir hayat bizi bekliyor
Bugün daha iyiyim moralimi yüksek tutup pozitif düşünmeye çalışıyorum ama doğurmaya 12 gün kaldığını farkedince bi panik bi korku geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…