2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Rezene kimyon demleyıp ıcıyordum ben canım toz degıl kimyon çekilmemiş halini almıştım. 5 dk kaynatıp ıcıyordum çorapsız gezme kuzu. Eğer yapabılıyorsan karnına çek bırak ayaklarını oda rahatlatır seni.

Vallahi ben kendi isteğim ve keyfim üzerine sezaryan istedim çünkü yaşadığımı ben bilirim. 17 haftalık ölü doğum yaptım üstelik bu doğum süreci doktor ihmalinden dolayı hasta yatağımda tek başıma gerçekleşti üstüne uyutulmadan uyuşturulmadan dayanırsın diyip kürtaja aldılar aylarca bu travmam için tedavi gördüm. Evet bebeğin kendi gelmek istemedi çok güzel olurdu ama benim psikolojim daha önemli. Herkesin süreci kendine özel en kolayı nasılsa öyle olsun

Göztepeye gittiysen orası bıraz duzelmiş yeni bina olunca.. Ama diğer devletler fena spring.. Ümraniyede ben daha yeni yeni iyi doktorlara denk geliyorum biraz şans işi devlette iyi doktora denk gelebilmek..

Şu hamilelik sürecinde bir kere bile burnum akmadı perşembe günü doğum olacak dünden beri boğazımda böyle kum yutmuş hissi var umarım gribe falan çevirmez bütün herşeyi yapıyorum şuan hasta olmamak için

Kızlar emzirirken bebeğin doyup doymadığını nasıl anlayacağım? Bestlak diye bir damla varmış süt artırıcı onu da almayı düşünüyorum yorumları baya iyiydi. Mama da şimdiden alsam mı bilemedim de duruma göre artık mamaya ihtiyaç duyup duymayacağımızı bilmiyoruz sonuçta

İnşallah ilerlemez. Limon suyu ve balla gargara denedin mi? Sonra yut gitsin. Şifa olsun

Ne olur ne olmaz diye aldım ben çantaya. Olmasın ama lazım olursa eşim ne bulursa alıp gelmesin diye. Birde kaşık biberon aldım. Normal biberon da var ama çantaya koymak istemedim. Hala kararsızım.

Göztepeye gittiysen orası bıraz duzelmiş yeni bina olunca.. Ama diğer devletler fena spring.. Ümraniyede ben daha yeni yeni iyi doktorlara denk geliyorum biraz şans işi devlette iyi doktora denk gelebilmek..
Aa yok canım Göztepe anneme yakın da artık o kadar mesafe gitmiyorum arabayla. Kartala gittim

Ilık suya bal limon koyup icebilirsin iyi geliyor. Şu son 3 gün geçmez bende aynı durumdayım, benimde planlı sezaryan bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Bugün biraz yürüdüm vajinaya baskı yaptı korktum kalkmıyorum yerimden

Tebrikler gözünüz aydın sen ve bebişlerin nasılsınız doğumun nasıl geçti ?
Teşekkür ederim. Ben preeklampsi sebebiyle apar topar doğuma alındım. Kuzularım küvözde kaldı bir süre. Şimdi bir tanesi yanımda uyuyor mışıl mışıl. Diğerine de yarın kavuşacağım. Bana spinal anestezi yapılmıştı. Hayatımda bu kadar kötü bir deneyim yaşamadım sanırım. Doğum aynı değil de doğum sonrası feciydi, spinalin tüm yan etkilerini bir hafta boyunca çektim. Ama bir haftanın sonunda bıçak gibi kesildi tüm şikayetlerim. Doğuma gelince de, minikleri getirip kokularını içime çektiğim, öptüğüm o kısacık an… kelimelerle ifade edilmez

Sen bol bol emzıreceksın doyup doymadıgını bezlerınden anlarsın zaten . Damlayı unut aklına onu koyma ıhtıyac halinde alırsın zaten ilk günler ne kullanırsan kullan öyle şarıl şarıl süt gelmez bekle baktın gelmıyo az o zaman almak ıstrrsen al.
Ben bugun aldım mamayı nasılsa açmayacagım ama acil durumda elimde olsun kimse o gün koşturmasın etrafa diye aldım.
Ben uğraşamam kaşıkla maşıkla biberonla veririm kızıma da öyle yapmıştım

Benimde öyleişin kötüsü hasta olmamak için kimseyle görüşmüyordum bir haftadır evde kendi kendime hasta oldum fazla sakınılan göze çöp batar sözü oldu

Ballı değil ama limon suyu ve tuzla gargara yaptım yatarken yine yapıcam. Zencefil bal karabiber karışımı yaptım bide ıhlamur içtim. Yarın daha iyi olurum umarım
Çokta karıştırma gece gece. Karabiber mideyi zorlamasın umarım sabah daha iyi olursun. Parol mü içsen acaba bir tane

Ilık bi duş alsan belki rahatlarsın. Bende sana soracaktım. Tüm vücut mu kaşınır yoksa belli bir yermi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…