2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde öyleişin kötüsü hasta olmamak için kimseyle görüşmüyordum bir haftadır evde kendi kendime hasta oldum fazla sakınılan göze çöp batar sözü oldu

Ne kadar vardı doguma? Eger bır hafta fılan varsa hiçbişey yapma.. Kendlıgınden terkedecek vucudu.. Bnm Bı haftada bitti gibi, ara ara akıyor burnum, o da afedersin yeşil sümük azaldı yani hiç de bişey yapmadm, doktor tuzlu su cek burna dedı sadece onu bıle yapmadım.. Normalde de ben grip olunca hiç bişey yapmam, kendlıgınden gecmesını beklerim, ama bademcıklerım şişerse antıbıyotık alırım mutlaka

Kabızlık da var mı? Sadece gazsa kimyon tohumu öneririm bi de ayaklarını ve sırtını çok sıkı tut. Kalın giyin. Eğer kabızlık da varsa doktorun yazmıştır belki duphalac diye bir şurup var mutlaka onu öneririm

Ilık bi duş alsan belki rahatlarsın. Bende sana soracaktım. Tüm vücut mu kaşınır yoksa belli bir yermi diye?

Bende tam anlamıyla bilmiyorum.. Gecenkınde nasıldı onu da hatırlamıyorum.. Ama cok asırı kasındıgımı hatırlıorm oncekınde.. Aksamları artıodu onu da hatırlıorm.. Sıcaga gelemıorm bu haftalarda, bugun ormanlık alanda olmama rağmen bunaldım bayagı.. Oğlanı hayvanat bahçesine götürdük, yürüdüm ettim, bunaldım galıba şimdilik yuzum kafam kollarım bacaklarım kaşınıyor kasımın 2sine de dahılıyeye randevu almıstm artık bakalım ne olcak

Eller ve ayaklar öncelikliymiş. Bende de tuhaf bi kaşıntı var ama göğüslerimde ve sırtımda. Ondan sormuştum sana da.

Eklentiler

• Screenshot_20231022_221129_Chrome.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 46
Şöyle ki zaten iki gündür hastanede beni sıvı beslediler. Yani bağırsaklarımda birikmedi bir şey bugün ilk defa katı beslendim. Duphalac hamilelik döneminden kalma vardı evde. Teşekkür ederim

Yazmıştım canım gördün mü bilmiyorum çörek otu ye bol bol birde komposto kuru kayısı hoşafı yap iç
Çörek otunu nasıl kullanacaktım canım? Valla görmemişim yazdığını. Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Merhaba, annem kalsın istiyorum tecrübeli, lohusa döneminde odamda kalıcam ve eşiminde işe gitse de bizden ayrılmasını istemiyorum, 40 gün misafir kabul etmeyi düşünmüyorum son soruya verecek cevabım yok

Perşembeyi saymazsak 3 gün kaldı o yüzden bende her şeyi deniyorum. Boğaz ağrısı gibi değilde çok öksürmüşüm gıcık olmuş gibi bi his bununla kalsın ve geçsin

Eşim kalır muhtemelen. Annem rahatsız biraz. Dizleri problemli zorlandın istemem.

Eve dönüşte neler yaşarım, nerede kalırım hiç planlamadım

Normalde de pek misafirimiz olmadığından hele lohusa döneminde kimsenin geleceğini düşünmüyorum annem babam ve bir yakın arkadaşım gelir gider en fazla. Eşimin ailesi ile mesafeliyiz o yüzden bilemiyorum.

Eller ve ayaklar öncelikliymiş. Bende de tuhaf bi kaşıntı var ama göğüslerimde ve sırtımda. Ondan sormuştum sana da.

Topugum aşırı kaşındı geldim geleli Bi deger sıfırlanmıştı, kesın artısa gectıler gerizekalı umranıyedekı doktorda sadece aclık tokluk kan sekerıne bakmıs tahlıl de.. Kolestaz dıye anlatmama rağmen insan onu da ister ya, her hafta kan vercem anlasıldı da, vermişken onu da ısteseydı ya.. Damar bulamıyorlar artık

1. Soru Vallahi bilmiyorum Eşim kalsın isterim ama evde kızım üzülsün istemiyorum o yüzden annemde kalabilir.
2. Soru Yatak Odasında dinlenme bebeğin yatagı en karanlık ve sakin oda uyumak için tercih ederim ama asla odaya kapanmayı düşünmüyorum.
3. Soru Annem babam gelecek bana kalsa hiç kimse gelmesin isterim onların harici komsularım gelebilir.
4. Soru asla ama asla eve kapanıp kendini ve bebeğide huzursuz etmeyi doğru bulmuyorum. Temiz hava yürüyüş uygun ortam bulunca cıkmayı planlıyorum o yorgunluk ve uykusuzlukla depresyona giriyoe insan. O yüZden bolca hava almak en ıyısı

Aklıma geldi, goguslerın ve sırtın kaşınırsa belkı sütle ilgilidir.. Yanı doluyodur belkı goguslerın.. Cunku sırta baglıymıs süt kanalları.. O yüzden sırta yelek geçirmek lazım dogumdan snra, kac posta ter döksek de

Kimyon da iyi gelir gaza yediklerine mutlaka kat bebeğe de sana da iyi olur diye biliyorum

Kızlarrr babaannem yüzüne nefse suratı sinmiş dedi burnum dudaklarım şişmiş doğum yaklaşınca olurmuş bu da 37.haftadayım normal mi geliyo dersiniz kaç gün içinde doğururum acaba
Sabaha karşı bir şancı geldi, belim, karnım, kasıklarım, bacağım aynı anda, reglnin ilk günü gibiydi, zar zor uyumuşum, uyandığımda da öyleydi. Dedim heralde yarın doğurucam ben. Sonra geçti. Bütün gün olmadı, vallahi aklıma sen geldin. Dedim kıza böyle oluyorsa doğuruyorum demekle haklı

Kızlarrr babaannem yüzüne nefse suratı sinmiş dedi burnum dudaklarım şişmiş doğum yaklaşınca olurmuş bu da 37.haftadayım normal mi geliyo dersiniz kaç gün içinde doğururum acaba
Hadi hayırlısı gerçekten kendi doğumum kadar merak ediyorum seni bana doktor bu hafta gün vermese bile kesinlikle doğururdum gibime geliyo bebek o kadar aşağıda ki çatı kemiğim kırılacak gibi, sanki bacaklarımda taşıyorum bebeği

Uçları da irileşti zaten. Var bir durum ama ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…