2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben en yakın randevuya bakcam bırazdan.. Cunku kaşıntı cok artmıs gıbıme geldi.. 33 hafta bnm için ne desem bılemedm Eymen de bu haftada dogmustu, yıne aynı travmatik sürece giriyomusum gibi geldi

Arkadaşlar birkaç gündür bebeğim hareket etmediği zamanlarda taş gibi oluyor karnım. Sırtını dayıyor muhtemelen ama bildiğiniz taş gibi bir sertlik. Normal mi bu durum son haftalarda?

Arkadaşlar birkaç gündür bebeğim hareket etmediği zamanlarda taş gibi oluyor karnım. Sırtını dayıyor muhtemelen ama bildiğiniz taş gibi bir sertlik. Normal mi bu durum son haftalarda?
Normal sanırım. Benimkide çoğunlukla öyle

Çörek otunu nasıl kullanacaktım canım? Valla görmemişim yazdığını. Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Canım direk yut ama çiğnemek daha etkili ben hastanede onunla gazımı attım çok iyi geliyor gazla ilgili sorun yaşamadım büyük tuvalete çıkmak sorundu onuda bugün duphalacak aldım anında etki etti başka sıkıntılarım var benim biraz inşallah onuda atlatırsam herşey güzel olacak sen çörek otunu 1 kaşık çiğne canım su iç üstüne inşallah etki edecektir

Ben en yakın randevuya bakcam bırazdan.. Cunku kaşıntı cok artmıs gıbıme geldi.. 33 hafta bnm için ne desem bılemedm Eymen de bu haftada dogmustu, yıne aynı travmatik sürece giriyomusum gibi geldi

Randevu buldum yarına.. Safra asidi veremem saatten dolayı ama dıger degerlere bakarlar heralde
Saglık ocagında da idrar vermiştim, bakteri değeri arşa çıkmış.. Ayy içim Bi sıkıldı, hayırlara çıksın

Selam kizlar, 2 cocuk olunca yazmaya yetişemiyorum ama sürekli takipteyim. Nadir yazabiliyorum. Bebisine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum. Yarin da bizim için büyük gün. 10 da sezaryene gireceğim o kadar heyecanlı ve endişeliyim ki. Dualarınızda bize de yer verin lütfen

Canım saglıkla kavus yavruna insallah cok güzel geçer dogumun

Ayyyy yarın mı doğumun. Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ay canım seni hatırladim çok pardon nicki karıştırmışım maşallah her şeyin düzene girmesine çok sevindim yaşadıklarını tahmin dahi edemem tabiiki ama annelik güçlü durmak demekmiş sen de öylesin, bebeklerine Cook güzel günler sizi bekliyor inşallah

Bende çok merak ediyorum yarın öğrenicem bakalım doğuma kadar iyi bi kiloya gelseydi harika olucaktı

Eller ve ayaklar öncelikliymiş. Bende de tuhaf bi kaşıntı var ama göğüslerimde ve sırtımda. Ondan sormuştum sana da.
Açık gaita rengi kafama takıldı benimde görünce 1 haftadır öyle rengi
tansiyonum 12/ 7,5 buluyor sabahları küçük 8 ödemimde var yarın bende tekrar idrar ve kan versem mi korktum şimdi

Hooops Canım yine ben Sana birşey danışacağım yine.Benim plesanta ön duvarda rahim ağzını kapatmıyor ama çok yakınmış.Doktor sezeryanda biraz kanama riskin olabilir dedi.Sorun olur mu sence ?
Güzel düşünüyoruz aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz canım risk her ameliyatta var seninki bi tık daha riskli ama hiçbişey olmayada bilir sonuçta tamamen kapatmıyormuş canım tamamen kapatsa çok sıkıntılı gerçekten ciddi kanamalar oluyo ama senin çok bişey olacağını sanmıyorum içini ferah tut bide kanasada ilaçlar var yapıyorlar kanamaya baya etki ediyor

Aciklaman hosuma gitti benim bir kizim daha var onun sesine alissin diye ben oturma odasi dusundum ve tv acmada sikinti yasamayim diye arada tv izliyor . Bende kayinpederimden cekiniyorum kapali biri olarak . Buyuk ihtimalle ondan rahatsiz olurum. Cunku telefon bagimlisi biraz ve tv izlemeyi seviyor. Illa oda da kalmak ister vs . Bakacaz artik duruma gore

Merhaba, annem kalsın istiyorum tecrübeli, lohusa döneminde odamda kalıcam ve eşiminde işe gitse de bizden ayrılmasını istemiyorum, 40 gün misafir kabul etmeyi düşünmüyorum son soruya verecek cevabım yok
Tesekkur ederim

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…