2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Ahh dediğin cıktı gerçekten bak ben de yattıgımda cok üzüldüm ama inan önlem alınması bebeklerimizin içerideki zamanını arttırıyor dayan biraz

Beş yıl olacak tam ama süreden bağımsız olarak rüptür riski olabiliyormuş sezaryen sonrası hamileliklerde. Özellike de bebek iriyse, suyu fazlaysa. Ama her şey normalse bir sorun olmuyordur bence.
Anladım ben de süre az sandım genelde ondan olurmusya insallah saglıkla sıkıntısız gelsin

Kontrol altında olman iyi oldu bak. İyiki almışsın randevuyu. Yalnız mı gitmiştin kontrole

Bilmem, aslında hastanede yatış yapmak bana yaramıyor genelde.. Ama yınede artık riskli haftaya girdiğim için kabul ettm.. Aslnda ilaç filan verseydı ve sureklı kontrol deseydı daha iyi olcaktı.. Cunku daha hiç ilaç kullanmadm, ursactive yada ursafolk benım degerleri düşürüyorsun cunku.. Neyse bakalım nası olcak bilmiyorum..
Ben hissediyorum resmen ya, bu kadar kasıntı normal degıl dedım, cumayı beklesem daha da artardı, daha bakmadım sonuclara ama 160 fılan olmus dedı doktor..

Evet bugunde aksılık yalnız gitmiştim.. Şarj aleti bıle yok yanımda neyse artık Bi şekilde hallolur tera bişey olmasan taburcuyu görür müyüm bu sefer acaba

Ahh dediğin cıktı gerçekten bak ben de yattıgımda cok üzüldüm ama inan önlem alınması bebeklerimizin içerideki zamanını arttırıyor dayan biraz

Nasip bakalım.. İnşallah ters bişey olmadan bende taburcu görürüm bakalım ne olcak deli gibi de açım, yemek yemege fırsatım olmadı, aksam yemegını beklıorm

Önlem iyidir canın, kontrol altında olursun. İnşallah toparlar sen canını sıkma. Artık sonlara doğru böyle problemlerle karşılaşabiliyoruz işte, bence taburcu olacaksın iyi düşün Böyle problemler çıksa bile yine çok şükür Kasım anneleri olarak çok erkenci kuşlarımız olmadı bizim

Teşekkür ederim zaten geriydi artık bu hafta iyice durma noktasına gelmiş. Yarın belli olur benim durumum. Aynen kızım küçük ve ona yetememek çok zor. Ben artık alınsın istiyorum yarın bakalım ne diyecek doktor.

Aynı şeyleri bende yaşıyorum ama benimki kız . Makat gelişli bebe benimkide onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bide göğsümün altında kafasıyla kendini ittiriyor elleriyle vuruyor geriliyor . Yaramaz bebişler

Çok geçmiş olsun, sen çok uzun süredir riskler de olsa şükür bu haftalara geldin, hiç korkma. Artık büyüdü, sağlıkla gelsin önemli olan o, inşallah her şey gönlünce olsun
Canı sağ olsun da artık gerisi önemli değil. Ben de bir an önce kucağıma almak istiyorum bakalım yarın ne diyecekler

Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Tedbir iyidir çok geçmiş olsun canım

Nasip bakalım.. İnşallah ters bişey olmadan bende taburcu görürüm bakalım ne olcak deli gibi de açım, yemek yemege fırsatım olmadı, aksam yemegını beklıorm
içine doğmuş gibi eymende 33 lerde doğmuştu demiştin sanki kontrol altında olman çok önemli zira riskini sende biliyosun iniallaah düşücek bi 2 hafta daha bekliceksin sonra doğsada herşey yolunda olur senin bebek ileride gidiyodu zaten enerjine hayranım güzel yemek gelmezse kendine yemek ısmarla

Maşallah çok iyi tansiyonun nasıl şuan hakkında hayırlısı olsun bebegin kilosuda çok iyi görünüyor güzel olucak herşey hiç stres yapma kendine

Herşey güzel olsun inşallah telaş stres yapma tansiyonun oynamasın.

Dualarım seninle, hiç korkma. kocaman kız olmuş o, sağlıkla gelecek inşallah. Stres yaptıkça da olumsuz etkilenir tansiyonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…