- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Ya kızlar, karnım top gibi sert ve canımı acıtıyor. Sancı değil ama bebeğin yayık değil de ortada durması canımı yakıyor çok rahatsız nir durum oturamıyorum yatamıyorum geniş alan varken ortada top gibi durunca nefes alamıyorum yiyemiyorum. Kızımla oynamak istiyorum yazık oyun oynamak istiyor ama olmuyor karnım o kadar ortada toplu ki canım yanıyor oturunca falan off kızımda böyle değildi erkek çocuk böyle durur diyor annem kızım fa karnım yayıkdi. Tüm erkek bekleyenlerin durumu benim gibi mi .. Ya da makat geliş olduğu için mi bu kadar toplu ortada canımı acıtıyor
Ben de benzer durumdayım kızımda hiç böyle rahatsızlıklar hissetmemiştim. Benimki de makat geliş şuan için yediğim şeyler boğazımdan aşağı gidemiyor sanki eğilmek istesem karnımda sopa var gibi acıtıyor ve karnım aynı top gibi erkekten mi makat gelişten mi ben de bilmiyorum kızımda hiç hareket ettiğinde canımın acıdığnı hatırlamıyorum
Canım benimkide ortada toplanıyor. Kız tabi benimki. Ben toplandığı yeri ovuyorum. Daha çabuk gevşiyor. Bir dene istersenYa kızlar, karnım top gibi sert ve canımı acıtıyor. Sancı değil ama bebeğin yayık değil de ortada durması canımı yakıyor çok rahatsız nir durum oturamıyorum yatamıyorum geniş alan varken ortada top gibi durunca nefes alamıyorum yiyemiyorum. Kızımla oynamak istiyorum yazık oyun oynamak istiyor ama olmuyor karnım o kadar ortada toplu ki canım yanıyor oturunca falan off kızımda böyle değildi erkek çocuk böyle durur diyor annem kızım fa karnım yayıkdi. Tüm erkek bekleyenlerin durumu benim gibi mi .. Ya da makat geliş olduğu için mi bu kadar toplu ortada canımı acıtıyor
Canım artık büyüdü, sen doğum tarihine hiç takılma, yeterki riske girmeden kucağına al önemli olan oÇok haklısıntansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca
Helal be bak son dakika 30 Ekim falan oyun bozanlik yapmasin kimseBen varım
Ya makat geliş kaynaklı mi erkek bebek kaynaklı mi vallahi anlamadım ama ben meğer kızımda hamilelik yasamamisim.. suan o kadar rahatsızım ki vallahi bi an evvel kasim sonuna doğru gelsem de doğursam diyorum aslında 1 ay kaldı sayılır ama inan günler geçmiyor resmen acim iki lokma yiyorum sisiyorum nefes alamıyorum oturamıyorum da kızımla yerde oyun oynamak için karnım o kadar top ki oturur pozisyon canımı acıtıyor hani makat tamam sezeryan da bari yan dursa belki biraz rahatlarızBen de benzer durumdayım kızımda hiç böyle rahatsızlıklar hissetmemiştim. Benimki de makat geliş şuan için yediğim şeyler boğazımdan aşağı gidemiyor sanki eğilmek istesem karnımda sopa var gibi acıtıyor ve karnım aynı top gibi erkekten mi makat gelişten mi ben de bilmiyorum kızımda hiç hareket ettiğinde canımın acıdığnı hatırlamıyorum
Senin bebeğin makat geliş değil demi canım demek ki makat çok sıkıntı kafası ciğere mideye baskı yapıyor ama erkek bebek de top gibi ortada duruyor makat olmasa da erkek bebeklerin özelliği diyorlar ama cidden kızımda çok rahattım yaBenim kızımdada karnım yaygın dı. Hiç hareketlerimi kısıtlamazdı. Ama şuan o kadar rahatsızım ki. Yere birşey düşürmektir nefret ediyorum çünkü alamıyorum bile. Yatınca ayrı rahatsız ediyor oturunca ayrı. Dediğiniz gibi bende aynı durumdayım valla erkek olduğundan sanırım. Benimde karnım önde top gibi bişey.
Yok canım bebek toplanmiyo yanlış anladın. Toplanma arada bi olur onu biliyorum bu bizim spring ve yukarıdaki arkadaşların mesela sürekli ortada karnımı görsen anlarsın zaten ovsan da fayda etmiyor bebek toplanması değil bebeğin ortada durması kaynaklı bu yanlar bomboşCanım benimkide ortada toplanıyor. Kız tabi benimki. Ben toplandığı yeri ovuyorum. Daha çabuk gevşiyor. Bir dene istersen
Çok geçmiş olsun, sen çok uzun süredir riskler de olsa şükür bu haftalara geldin, hiç korkma.Bugün tam 35+0 ım. Dün ve bu sabah tansiyonda 14/10 ları gördüm zaten ara ara düzensizlikler vardı ama sıkıntı hissetmiyordum bu bir kaç gündür kendimi hiç hissetmiyorum. Doktora geldim bebeğin kilosu 2278 yani bir haftada sadece 100 gr almış.Doktor idrar ve kan testi istedi bu çok durmaz bu şekilde dedi. Nst de de düzensiz 80 e 100 e vuran sancılar çıktı.Yarın kendi perinatoloğumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sanırım kasımı ben de göremem.
Hıııı anladım canım, benim bebek çapraz duruyorYok canım bebek toplanmiyo yanlış anladın. Toplanma arada bi olur onu biliyorum bu bizim spring ve yukarıdaki arkadaşların mesela sürekli ortada karnımı görsen anlarsın zaten ovsan da fayda etmiyor bebek toplanması değil bebeğin ortada durması kaynaklı bu yanlar bomboş
Aynı haldeyim. Göbeğimin sol tarafı acayip gergin. İki elinizi belinize koyun baş parmaklar arkaya baksın. Sol işaret, yüzük parmağının durduğu yer. Resmen etim acıyor. Ne ayakta durabiliyorum, ne yatabiliyorum. Oturmak zaten zulüm. Çok canım yanıyor. Erkek çocukla alakası yok sanırım bizimki kız çünkü. Son kontrolde başı aşağıda denmişti üstelik. Döndümü ettim nedir bilmiyorum. Bugün hiç ara vermeden devam ediyor. Sancı falanda değilYa kızlar, karnım top gibi sert ve canımı acıtıyor. Sancı değil ama bebeğin yayık değil de ortada durması canımı yakıyor çok rahatsız nir durum oturamıyorum yatamıyorum geniş alan varken ortada top gibi durunca nefes alamıyorum yiyemiyorum. Kızımla oynamak istiyorum yazık oyun oynamak istiyor ama olmuyor karnım o kadar ortada toplu ki canım yanıyor oturunca falan off kızımda böyle değildi erkek çocuk böyle durur diyor annem kızım fa karnım yayıkdi. Tüm erkek bekleyenlerin durumu benim gibi mi .. Ya da makat geliş olduğu için mi bu kadar toplu ortada canımı acıtıyor
Ah ah şans yok bizde gerçekten hadi çocuk olmasa yine bir şekilde dayanırsın ama gerçekten zorAy spring inanır mısın aynı şekilde benim de bugün vajina da aci batma var ben de aynı şeyi düşündüm sanırım poposu baskı yapiyo ya da ayakları ile basiyo ama vajina da ciddi batma var ona falan razıyım inan ama şu karnım bi yayilsa.. Aslında baş aşağı dönse hem karnımız iner hem yayılır biliyorum kızım da 34 e kadar makat gelişti 34 de dönünce çok rahat etmiştim ama şuan karnım top gibi tam kaburga altımda kafası var ve aşırı baskı yapıyor iki kaburga arası olunca hem ciğerlerime hem mideme .. ne nefes alabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Resmen açım ama yok bu lokma atınca midem e baskı ağzımdan çıkıyor çok bunaldım bu durumdan bari yan dönse sezeryan i kabullendim ama en azından tam makat değil de yan dursa bari midem ciğerlerim rahat eder . Kızım oyun oynamak istiyor inan ne nefes alıyorum ne oturuyorum vallahi catliycam
Geçmiş olsun canım.Ben de sinir sıkışması dan dolayı şiddetli ağrı yaşıyorum yürüyemiyorum 3 aydır.Bu sebeple 37+2 benim de 30 Ekim sezeryan olacağım.Senin içinde hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba, bugün 36+2’de kontrole geldim. Bebeğin genel durumu iyi ama hala önde gidiyor, üç hafta dedi bu kezönceki sezaryen yerim de incelmiş bayağı. Çok beklemeyelim, haftaya alalım dedi. Şimdilik 37+2 (30 ekim) gün verdi. İki günde bir nst çekilecek, cuma da kontrole geleceğim. Hiç beklemiyordum, ben şok şu anda. Rüptür olursa anlamayabilirmişim ve kötü şeyler olabilirmiş. Başka bir doktoru daha çağırıp ona da gösterdi, o da aynı şeyleri söyledi. Başka bir görüş daha alsam mı acaba, bilemedim.
Vallahi canım ben artık tv acıyorum mecburen. Yani el mahkum yapacak çarem yok . Çok direndim ama olmuyor. Çok katiydim 2 yaa öncesi ekrana ama. İnşallah doğum sonrası toparlanınca yeni bir başlangıç yaparız kızımla tv yi yavaş yavaş unuttururum diyorumAh ah şans yok bizde gerçekten hadi çocuk olmasa yine bir şekilde dayanırsın ama gerçekten zorBende aynı öyleyim canım bir şeyler yemek istiyor ama resmen hırıl hırıl hırlıyorum hiç nefes alacak yerim yok. Eşime dün dedim anneni mi çağırsak ki normalde benim gerçekten çok zor durumda olmam gerekir onu çağırmak için. O da anlaşamıyoruz diye hayır çağırmıcam dedi. Kendi annemin umrunda değil zaten dün aradım adalara gitmişler filan öyle yani kimsenin kimseyi umursadığı yok. Bugünde evinde temizlik varmış gerçekten son zamanlar zor Kendi başıma olsam hiç sorun yok ama mecbur yemek yapmak zorundasın, mecbur çocuğa bakmak ilgilenmek zorundasın. Mecbur çamaşır bulaşık günlük işleri yapmak zorundasın. Zorundalık olunca çok can sıkıcı. Sadece hamile olsan yat dinlen otur bir şey izle ne bileyim. Biz tv bile açmıyoruz gün geçmiyor gerçekten
Bende yemek yedirirken çoğu zaman açıyorum canım özellikle dışardaysak mama sandalyesinde tutmak imkansız. Çok yanlış ama yapacak artık bir şey kalmadı. Saatlerce yemesini bekleyecek onun peşinden koşturacak tahammülüm kalmıyorVallahi canım ben artık tv acıyorum mecburen. Yani el mahkum yapacak çarem yok . Çok direndim ama olmuyor. Çok katiydim 2 yaa öncesi ekrana ama. İnşallah doğum sonrası toparlanınca yeni bir başlangıç yaparız kızımla tv yi yavaş yavaş unuttururum diyorum
Hastaneye uzak heryer. Kantin var sadece ordada büskivü falan yemek tarzında birşey yok.Dışarıdan alma imkanın yokmu benimki de baya kötüydü hoşaf falan getirdiler çorba kendimiz dışardan aldık sizde yapıp götürebilirsiniz
Canım sende durum nasıl. Az kaldı ama bende az kaldım direniyorum 2 ufak çocuk ile çok zor halim şimdi.Ay çok az kalmış canım
Benim makat geliş canım ilki normal olmuştu bu galiba mecburen sezeryan olacak bi türlü dönmüyor baş aşağıya.. şimdilik nst de sancı vb sorun yok şükür beklemedeyizCanım sende durum nasıl. Az kaldı ama bende az kaldım direniyorum 2 ufak çocuk ile çok zor halim şimdi.
Sezaryen olalı ne kadar oldu canımHerkese merhaba, bugün 36+2’de kontrole geldim. Bebeğin genel durumu iyi ama hala önde gidiyor, üç hafta dedi bu kezönceki sezaryen yerim de incelmiş bayağı. Çok beklemeyelim, haftaya alalım dedi. Şimdilik 37+2 (30 ekim) gün verdi. İki günde bir nst çekilecek, cuma da kontrole geleceğim. Hiç beklemiyordum, ben şok şu anda. Rüptür olursa anlamayabilirmişim ve kötü şeyler olabilirmiş. Başka bir doktoru daha çağırıp ona da gösterdi, o da aynı şeyleri söyledi. Başka bir görüş daha alsam mı acaba, bilemedim.
Ben de geçen 35+3 fe gittim 2600 civarıydı normal bence haftaya göre kilo 2 buçuk civarı olması gerekiyormuş zaten. Bu arada biri söylemişti cici bebe bisküvisi sütle yiyince kilo alıyormuş bebek bende deniyorum arada :))Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. 35+3 yaklaşık 2580 çıktı ölçümde, 49 cm boy, doktoru kan akımlarına falan da baktı durumunun iyi olduğunu söyledi. Nst’de yolundaydı.Minyon yapılıymış genel anlamda. Haftasıyla uyumlu ama genel olarak kafası hep geriden gelirdi, bu sefer 10 günde büyümemiş bile görünüyor diyebilirim ölçümlerde de bazen yanıltıcı durumlar olabiliyor sanırım ama yinede endişe ettim. Sanırım kötü bir durum olsa doktoru bunu söylerdi ya da detaylıda falan belli olabilirdi dimi mikrosefali gibi durumlar, yaklaşık 2 hafta geriden gidiyor gibi çıkmış bu sefer normalde 1 haftaydı. aynı haftalarda genel kilo durumu nasıl bir de sizin bebeklerin
Kontrol altında olman iyi oldu bak. İyiki almışsın randevuyu. Yalnız mı gitmiştin kontroleKızlar yatış verdilerdegerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?