Yeterki sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar canım napalım35+1 de 2420 46 cm di benim kızımda minnoş gidiyor bugün yine kontrolüm var inşallah 2700 olduğunu duymak istiyorum bide haftaya doğurucam ben 3 kg biz göremiycez muhtemelen ama sağlıklı olsunlar napalım ya
Ondandır bwnce ya ben aksi bir durum olacağı sanmıyorum hiç kötü şeyler getirme aklınaYeterki sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar canım napalımkafa çevresi de inşallah minyon yapısından dolayıdır
Yeterki sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar canım napalımkafa çevresi de inşallah minyon yapısından dolayıdır
Hahahaah ben kendime hep sunu diyorum bu cocuk bir şekilde cıkcak mecbur diye kendimi kabullendiriyorumHer gün daha çok yaklaşıyoruz doğuma ve ben kendime hergün çok az kaldı napcam diye soruyorumsünnet çocuğu misali bende doğumdan kaçıcak gibi bi halim var
İnşallah, hepsi sağlıkla gelsinBencede öyledir, bnmde yuzum kafam kucuktur.. Kızlar sankı dana mınyon olabılıolar bence.. Tabi genler de etkılıdır.. Ciddi bişey degıldır bence.. Sıkma canını
Çok haklısınHahahaah ben kendime hep sunu diyorum bu cocuk bir şekilde cıkcak mecbur diye kendimi kabullendiriyorumsen de yap korksak da bu iş olcak korkmasak da
Tüh ya bugun mu yüksek cıktı önceki günler nasıldıÇok haklısıntansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca
Sende bu hafta doğurursun kasıma sayılı kalıyoruzÇok haklısıntansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca
Kesinlikle makat gelişli olduğu için böyle bende aynı durumdayım benim yine kız ona rağmen bir gram yayılmadı karnım. Kızımda bele doğru yayılmıştı. Bugün de vajina kısmında batma var ayaklarını vuruyor herhalde popoyla oturmuştu ayakları saldı sanırımYa kızlar, karnım top gibi sert ve canımı acıtıyor. Sancı değil ama bebeğin yayık değil de ortada durması canımı yakıyor çok rahatsız nir durum oturamıyorum yatamıyorum geniş alan varken ortada top gibi durunca nefes alamıyorum yiyemiyorum. Kızımla oynamak istiyorum yazık oyun oynamak istiyor ama olmuyor karnım o kadar ortada toplu ki canım yanıyor oturunca falan off kızımda böyle değildi erkek çocuk böyle durur diyor annem kızım fa karnım yayıkdi. Tüm erkek bekleyenlerin durumu benim gibi mi .. Ya da makat geliş olduğu için mi bu kadar toplu ortada canımı acıtıyor
Ay spring inanır mısın aynı şekilde benim de bugün vajina da aci batma var ben de aynı şeyi düşündüm sanırım poposu baskı yapiyo ya da ayakları ile basiyo ama vajina da ciddi batma var ona falan razıyım inan ama şu karnım bi yayilsa.. Aslında baş aşağı dönse hem karnımız iner hem yayılır biliyorum kızım da 34 e kadar makat gelişti 34 de dönünce çok rahat etmiştim ama şuan karnım top gibi tam kaburga altımda kafası var ve aşırı baskı yapıyor iki kaburga arası olunca hem ciğerlerime hem mideme .. ne nefes alabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Resmen açım ama yok bu lokma atınca midem e baskı ağzımdan çıkıyor çok bunaldım bu durumdan bari yan dönse sezeryan i kabullendim ama en azından tam makat değil de yan dursa bari midem ciğerlerim rahat eder . Kızım oyun oynamak istiyor inan ne nefes alıyorum ne oturuyorum vallahi catliycamKesinlikle makat gelişli olduğu için böyle bende aynı durumdayım benim yine kız ona rağmen bir gram yayılmadı karnım. Kızımda bele doğru yayılmıştı. Bugün de vajina kısmında batma var ayaklarını vuruyor herhalde popoyla oturmuştu ayakları saldı sanırımBen sürekli dergi sticker vs şeyler alıyorum ki biraz beni bırakıp oyalansın en çok onunla vakit geçiriyor max 10 dk. Gerçekten zor çok iyi anlıyorum seni
Canim sen tansiyon ilacı kullanıyor musun ben dört aydır alıyorum yani bu son hafta ilaçla inebilir belki tansiyon en azından sezeryan gününe kadarÇok haklısıntansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca
Vallahi şiştim spring inan ki ne nefes alınıyor ne yeniyor.. göbek inmediği gibi bi de başı kaburga da bari yan dönse yaİnan bende öyleyim yemek yerken acı çekiyorum nefes alamıyorum resmen hırlayarak garip sesler çıkararak yemek yiyorum nefesim kesiliyor
Benimki de yana koyuyor kafayı ama devamı asla yok. Ben anlamadım ya kordonu kısa bunların ya pozisyondan ya da keyifleri böyle istiyorArtık her şey olacağına varır ya ne yapalım hayırlısı neyse o olsun Bende kılmıyorum canım işte iş başa düşünce dua aklıma geliyor benimde. Her gün bir kere okuyacağım ya zaten elimizden de bir şey gelmiyor artık. Aslında ben 4444 kere okunan bir dilek duası var ona inanıyorum çok ama o da çok uzun doğuma yetişmez o kadar zamanda yok zaten bizde
Çok teşekkür ederiz inşallah gönlünüze göre insanlarla karşılaşır istediğin gibi bir oda yaparsın
Canım doğumun oldu mu ??Merhaba arkadaşlar 34+2 de suyum geldi ve hastaneye yatisim yapıldı. Hafta başi sezeryanla doğumum var inşallah. Dualarınızı beklerim
Son durumun ne oldu canım yazdıysan kaçırdım?Bu gece saat 2 gibi kanam oldu
Hemen hastaneye geldik Nst sancım gözüküyordu açılmam olmuştu ama doğum değil di şuan gözetim altındayım 37+2
Sancımda var adet olucakmış gibi
Ah canım kızımda aynısını yaşadım.. kızımda 1 ayı gecgin öksürük sürdü. Öksürük geçti bu sefer kaburga ağrısı ama nasil desem sanki kaburgam çatlamış öyle ne yatıyorum ne kalkıyorum nefes alamıyorum çok kötüydü. Kontrol edildi çok fazla in kalk kaburga hareketi ve öksürük şiddeti yüzünden kaburgam zedelenmiş iltihap kapmış ne çektim bi ben bi Allah bilir vallahi seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm..Benim o öksürük bir ay sürdü hala da ara ara devam ediyor tek tük de olsa. İnşallah seninki o kadar uzun sürmez. Benim öksürmekten kaburga altımda yırtık da oluşmuştu her öksürükte canım çıkıyordu.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rahat mısın peki kafası kaburga mide tarafında olunca nefes almak yemek yemek zor mu ? .38+4 oluyor canım :)) aynen ben tahmin etmiştim zaten dönmediğini anlardım dönse dediğim gibi çıktı :)) yapacak bişey yok artık:))
Canım ben açıkçası makat doğum kabul edemem edene de saygım sonsuz ama korkarım. Doktorum döndürmez tam o an kordon kopabilir plesenta ayrılabilir seni sezeryana alana kadar bebeği kaybedebiliriz çünkü sezeryan a pat diye alinmazsin belli bi zaman geçer bebek oksijensiz kalabilir kaybetmesek de beyine oksijen gitmediği sürede sorun olup engelli kalabilir ben bu sorumluluğu alamam dedi ki ben de alamam döndürme olayından tamamen vazgeçtim. Sezeruan dan yalan değil ödüm kopuyor kızım da cabası ama dönmezse mecbur sezeryan olcam ben hayırlısı bakalımyildizsavascisi canım dün eşim doktorla konuşmuş demiş ki o doktor hasta kabul etmiyor ve çok tehlikeli bir işlem o döndürme demiş. Anal doğumda çok zor olur bence sezaryen ama isterseniz kadın doğumcu arkadaşı var ona gidin fikrini alın demiş. O da başka bir Acıbadem de Avrupa yakasında bana uzak bir de umudum da pek yok zaten o yüzden gitmicem. Sana haber veriyim dedim
Ben varım14kasım tabi erken gelmeye kalkmazsa
Ben varımKasımda kasım amin de amin
Kızlar sakın beni yalnız bırakmayınvar var haftaya doktorum gun verecek sadece kasimin hangi gunu o belli degil suan bebeler erkenci cikti
Ben doğum paketi aldığım için hekimim belli son anda da açıkçası dr arayıp değiştirmek istemiyorum ne bileyim bu doktor kızımı dogurttu tanıyorum daha rahat ediyorum diğer doktorun huyunu suyunu bilmem diye ama sen bi git görüş istersen en azından bi konuşup şansını dene belki sana ümit olacak şeyler söyler yine son karar senin canım. Annem de ısrarla bebek makat bile olsa doğum sancısı esnasında sancı ile rahim kasılıp onu ittirdikce sıkıştırdıkca son anda bile döner diye sinirleniyorum anne dönmüyor işte bak makat yüzünden sezeryan oluyor millet diyorum artık umut dolu sözler bile duymak istemiyorum kabullenme surecimi yavaşlatıyor.. bizzat yakın arkadaşım 39 haftaya kadar dayandı makat asla dönmedi hiç istemediği halde mecbur sezeryan oldu bizzat örneği var yani çevremdeyildizsavascisi canım annem aradı şimdi bir tanıdığı doğum yapmış 3. Normal doğumu ve bebek makatmış. Doktor nst ye bağlayıp son anda karnından eliyle çevirmiş bebeği. Öncesinde çevirmemiş ama kadının sancısıyla çevirmiş. Ya bilmiyorum napsam o hastane de kurtköyde çok uzak değil bana ama Acıbadem daha iyi diye hiç gitmek istemiyorum. Yarın doktorla bir daha konuşucam direk sezaryen günü vermesin bir bakalım duruma dicem, belki sancıyla o da çevirir acil bir şey olursa zaten son çare sezaryen
İşte bu kizlar Kasım anneleri olarak bu grubun adına yaraşır tarihler de doguralim lütfenBurdayımtahminimce en erken 8-9 kasımdan sonra olur. 11 ta da 13 kasımı gözüme kestirdim, cuma doktor ne diyecek bakalım
Sana sarılasım geliyor o kadar bensin ki .. doymuyorum ama yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum kafası kaburga Ciğer ve midemde resmenHaha atıyorum atıyorumzaten vajinal kısımda hiç doluluk yok top gibi karnımda sıkışmış o yüzden yemek pek yiyemiyorum. İşkence gibi yemek yemek nefes hiç alınmıyor
Hem cahil hem patavatsız ayyy hâlâ var bu komşulardan inan o devirde değil yaniAnnem kardeşime hamileyken(35 sene önce) ultrason o yıllarda yeni yeni kullanılmaya başlıyormuş ve doktor anneme ultrason günü vermiş, neyse annem de komşusuyla konuşurken anlatmış oda cahil işte demişki ultrasona giren bebekler engelli oluyor aman girme falan annem de inanmış gitmemiş, neyse doğum günü gelip çatınça bir bakmışlar bebek ters geliyor, o zamanın o şartlarında doktor bir şekilde eliyle döndürenek normal doğumu yaptırmış. Ama tabi doktorun tecrübesi, birikimi, eğitimi gideceğiniz doktorda olur mu bilemem. Bana düşmez tabiki ama fikrimi söylemek istedim normal doğum isteğin sende fark etmeden stres oluşturuyor bebeğede yansır. Bu riskleri almaya değer mi? Neden bu kadar normal doğum isteği? Belki sezeryanda çok rahat edeceksin. Kafanı rahat mı bıraksan biraz
Öncelikle basın sağ olsun canım umarım çok yakının değildir. Peki sen hangisini tercih edersin canım??Canım dün yazamadım sana kusura bakma ya cenazemiz vardı geç geldim eve sonrada uyuyakalmışım.. epidural anestezi durada derine katater yerleştirilip yapılan bi işlem spinal daha yüzeysel yapılıyor. Epiduralde katater takılıyor sonrasında oradan ağrı kesici verilmeye devam ediliyor birde epiduralde spinale göre biraz daha çekmeleri dokunmaları hissediyorsun spinalde daha az hissediyorsun. Yan etkileri hemen hemen aynı uygulama şeklinde de seni etkilen bişey olmuyor aynı yöntemle yapılıyor takıldığı yer ve katater farklı sadece.
Cuma kaç haftalık olacaksın canım kızın kaç kilo hadi hayırlısıKızlar benimde kontrolüm vrdı bugün cuma için gün verdi doktorminyon bir kız geliyor
Kuru kayısıdan yaptık biz hem süt yapıyor hemde gaza kabızlığa iyi geliyorKızlar hoşaf kuru kayısı kuru incirden mi yaptınız yoksa taze kayısı ve taze incir mi kullandınız anneme söyliyeyimde hazırda bulundursun ben anlamam pek bunlardan
Ben varımYa kızlar biz KASIM ANNELERI topiğiyiz.. bu nedir ya daha 1 Kasım ı görmeden hepiniz döküldünüz.. Kasım annelerinin şanına yakışır şekilde o ay doğuracak yok mu benimle birlikte
Ben de benzer durumdayım kızımda hiç böyle rahatsızlıklar hissetmemiştim. Benimki de makat geliş şuan için yediğim şeyler boğazımdan aşağı gidemiyor sanki eğilmek istesem karnımda sopa var gibi acıtıyor ve karnım aynı top gibi erkekten mi makat gelişten mi ben de bilmiyorum kızımda hiç hareket ettiğinde canımın acıdığnı hatırlamıyorumYa kızlar, karnım top gibi sert ve canımı acıtıyor. Sancı değil ama bebeğin yayık değil de ortada durması canımı yakıyor çok rahatsız nir durum oturamıyorum yatamıyorum geniş alan varken ortada top gibi durunca nefes alamıyorum yiyemiyorum. Kızımla oynamak istiyorum yazık oyun oynamak istiyor ama olmuyor karnım o kadar ortada toplu ki canım yanıyor oturunca falan off kızımda böyle değildi erkek çocuk böyle durur diyor annem kızım fa karnım yayıkdi. Tüm erkek bekleyenlerin durumu benim gibi mi .. Ya da makat geliş olduğu için mi bu kadar toplu ortada canımı acıtıyor
Başınız sağ olsun canım, çok teşekkür ederim. Hastanenin izlediği yol hangisi bilmiyorum ama en azından bilgi sahibi olmak insanı rahatlatıyor. Geceleri sürekli doğum, doğum sonrası vs konulu rüyalar görüyorum. Tarihin belirlenecek olması bile bende stres yarattı sanırım. Oysaki doğumdan ya da çocuk bakımından korkan biri de değilimCanım dün yazamadım sana kusura bakma ya cenazemiz vardı geç geldim eve sonrada uyuyakalmışım.. epidural anestezi durada derine katater yerleştirilip yapılan bi işlem spinal daha yüzeysel yapılıyor. Epiduralde katater takılıyor sonrasında oradan ağrı kesici verilmeye devam ediliyor birde epiduralde spinale göre biraz daha çekmeleri dokunmaları hissediyorsun spinalde daha az hissediyorsun. Yan etkileri hemen hemen aynı uygulama şeklinde de seni etkilen bişey olmuyor aynı yöntemle yapılıyor takıldığı yer ve katater farklı sadece.
Bugün tam 35+0 ım. Dün ve bu sabah tansiyonda 14/10 ları gördüm zaten ara ara düzensizlikler vardı ama sıkıntı hissetmiyordum bu bir kaç gündür kendimi hiç hissetmiyorum. Doktora geldim bebeğin kilosu 2278 yani bir haftada sadece 100 gr almış.Doktor idrar ve kan testi istedi bu çok durmaz bu şekilde dedi. Nst de de düzensiz 80 e 100 e vuran sancılar çıktı.Yarın kendi perinatoloğumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sanırım kasımı ben de göremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?