2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
35+1 de 2420 46 cm di benim kızımda minnoş gidiyor bugün yine kontrolüm var inşallah 2700 olduğunu duymak istiyorum bide haftaya doğurucam ben 3 kg biz göremiycez muhtemelen ama sağlıklı olsunlar napalım ya
Yeterki sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar canım napalım kafa çevresi de inşallah minyon yapısından dolayıdır

Yeterki sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar canım napalım kafa çevresi de inşallah minyon yapısından dolayıdır

Bencede öyledir, bnmde yuzum kafam kucuktur.. Kızlar sankı dana mınyon olabılıolar bence.. Tabi genler de etkılıdır.. Ciddi bişey degıldır bence.. Sıkma canını

Her gün daha çok yaklaşıyoruz doğuma ve ben kendime hergün çok az kaldı napcam diye soruyorum sünnet çocuğu misali bende doğumdan kaçıcak gibi bi halim var
Hahahaah ben kendime hep sunu diyorum bu cocuk bir şekilde cıkcak mecbur diye kendimi kabullendiriyorumsen de yap korksak da bu iş olcak korkmasak da

Hahahaah ben kendime hep sunu diyorum bu cocuk bir şekilde cıkcak mecbur diye kendimi kabullendiriyorumsen de yap korksak da bu iş olcak korkmasak da
Çok haklısın tansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca

Ya kızlar, karnım top gibi sert ve canımı acıtıyor. Sancı değil ama bebeğin yayık değil de ortada durması canımı yakıyor çok rahatsız nir durum oturamıyorum yatamıyorum geniş alan varken ortada top gibi durunca nefes alamıyorum yiyemiyorum. Kızımla oynamak istiyorum yazık oyun oynamak istiyor ama olmuyor karnım o kadar ortada toplu ki canım yanıyor oturunca falan off kızımda böyle değildi erkek çocuk böyle durur diyor annem kızım fa karnım yayıkdi. Tüm erkek bekleyenlerin durumu benim gibi mi .. Ya da makat geliş olduğu için mi bu kadar toplu ortada canımı acıtıyor

Çok haklısın tansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca
Sende bu hafta doğurursun kasıma sayılı kalıyoruz şakası bi yana tabi doktor riske atmak istemez hayırlısıyla sağlıkla kucağına al

Kesinlikle makat gelişli olduğu için böyle bende aynı durumdayım benim yine kız ona rağmen bir gram yayılmadı karnım. Kızımda bele doğru yayılmıştı. Bugün de vajina kısmında batma var ayaklarını vuruyor herhalde popoyla oturmuştu ayakları saldı sanırım Ben sürekli dergi sticker vs şeyler alıyorum ki biraz beni bırakıp oyalansın en çok onunla vakit geçiriyor max 10 dk. Gerçekten zor çok iyi anlıyorum seni

Ay spring inanır mısın aynı şekilde benim de bugün vajina da aci batma var ben de aynı şeyi düşündüm sanırım poposu baskı yapiyo ya da ayakları ile basiyo ama vajina da ciddi batma var ona falan razıyım inan ama şu karnım bi yayilsa.. Aslında baş aşağı dönse hem karnımız iner hem yayılır biliyorum kızım da 34 e kadar makat gelişti 34 de dönünce çok rahat etmiştim ama şuan karnım top gibi tam kaburga altımda kafası var ve aşırı baskı yapıyor iki kaburga arası olunca hem ciğerlerime hem mideme .. ne nefes alabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Resmen açım ama yok bu lokma atınca midem e baskı ağzımdan çıkıyor çok bunaldım bu durumdan bari yan dönse sezeryan i kabullendim ama en azından tam makat değil de yan dursa bari midem ciğerlerim rahat eder . Kızım oyun oynamak istiyor inan ne nefes alıyorum ne oturuyorum vallahi catliycam

Canim sen tansiyon ilacı kullanıyor musun ben dört aydır alıyorum yani bu son hafta ilaçla inebilir belki tansiyon en azından sezeryan gününe kadar

Vallahi şiştim spring inan ki ne nefes alınıyor ne yeniyor.. göbek inmediği gibi bi de başı kaburga da bari yan dönse ya
Merhaba arkadaşlar 34+2 de suyum geldi ve hastaneye yatisim yapıldı. Hafta başi sezeryanla doğumum var inşallah. Dualarınızı beklerim
Canım doğumun oldu mu ??
Bu gece saat 2 gibi kanam oldu
Hemen hastaneye geldik Nst sancım gözüküyordu açılmam olmuştu ama doğum değil di şuan gözetim altındayım 37+2
Sancımda var adet olucakmış gibi
Son durumun ne oldu canım yazdıysan kaçırdım?
Ah canım kızımda aynısını yaşadım.. kızımda 1 ayı gecgin öksürük sürdü. Öksürük geçti bu sefer kaburga ağrısı ama nasil desem sanki kaburgam çatlamış öyle ne yatıyorum ne kalkıyorum nefes alamıyorum çok kötüydü. Kontrol edildi çok fazla in kalk kaburga hareketi ve öksürük şiddeti yüzünden kaburgam zedelenmiş iltihap kapmış ne çektim bi ben bi Allah bilir vallahi seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm..
38+4 oluyor canım :)) aynen ben tahmin etmiştim zaten dönmediğini anlardım dönse dediğim gibi çıktı :)) yapacak bişey yok artık:))
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rahat mısın peki kafası kaburga mide tarafında olunca nefes almak yemek yemek zor mu ? .

Canım ben açıkçası makat doğum kabul edemem edene de saygım sonsuz ama korkarım. Doktorum döndürmez tam o an kordon kopabilir plesenta ayrılabilir seni sezeryana alana kadar bebeği kaybedebiliriz çünkü sezeryan a pat diye alinmazsin belli bi zaman geçer bebek oksijensiz kalabilir kaybetmesek de beyine oksijen gitmediği sürede sorun olup engelli kalabilir ben bu sorumluluğu alamam dedi ki ben de alamam döndürme olayından tamamen vazgeçtim. Sezeruan dan yalan değil ödüm kopuyor kızım da cabası ama dönmezse mecbur sezeryan olcam ben hayırlısı bakalım
Ben varım 14kasım tabi erken gelmeye kalkmazsa

Ben varım Kasımda kasım amin de amin

var var haftaya doktorum gun verecek sadece kasimin hangi gunu o belli degil suan bebeler erkenci cikti
Kızlar sakın beni yalnız bırakmayın beni doğum kapısında bekleyen kimse olmayacak herkes kendi bebeğini doğurmuş onla ilgilenecek diye korkuyorum
Ben doğum paketi aldığım için hekimim belli son anda da açıkçası dr arayıp değiştirmek istemiyorum ne bileyim bu doktor kızımı dogurttu tanıyorum daha rahat ediyorum diğer doktorun huyunu suyunu bilmem diye ama sen bi git görüş istersen en azından bi konuşup şansını dene belki sana ümit olacak şeyler söyler yine son karar senin canım. Annem de ısrarla bebek makat bile olsa doğum sancısı esnasında sancı ile rahim kasılıp onu ittirdikce sıkıştırdıkca son anda bile döner diye sinirleniyorum anne dönmüyor işte bak makat yüzünden sezeryan oluyor millet diyorum artık umut dolu sözler bile duymak istemiyorum kabullenme surecimi yavaşlatıyor.. bizzat yakın arkadaşım 39 haftaya kadar dayandı makat asla dönmedi hiç istemediği halde mecbur sezeryan oldu bizzat örneği var yani çevremde
Burdayım tahminimce en erken 8-9 kasımdan sonra olur. 11 ta da 13 kasımı gözüme kestirdim, cuma doktor ne diyecek bakalım
İşte bu kizlar Kasım anneleri olarak bu grubun adına yaraşır tarihler de doguralim lütfen
Haha atıyorum atıyorum zaten vajinal kısımda hiç doluluk yok top gibi karnımda sıkışmış o yüzden yemek pek yiyemiyorum. İşkence gibi yemek yemek nefes hiç alınmıyor
Sana sarılasım geliyor o kadar bensin ki .. doymuyorum ama yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum kafası kaburga Ciğer ve midemde resmen
Hem cahil hem patavatsız ayyy hâlâ var bu komşulardan inan o devirde değil yani neyse ki annen şanslıymis suan doktorlar döndürme olayına girmiyor diye biliyorum ama var mıdır illa vardır mecbur kalınca tabi bulmak şans işi
Öncelikle basın sağ olsun canım umarım çok yakının değildir. Peki sen hangisini tercih edersin canım??
Kızlar benimde kontrolüm vrdı bugün cuma için gün verdi doktor minyon bir kız geliyor
Cuma kaç haftalık olacaksın canım kızın kaç kilo hadi hayırlısı

Ben de benzer durumdayım kızımda hiç böyle rahatsızlıklar hissetmemiştim. Benimki de makat geliş şuan için yediğim şeyler boğazımdan aşağı gidemiyor sanki eğilmek istesem karnımda sopa var gibi acıtıyor ve karnım aynı top gibi erkekten mi makat gelişten mi ben de bilmiyorum kızımda hiç hareket ettiğinde canımın acıdığnı hatırlamıyorum

Başınız sağ olsun canım, çok teşekkür ederim. Hastanenin izlediği yol hangisi bilmiyorum ama en azından bilgi sahibi olmak insanı rahatlatıyor. Geceleri sürekli doğum, doğum sonrası vs konulu rüyalar görüyorum. Tarihin belirlenecek olması bile bende stres yarattı sanırım. Oysaki doğumdan ya da çocuk bakımından korkan biri de değilim

Canım çok geçmiş olsun. Tansiyon yüksek olunca bebeğin gelişimi duruyor malesef.çok dikkatli ol hareketlerini kontrol et. Birde çocuk olduğu için hiç dinlenecek vakit olmuyor ben seni çok iyi anlıyorum. Sağlıkla gelsin bebiş hiç takılma kilosuna filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…