2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tecrübeli anneler bu ağrı/acı/sancı herneyse dr görünmeyi gerektirir mi? Sancı daha yaygın mı olur? Tek noktada toplanan sancı olur mu? Duş aldım şimdi belki gevşer biraz diye. Şimdilik bir değişiklik yok.

Oyyy masallah cok güzel kilo almıs canım benim lütfen stres yapma artık kocaman oldu annesi

Vallahi ben kıza hamileyim ilk gebelik karnım top gibi dediginiz gibi yere eğilemiyorum çok rahatsizim,her gören erkek mi diyo karinim erkege benziyomus o yüzden karin şekliyle cinsiyetin bence alakası yok,hatta doktora dedim ki millet bana erkek mi diye soruyo cinsiyeti değişmez dimi bi daha bakın doğumda kızı mı görmek istiyorum

Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Çok haklısın tansiyonum yükselmeye başladı az önce ölçtüm 140/100 beni bu hafta doğurtucak bence ya beklemiycek bu tansiyonu duyunca
Hooops mutlaka haber ver bize de. Stres yapma kuzu. Çok güzel ve sağlıklı bir bebeğin olacak
Birazcık daha bekletebilir daha sık kontrol ederek ama gelmesi daha iyiyse gelsin. Bizim kızların tercihi buydu

Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Çok geçmiş olsun canım. Erken fark etmen iyi olmuş. Umarım ilaçlarla değerlerin düşer erken doğuma sebep olmaz

Istanbul 25 derece bu saatte. Bana mi cok sicak yoksa ben son 11 gun diye mi cok stresliyim bilmiyorum ama basim fildir fildir donuyor ve ter icindeyim. 5 kere tansiyon olctum 12/8-12/7 bir sey yok ama nabiz 130, 150. Deli gibi terliyorum 2 3 kere ustumu degistirdim yok. Soguk dusa aticam kendimi.. Panik atak gecmisim var su an atak gelmicek biliyorum ama anksiyetem tuttu sanirim. Off Dogum korkusu sardi

Benim de kaç gündür öyle ılık bı dus iyi geliyor tansiyon için limonlu bı su iç gerçekten son haftalar geçmek bilmiyor özellikle Ekim ayı bı bitmedi gibi geliyor bana

kayınvalidenin yaptığı şey tatlı gibi miydi haside derler bizim memlekette. Lohusa yemeği olarak bilinir bol süt yapar ayrıca
Yok tereyagı ve pirinc mi ince bulgur mu bir seyler var da içinde ben tam çözemedim.tuzlu bir sey.o tatli olani da arkadaşım yapti getirdi dün.o baya güzel tat olarak zorlamiyor.

Benim de kaç gündür öyle ılık bı dus iyi geliyor tansiyon için limonlu bı su iç gerçekten son haftalar geçmek bilmiyor özellikle Ekim ayı bı bitmedi gibi geliyor bana
Soguk dus aldim, soda-ayran yaptim kendime, uzandim simdi. Aglayabilsem keşke. Ay ne bileyim duygularim feci karisik.

Kızlar 3 kasıma sezeryan için gün verdi doktorum ama dayanamıyorum şuan 37+1im beni sezeryana almaz mi ya 1-2 güne ağrılarım çok fazla
Alır muhtemelen canım.Bende şiddetli sinir sıkışmasından dolayı 37+2 de sezeryan olacağım.Artık vücudum dayanmıyor yürüyemiyorum çünkü

Aynen şaşırtıcıydı öncekı haftalarda kendlıgınden düşüşe gecmesi, bir hinlik oldugunu anlamıstm meger 33ü beklıomus artmak için yemek geldi, perhiz yazmamışlar allahtan bıraz rahatladım doyunca

Kızlar 3 kasıma sezeryan için gün verdi doktorum ama dayanamıyorum şuan 37+1im beni sezeryana almaz mi ya 1-2 güne ağrılarım çok fazla
Benim gittiğim doktor sezaryen i genelde 40. Hafta dolumundan 10 gün önceye veriyorum dedi .38. Haftayı doldurmayı öneriyorum riskli bir durum yoksa dedi .Benim de ağrılarım çok fazla özellikle geceleri bazen dayanamıyorum .Uyuyamıyorum bel,kasık ağrısı vs .Doktor nst de sancı çıkmazsa normal karşılıyor bu haftalar az değil tabiiki ağrı olacak dedi bugünbir risk yoksa erken almak istemeyebilir görüş istersen yine de.

Teşekkür ederim canım, inşallah kafa çevresi ve gelişimiyle alakalı problem yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…