2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kıvamı sümüksüydü yani sıvı değildi ben sancılarımı takip edim en iyisi şimdi gidersem doğuracağım yoksa da beni doğurturlar
Doğurucam doğurucam dedin şimdi içindemi tutucan doğurturlar tabi vakti geldiyse gelir zaten sıklığını takip et duş al geçmezse doğum sancısı diyolar genelde ilk normal doğum senden gelicek demekki grupta

Baş çapı sıkıntılı diye normalden vazgeçmiştim ben seni zorlayabilir riske girmeyelim dedi çünkü doktorum ama bilmiyorum ya

Ayyy ben düşünüyorum ve güya bugün arayacaktım şirketleri ama gün yetmiyor resmen, arayamadım yine

Canımm maşallaah hoşgeldi bebişşş

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rahat mısın peki kafası kaburga mide tarafında olunca nefes almak yemek yemek zor mu ? .
Bende tam onu yazmak için girmiştim normalde rahattım sıkıntı yoktu ama az önce ayaklarını mı artık birşeyi şu an kaburgamda sıkıştırıyor beni hareket edip duruyor

Maşallah sağlıkla büyüt inşallah

Maşallah size darısı başımıza inşallah

Bende tam onu yazmak için girmiştim normalde rahattım sıkıntı yoktu ama az önce ayaklarını mı artık birşeyi şu an kaburgamda sıkıştırıyor beni hareket edip duruyor
Ben en son müzik dinlettim bir yarım saat yatağa uzanmış halde. Sakin şeyler. Hava kararmak üzereydi. Loştu oda. O zaman bir gevşedi. Ondan beri rahatım sanki. Sizlerde deneyin fırsatınız olursa.

Kızlar ben geldim yazdıklarınızı okudum topluca cevap vereyim dedim. Tansiyon ilacı başladı günde 3 kez kullanıcam idrar tahlili verdim protein eser miktarda çıktı yani preeklampsiye doğru gidiyorum ama şimdilik takip 2 gün sonra tekrar gidicem her 2 günde bi kontrol. Hareketlerinde bi yavaşlama, tansiyonda daha da bi artış olursa kendimi anormal hissedersem hemen haber ver dedi. Bu hafta bana nasıl geçicek hiç bilmiyorum çok stresli olucak umarım p.tesiye kadar dayanır vücudum bi anormallik olmadan doğar Bu kadar geldikten sonra bebeğime bişey olmasın tek korkum o

Mutlaka duş al rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…