36+0 olunca bana sormana gerek yok bırak dedi . Kızımda da 36+0 da biriktirmişti . Oksapar doğuma kadar devam doğum sonrası 10 gün daha vuruldum . Bu sefer Sezeryn olursam önden oksapar i kestirir herhalde bakalım
[/QUOTE
Benimde oksapar devam doğuma kadar
Doğurucam doğurucam dedin şimdi içindemi tutucan doğurturlar tabi vakti geldiyse gelir zaten sıklığını takip et duş al geçmezse doğum sancısı diyolar genelde ilk normal doğum senden gelicek demekki grupta
Doğurucam doğurucam dedin şimdi içindemi tutucan doğurturlar tabi vakti geldiyse gelir zaten sıklığını takip et duş al geçmezse doğum sancısı diyolar genelde ilk normal doğum senden gelicek demekki grupta
Bide hiç sırası değil ama aklıma gelmişken sormam lazım. Doğduktan sonra bebeğe ve bana özel sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz. Böyle bi düşüncesi olan var mi başka ? Sigorta şirketi önerebilir misiniz
Kızlar yazdıklarınızı okudum tek tek herkese acil şifalar diliyorum bebişleri sağsalim kucağımıza alalım inşallah 35 den sonra gerçekten herşey daha zor oluyormuş dayanın son haftalarımız .
Kızlar biz kavuştuk minik kızımla. 2800 gr ve doğru mu yanlış mı bilmemekle birlikte 43 cm Allaha şükür yanımda. Süt cok az geliyor, mama desteği veriyorlar. Kan şekeri sınırda olduğu için. Darısı bekleyen tüm annelere
Kızlar biz kavuştuk minik kızımla. 2800 gr ve doğru mu yanlış mı bilmemekle birlikte 43 cm Allaha şükür yanımda. Süt cok az geliyor, mama desteği veriyorlar. Kan şekeri sınırda olduğu için. Darısı bekleyen tüm annelere
Bende tam onu yazmak için girmiştim normalde rahattım sıkıntı yoktu ama az önce ayaklarını mı artık birşeyi şu an kaburgamda sıkıştırıyor beni hareket edip duruyor
Bende tam onu yazmak için girmiştim normalde rahattım sıkıntı yoktu ama az önce ayaklarını mı artık birşeyi şu an kaburgamda sıkıştırıyor beni hareket edip duruyor
Ben en son müzik dinlettim bir yarım saat yatağa uzanmış halde. Sakin şeyler. Hava kararmak üzereydi. Loştu oda. O zaman bir gevşedi. Ondan beri rahatım sanki. Sizlerde deneyin fırsatınız olursa.
Kızlar ben geldim yazdıklarınızı okudum topluca cevap vereyim dedim. Tansiyon ilacı başladı günde 3 kez kullanıcam idrar tahlili verdim protein eser miktarda çıktı yani preeklampsiye doğru gidiyorum ama şimdilik takip 2 gün sonra tekrar gidicem her 2 günde bi kontrol. Hareketlerinde bi yavaşlama, tansiyonda daha da bi artış olursa kendimi anormal hissedersem hemen haber ver dedi. Bu hafta bana nasıl geçicek hiç bilmiyorum çok stresli olucak umarım p.tesiye kadar dayanır vücudum bi anormallik olmadan doğar Bu kadar geldikten sonra bebeğime bişey olmasın tek korkum o
Istanbul 25 derece bu saatte. Bana mi cok sicak yoksa ben son 11 gun diye mi cok stresliyim bilmiyorum ama basim fildir fildir donuyor ve ter icindeyim. 5 kere tansiyon olctum 12/8-12/7 bir sey yok ama nabiz 130, 150. Deli gibi terliyorum 2 3 kere ustumu degistirdim yok. Soguk dusa aticam kendimi.. Panik atak gecmisim var su an atak gelmicek biliyorum ama anksiyetem tuttu sanirim. Off Dogum korkusu sardi