2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende baktım baktım karar veremedim. Sonra da unuttum bak. Hangisinden aldın? Alayım hemen bende

Mamayı ne ile veriyorsun soya süt kaşığı ile mi?

Hangisini aldınız ben mochi almayı düşünüyorum manuel

Bende baktım baktım karar veremedim. Sonra da unuttum bak. Hangisinden aldın? Alayım hemen bende
Kızlar bendeki de lansinoh elektrikli tekli. Belki manuel beceremem diye düşündüğümdem elektrikli almıştım. Bir yandan iyi olmuş sağım yaparken kendime 40 dk ayırmış oluyorum

Canım geçmiş olsun Herşey yoluna giricek merak etme kontrol altında olman en iyisi evde insan daha çok panik oluyor

Senin derdin ayrı benımkı ayrı.. Keşke merhem olabilsek dua edelim bol bol inşallah.. Hayırlısıyla vakti zamanında saglıkla kucagımıza alalım

Mamayı ne ile veriyorsun soya süt kaşığı ile mi?
Hastanede şırınga ile verdiler. Ben de öyle devam ettim. Kaşık biberonu beceremedim pek.
Bebeğin üst damağına serçe parmağının ucuna koyuyorsun hafif. Cuk cuk emmeye başlıyor. O sırada iğnesiz şırınganın ucunu ağzına veriyorsun. Kendi çekerek bitiriyor zaten. Yapamam gibi geliyordu ama yaptım. Sadece parmağı o sırada emiyor olması şart

Çok geçmiş olsun kötü düşünme sakın umarım kontrol altına alınır değerlerin evine gidersin

İnşallah.. Çünkü gece olmaya başladı koymaya basladı eymensizlik sesını de duyunca çok kötü oldum, agladı telefonda filan.. Aklım hep onda sefil olcak, düzeni alt üst olacak diye korkuyorum

Ya ne olursa olsun sagma makinesi cok şart.. Almayanlar da mutlaka medela fılan kıralasın yani.. Mutlaka ihtiyac oluyo.. Mastit olmamak için bıle alınmalı, cunku cok zor bişey mastit

Günde kaç kere mama veriyorsun ve kaç cc

Kaşık biberon nasıl bilmiyorum ama biberon vermemek çok iyi Bi secım.. Ama ılerleyen zamanlarda sırınga kesmez.. Cok cok emmek ister.. Ihtıyac artınca az az gelırse sırıngadan sınırlenır bu sefer.. Ben ay olarak bıraz ele avuca gelınce bıldıgın normal mama kasıgıyla verıodm.. Ustu bası batıodu, evet zor oluyodu ama Bı sekılde oldu işte

Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Canım gelişmelerden bizi de haberdar et dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…