Kızlar burda süt sağma makinesini konuşmuştuk ben almıştım. İyi ki önermişsiniz.
Tecrübesiz olunca sanki daha bi lazım gibi. Meme ve mama ile gidiyoruz. Sarılık olmasın diye. Bazen meme yetmiyor gibi hissediyorum. Sonra mama veriyorum o sıra memem sertleşiyor falan bir kaç kere sağmak durumunda kaldım.
Mochi sagma değil akanı toplama. Manuel de olsa bi sağma makinesi almanı öneririm e bebek in kendi markası falan iş görür. Benimki elektrikli lansinoh tekli .
Mochi sagma değil akanı toplama. Manuel de olsa bi sağma makinesi almanı öneririm e bebek in kendi markası falan iş görür. Benimki elektrikli lansinoh tekli .
Kızlar burda süt sağma makinesini konuşmuştuk ben almıştım. İyi ki önermişsiniz.
Tecrübesiz olunca sanki daha bi lazım gibi. Meme ve mama ile gidiyoruz. Sarılık olmasın diye. Bazen meme yetmiyor gibi hissediyorum. Sonra mama veriyorum o sıra memem sertleşiyor falan bir kaç kere sağmak durumunda kaldım.
Kızlar bendeki de lansinoh elektrikli tekli. Belki manuel beceremem diye düşündüğümdem elektrikli almıştım. Bir yandan iyi olmuş sağım yaparken kendime 40 dk ayırmış oluyorum
Evet canım bu fiyatı ne olmuş öyle ya geçen sene almıştım ben
Ben çok memnundum. Bebek emer emmez doyar daha fazla emmek istemez ama senin göğüs taş gibidir. Gece memen çok dolar bebek uyuyor ol8r falan bence herkesin sagma makinesi olmalı elektrikli ya da manuel
Yok sadece sanrm stajyer doktorlar geldı rapor verdıler.. Safra asidi beklıolarmış.. Sabah da nst olcakmıs.. Tansıyon nabız fılan bakıldı.. Sabah 5 gibi uyancaz mecbur kahvaltıya
Hastanede şırınga ile verdiler. Ben de öyle devam ettim. Kaşık biberonu beceremedim pek.
Bebeğin üst damağına serçe parmağının ucuna koyuyorsun hafif. Cuk cuk emmeye başlıyor. O sırada iğnesiz şırınganın ucunu ağzına veriyorsun. Kendi çekerek bitiriyor zaten. Yapamam gibi geliyordu ama yaptım. Sadece parmağı o sırada emiyor olması şart
İnşallah.. Çünkü gece olmaya başladı koymaya basladı eymensizlik sesını de duyunca çok kötü oldum, agladı telefonda filan.. Aklım hep onda sefil olcak, düzeni alt üst olacak diye korkuyorum
Bilmiyorum ki ben anlayamıyorum kolu mu bacağı mı genelde sol altımı dürten birşey var. Ama sağ tarafta kafası hala sertlik var orda, dönse bile yanlış yöne döndü galiba yapamadı çocuğum dapdar alanda dönemiyor
Ya ne olursa olsun sagma makinesi cok şart.. Almayanlar da mutlaka medela fılan kıralasın yani.. Mutlaka ihtiyac oluyo.. Mastit olmamak için bıle alınmalı, cunku cok zor bişey mastit
Hastanede şırınga ile verdiler. Ben de öyle devam ettim. Kaşık biberonu beceremedim pek.
Bebeğin üst damağına serçe parmağının ucuna koyuyorsun hafif. Cuk cuk emmeye başlıyor. O sırada iğnesiz şırınganın ucunu ağzına veriyorsun. Kendi çekerek bitiriyor zaten. Yapamam gibi geliyordu ama yaptım. Sadece parmağı o sırada emiyor olması şart
Kaşık biberon nasıl bilmiyorum ama biberon vermemek çok iyi Bi secım.. Ama ılerleyen zamanlarda sırınga kesmez.. Cok cok emmek ister.. Ihtıyac artınca az az gelırse sırıngadan sınırlenır bu sefer.. Ben ay olarak bıraz ele avuca gelınce bıldıgın normal mama kasıgıyla verıodm.. Ustu bası batıodu, evet zor oluyodu ama Bı sekılde oldu işte
Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı