2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar çok giremiyorum doğum yapan herkese hayırlı olsun
Son 16 günüm kaldı akıntıları çok fazlalaşan varmı resmen aktığını hissediyorum rahatsız oluyorum gunde 5 6 defa geliyor normalmi bu

Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Canım geçmiş olsun Herşey yoluna giricek merak etme kontrol altında olman en iyisi evde insan daha çok panik oluyor

Çook sağlıklı doğacak merak etme doktorun riske atmazdı zaten diğer türlü. Az kaldı kavuşmaya

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde korkum aynı ama bebeğimizin gelişimi iyi olduktan sonra Allah'ın izniyle birşey olmayacak tansiyon ilacı da iyi olmuş beslenme de de çok dikkat edersen bu haftayı rahatça bitirecek siniz

Cok az kaldı canım insallah sıkıntısız gecicek haftaya kadar merak etme saglıkla gelicek bebiş

Tebrikler darısı bize inşallah

Çook sağlıklı doğacak merak etme doktorun riske atmazdı zaten diğer türlü. Az kaldı kavuşmaya
Aminn canım doktoruma güveniyorum yakın takipte olması biraz içimi rahatlatıyor
Hayırlısıyla alsak kucağımıza bu stres beni tüketmeye başladı aylardır korku içinde geçti bişey oldu mu olcak mı diye tamam artık 34ü geçti kafam rahat olcak dedim başladığım yere geldim
Cok az kaldı canım insallah sıkıntısız gecicek haftaya kadar merak etme saglıkla gelicek bebiş
İnşallah canısı Bu arada kilosu beni çok mutlu etti ve şaşırttı bu kadar beklemiyordum umarım seninkide çok güzel kilo almıştır

Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Çok geçmiş olsun kötü düşünme sakın umarım kontrol altına alınır değerlerin evine gidersin

Canım 2 günde bir kontrol altında olacaksın içini ferah tut haftanda güzel kilosuda çok iyiymiş. Sağlıkla kavuşacaksın bebeğine tüm dualarım sizinle

Az kaldı canım biliyorum 7 gün sana süreçten dolayı uzun bana ağrılardan dolayı uzun.Sağlıkla kavuşacağız inşallah

Evet ya masallah artık kiloya takılma cok güzel olmus kilosu darısı bana

Haftamız aynıymış hemen hemen, pazartesiye mi gün verdiler sana da? Yolunda gider umarım her şey Hepimiz için

Helal be bak son dakika 30 Ekim falan oyun bozanlik yapmasin kimse

Sabah görmüştüm bu mesajı ama kontrolden önce yorum yapmayayım demiştim, yapmamışım iyi ki. Nostradamus kehaneti gibi olmuş resmen, şimdiden üç kişi olduk galiba 30 ekime gün verilen

Cok pozitif bir yapın var senin ya kolay kolay stres olmuyorsun hep gırgıra vuruyorsun çok güzel

Goygoy da olmasa bu hayat cekılmez be napalım bazen naparsan yap basına gelecekleri degıstıremıosun, tahmın ettim yatıs olcanı, ama napim yani yas tutsam elıme ne geccek

Kızlar çok giremiyorum doğum yapan herkese hayırlı olsun
Son 16 günüm kaldı akıntıları çok fazlalaşan varmı resmen aktığını hissediyorum rahatsız oluyorum gunde 5 6 defa geliyor normalmi bu
Özellikle sabahları ve ayakta çok kaldığımda benimde akıntım çok fazla oluyor ama bende enfeksiyon vardı bazen su zannedip korkuyorum

Kızlar burda süt sağma makinesini konuşmuştuk ben almıştım. İyi ki önermişsiniz.
Tecrübesiz olunca sanki daha bi lazım gibi. Meme ve mama ile gidiyoruz. Sarılık olmasın diye. Bazen meme yetmiyor gibi hissediyorum. Sonra mama veriyorum o sıra memem sertleşiyor falan bir kaç kere sağmak durumunda kaldım.

Shshs doğuralı üç gün olmuş hemen tavsiye vermeye başlamışım. Vakti gelen doğursun da bu muhabbetlere başlayalım

Hangisini aldınız ben mochi almayı düşünüyorum manuel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…