2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aa evet bunu bi ebenin videosunda izlemiştim. Benimde aklımda bulunsun

Yok sadece sanrm stajyer doktorlar geldı rapor verdıler.. Safra asidi beklıolarmış.. Sabah da nst olcakmıs.. Tansıyon nabız fılan bakıldı.. Sabah 5 gibi uyancaz mecbur kahvaltıya
Eymen ne yapıyo gelebildi mi yanına kimseyide almıyor devlet diye biliyorum

İnşallah.. Çünkü gece olmaya başladı koymaya basladı eymensizlik sesını de duyunca çok kötü oldum, agladı telefonda filan.. Aklım hep onda sefil olcak, düzeni alt üst olacak diye korkuyorum
Çocuk olunca zor tabi umarım sabaha çok güzel haberler alırsın

Uzun sürer mi bu durum bilmiyorum ama eds di galiba o sistemde var hem senin gögsünü hem mamayı emiyor o sırada, medikalciler satıyor hortumu

Eymen ne yapıyo gelebildi mi yanına kimseyide almıyor devlet diye biliyorum
Öğretmenleriyle görüştüm.. Süreç belli olmadan hemen görüşmeyin, uzar gibi olacaksa o zmn getırsın babası yanınız dedi.. Ama açık Bi sekılde hasta oldum doktorlar izin vermedi, iyileşince gelcem gibi şeyler söyleyin görüntülü de konuşun dedi.. Kardes olayını hiç katmadım, cunku annemı hasta etti gibi düşüncesi olur diye düşündüm.. Öğretmeni de dio, Eymen çok hassas içli Bi cocuk, içinde yaşıo herseyı dio geceleri çişe beni kaldırıodu bayagıdır sımdı naapcak benı bulamayınca bilmiyorum yanıma yatırıp bırbırımıze senı seviyorum Bı tanem dıyerek uyuyorduk minnoşumla çok özledim ya ağlıcam nerdeyse okuldayken bile özlüodum

soyasosu canım bunun ticarete dönmüş biberoonlu falan satılıyor, benim zamanımda yoktu sadece beslenme hotumu almıştım medikalden biberonun ağzını kesip bu şekilde bebek içebiliyor meme reddi yaşarken denemiştim ama benim için çok geçti artık hortumları duruyor lazım olursa kullanırım diyorum gidip avent biberonun ucunu kesmişim o çaresizlikle duruyor bi kaynattım mı işimi görür oda sen öyle yapma yaparsan ucuz bi marka biberonda olur

Eklentiler

• IMG_5466.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 69
Uzun sürer mi bu durum bilmiyorum ama eds di galiba o sistemde var hem senin gögsünü hem mamayı emiyor o sırada, medikalciler satıyor hortumu

Ya bazı seyler de de kar zarar hesabı da lazım ayce... Bı arkadas da İlk dogunca cocuk guya memeyı unutmasın diye eds yapmıs fılan.. Cocuk doymamış fılan, kristalleşmiş çişi, sarılık olmak üzereymiş filan.. Bazende bıberonu dayamak da gerekıo.. Aç kalırsa İlk zmnlar o daha tehlikeli Allah korusun

Ay canım benim keşke sormasaydım dedim bence çok iyi bi abi olucak anlattığına göre evet çok güzel düşünmüşsün yarın herşey yoluna girer çok kalmazsın gerekmez inşallah

Gözün aydın canım saglıkla büyüsün . Bahtı açık olsun

Berikko gecmıs olsun canım. Aman ayrılıgınız böyle olsun sonra kardesle döeneceksın eve belkıde Saglık olsun da gerısı hallolur kavusunca bol bol öper koklasırsınız

Hooops canım haftası kılosu cok ıyı ee 2 gunde birde gıdecekmıssın ınsallah saglıkla kucagına alırsın olumsuzu hiç düşünme. Doktor neden bekletıyor peki rısk varsa hanı kılosuda ıyı ya.

Ben kızım 3 ayllıkken denemiştim hem meme hem mama alıyo ya o sırada anne sütünüde arttırma olasılığı olduğu için bana mantıklı geliyor
Ama mama içiyo ya o sırada kaç cc içtiği belli olmuyor mu ona göre takip edilir doyup doymadığı parmak emmek şırınga ile vermekle aynı gibi geliyo bana

İnşallah.. Çünkü gece olmaya başladı koymaya basladı eymensizlik sesını de duyunca çok kötü oldum, agladı telefonda filan.. Aklım hep onda sefil olcak, düzeni alt üst olacak diye korkuyorum

Vakitlice müşahede altına alınmışsın, Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum ama işte aklının evdeki çocukta kalmasına bir çare yok ne yazık ki. Ama aslında Onun düzeni bozulmuyor, öyle düşünmek lazım. Aslında süreç ondan çok senin için zor, o yine kendi evinde, kendi odasında, kendi babasıyla. Okulu var, arkadaşları var, anneannesi babaannesi falan da gelir belki. Gelmese de sorun değil, bir şekilde idare edecek babasıyla, rutinlerini koruduğu sürece büyük bir rahatsızlık duymayacak ve kavuşacaksınız yakında. Çok uzamaz umarım

Ay canım benim keşke sormasaydım dedim bence çok iyi bi abi olucak anlattığına göre evet çok güzel düşünmüşsün yarın herşey yoluna girer çok kalmazsın gerekmez inşallah

Çok zormus ardında yavrunu bırakıp gelmek, karnındakını ayrı dusunuyosun aklındaki ayrı.. Ne yiycek ne İçecek aklım hep onda.. Sabah da içimize dogmus gibi kardesınden konustuk okula gitmeden.. Dedım hemen senle oynayamaz, süt İçecek buyuycek oyle oynucaksnz.. Ne dedi biliyor musun onun annesi kim olcak daha kavrayamadı tabi, eve gelınce bellı olcak hersey

Bu arada refakatçi var sanrm ama ben kımseyı ıstemedım.. Sımdı eger 2 3 hafta surecek bişey de kımseyı yormak istemedim.. Zaten onlar Eymene baksın yeter bana

3,aylık gene iyi.. Bnm arkadas hemen tutturmuş memeyı unutmasın dıye te hastane odasında eds vermeye.. Valla ben tam eds nası bişey bilmiyorum ama bebegın emmesi iyi kuvvetli değilse bıberon vermek mantıklı gelıo bana.. Bı sure snra işte 3 4 aylıkken isteyince duzene girio hersey.. Ben 7 aylıkken mamayı kesmiştim

Kızlar bendeki de lansinoh elektrikli tekli. Belki manuel beceremem diye düşündüğümdem elektrikli almıştım. Bir yandan iyi olmuş sağım yaparken kendime 40 dk ayırmış oluyorum
Aldım az önce. Cuma elimde olacak kısmetse..

Yok sadece sanrm stajyer doktorlar geldı rapor verdıler.. Safra asidi beklıolarmış.. Sabah da nst olcakmıs.. Tansıyon nabız fılan bakıldı.. Sabah 5 gibi uyancaz mecbur kahvaltıya
Geçmiş olsun canım Ümraniye eğitim araştırma mıydı hastane .Ben de bazen gidiyorum oraya

2 - 3hafta kalır mısın hastanede. Değerler düzelince bırakırlar diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…