2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cok tatlııı anahtarlıklara bayıldım

Evet tam olarak o yüzden baş oturunca vajinal olarak itmek zorunda kalınabiliyor sezaryanda

Ödemliyim ya ayaklarım baya şişti çok geriliyo ayakta duramıyorum çok. Gerçekten biz p.tesiyi bekleyemiycekmişiz bu halimi gördükten sonra yarın sabah sağlıkla alayım kucağıma bu endişeli bekleyiş bari son bulsun diyorum Çok şükür tansiyonum iyi Allahtan Sen nasılsın canım ?

Çok güzel olmuşşş güle güle kullanın sağlıkla gelsin inşallah ben de şöyle küçük kolonyalar hazırladım bir de kapı süsü siparişi verdim inşallah yetişir . Biz bu hazırlıkları neden şimdiye kadar konuşmadık cidden bebekler dönmedi tansiyonlar çıktı derken bunlar kaldı

Eklentiler

• image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3543.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu gece dualarımız seninle sabah güzel haberlerini bekliycez inşallah

En az senin kadar heyecanlı bekliyorum umarım hemen yanına verirler bebişini tuzu bugün hiç tüketme bol su iç çünkü sezeryandan sonra daha çok sisecek eller ayaklar

Yaa aslında konuşuldu ama biz bu dönme işini kendi adıma çok stres yaptık artık tamamen kabullendim ya yavaş yavaş bir bebeğim daha olacağa yeni alıştırıyorum kendimi sanırım. Ufakta olsa bir heves geldi Çok güzelmiş bayıldım sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar sanki benim karnım aşağı doğru gitti ya çok büyük baskı ağırlık var. Normal dimi böyle mi oluyor? Yani karnım aşağı indi resmen korktum bi :))

Evet tam olarak o yüzden baş oturunca vajinal olarak itmek zorunda kalınabiliyor sezaryanda
Anladım canım o yazıyı okuyunca zaten tamam dedim. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla kavuşacaksın hemen yanına gelecek bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…