Kızlar bende son dakika bunları yaptırdım ya dün sipariş verdim inşallah yetişir Dün eşim dedi ki kapı süsü sipariş verdin değil mi yok dedim ee neden dedi İlkinde covid vardı ondan bir şey yapmadık hemen vermelisin filan dedi bunları seçtim bende
Kızlar forumda geçen bir yazı okudum normal doğum olacakken bebeğin kalp atışı düşmüş o yüzden sezaryene almışlar filan diye. Ama doğum kanalına girdiği için bebek yani çok açılma olduğu için aşağıdan, bebeği çıkarmak sezaryenla zor olmuş filan. Alttan yukarı çıkarmaya çalışmışlar o baskıyı hissettim filan demiş. Acaba doktorlar da sezaryen in tarihini o yüzden mi çok geçe bırakmak istemiyorlar. Doktor bana 38 den sonra doğum kanalına iyice yerleşiyor bebek filan dedi. Acaba zor olmaması adına mı öyle dedi
Ödemliyim ya ayaklarım baya şişti çok geriliyo ayakta duramıyorum çok. Gerçekten biz p.tesiyi bekleyemiycekmişiz bu halimi gördükten sonra yarın sabah sağlıkla alayım kucağıma bu endişeli bekleyiş bari son bulsun diyorum Çok şükür tansiyonum iyi Allahtan Sen nasılsın canım ?
Kızlar bende son dakika bunları yaptırdım ya dün sipariş verdim inşallah yetişir Dün eşim dedi ki kapı süsü sipariş verdin değil mi yok dedim ee neden dedi İlkinde covid vardı ondan bir şey yapmadık hemen vermelisin filan dedi bunları seçtim bende
Çok güzel olmuşşş güle güle kullanın sağlıkla gelsin inşallah ben de şöyle küçük kolonyalar hazırladım bir de kapı süsü siparişi verdim inşallah yetişir . Biz bu hazırlıkları neden şimdiye kadar konuşmadık cidden bebekler dönmedi tansiyonlar çıktı derken bunlar kaldı
Ödemliyim ya ayaklarım baya şişti çok geriliyo ayakta duramıyorum çok. Gerçekten biz p.tesiyi bekleyemiycekmişiz bu halimi gördükten sonra yarın sabah sağlıkla alayım kucağıma bu endişeli bekleyiş bari son bulsun diyorum Çok şükür tansiyonum iyi Allahtan Sen nasılsın canım ?
En az senin kadar heyecanlı bekliyorum umarım hemen yanına verirler bebişini tuzu bugün hiç tüketme bol su iç çünkü sezeryandan sonra daha çok sisecek eller ayaklar
Çok güzel olmuşşş güle güle kullanın sağlıkla gelsin inşallah ben de şöyle küçük kolonyalar hazırladım bir de kapı süsü siparişi verdim inşallah yetişir . Biz bu hazırlıkları neden şimdiye kadar konuşmadık cidden bebekler dönmedi tansiyonlar çıktı derken bunlar kaldı
Yaa aslında konuşuldu ama biz bu dönme işini kendi adıma çok stres yaptık artık tamamen kabullendim ya yavaş yavaş bir bebeğim daha olacağa yeni alıştırıyorum kendimi sanırım. Ufakta olsa bir heves geldi Çok güzelmiş bayıldım sağlıkla kavuşalım inşallah