Ödemliyim ya ayaklarım baya şişti çok geriliyo ayakta duramıyorum çok. Gerçekten biz p.tesiyi bekleyemiycekmişiz bu halimi gördükten sonra yarın sabah sağlıkla alayım kucağıma bu endişeli bekleyiş bari son bulsun diyorum Çok şükür tansiyonum iyi Allahtan Sen nasılsın canım ?
Aradakı farkı anlayan bana da anlatsın ben kombine oldum hala onu bile anlamıyorum
Ben secmedım doktor ne önerdıyse onu dınlemıstım şimdide öyle yaoacagım
Ben bu konuyu çok önemsemedim. Bir hafta oldu doktora gideli bir haftadır kullanmamış oldum. Açıkçası önemsememe sebebim de doktor çok önemli birşey gibi söylemedi. Kullansan iyi olur falan tarzı dedi. Değerime de baktım şimdi 3,45 çıkmış. Birşey olmaz değil mi?
En az senin kadar heyecanlı bekliyorum umarım hemen yanına verirler bebişini tuzu bugün hiç tüketme bol su iç çünkü sezeryandan sonra daha çok sisecek eller ayaklar
Yaa canım benim inanır mısın heycandan iştahım gitti benim su çok içiyorum duramıyorum çok sıcakta basıyor zaten ödemler bir yandan 2 günde ne hale geldim inanılmaz fark
bebek kendini toplayıp kalıyor değil mi? Doğum yaklaştıkça çoğalıyor o kasılmalar. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Gün daraldıkça stres oluyor insan.
Ayy onun yarın çok heyecanlıyım Saglıkla kavussun gözlerim doluyor düşündükçe Hooops
bizi unutma bak kapıda bekledıgımızı düşün .
Aradakı farkı anlayan bana da anlatsın ben kombine oldum hala onu bile anlamıyorum
Ben secmedım doktor ne önerdıyse onu dınlemıstım şimdide öyle yaoacagım
Yaa canım benim inanır mısın heycandan iştahım gitti benim su çok içiyorum duramıyorum çok sıcakta basıyor zaten ödemler bir yandan 2 günde ne hale geldim inanılmaz fark
Gerçekten öyle bi hal aldım aynada falan kendimi gördükçe hemn doğurmalıyım diyorum yüzümde şişti korkuyorum. Kavuşma heycanı desen o mükemmel bir duygu tarifi yok içim içime sığmıyo
Gerçekten öyle bi hal aldım aynada falan kendimi gördükçe hemn doğurmalıyım diyorum yüzümde şişti korkuyorum. Kavuşma heycanı desen o mükemmel bir duygu tarifi yok içim içime sığmıyo
Ya birdenbire nasıl yükseldi protein böyle çok değişik bir şey bu zehirlenme Allah kimsenin başına vermesin Allah'tan sağlıkla kavuşmak uzereyiz ben Allah'ın izniyle doğumdan sonra bobreklerime kalbime falan hepsine baktiracam bebeğim kadar kendi sagligim içinde dikkat etmem gerekiyor bunu anladım
Arkadaşlar bebeğin yatağını almadığımı hatırladım birden, reflü yatağı var ama park beşiğin yok. Alanlar nereden tercih ettiler, bide bakmam gereken özellikler neler? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Kızlar doktor geçen gittiğimde tiroit ile ilgili bir hap verdi. Tiroid hormonun aslında yüksek değil ama sınıra yakın dedi. Yani 4 de bitmesi gerekirken benim 3.20 lerde mi ne çıkmış. Doğumdan sonra da dahiliyeye gidersin dedi. Bu hapı kullansam mı acaba şimdi kararsız kaldım biraz
Canım kaçta yaptırdın tahlili? Bende de benzer bir durum olmuştu, dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim dedi doktor. Öğleden sonra gittiğimde ertesi sabah kan aldırdı doktor. Sabahki sonuçlar doğru oluyormuş, öğleden sonrakilerde oynama oluyormuş. Sabah yaptığımda düşük çıktı
Arkadaşlar bebeğin yatağını almadığımı hatırladım birden, reflü yatağı var ama park beşiğin yok. Alanlar nereden tercih ettiler, bide bakmam gereken özellikler neler? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Canım bu aralar çok aktif olamadım ama takipteyim. Yarın Hayırlısıyla sağlıcakla kavuş yavruna inşallah ikinizin de iyi olduğu habeeini bekliyor olucam