2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gebelerde son 3 ayda tiroid değerinizin 3 ün altında olması istenendir. Evet kullanmaya başlayın.
Çok teşekkürler. Evet doktor da öyle dedi. 3 ün altı olmasını istediğimiz dedi. O zaman yarın hemen alıp kullanayım ben.

Bencede canım sizin için en saglıklısı bu olcak saglıkla kavusun insallah

Doğum bugündü değil mi?
Ayy onun yarın çok heyecanlıyım Saglıkla kavussun gözlerim doluyor düşündükçe Hooops bizi unutma bak kapıda bekledıgımızı düşün .
Kızlar sezeryanda spinal mi epidural mi iyi acaba ? Doktorum spinal öneriyor ama aradaki farkı pek anlamadım
Aradakı farkı anlayan bana da anlatsın ben kombine oldum hala onu bile anlamıyorum
Ben secmedım doktor ne önerdıyse onu dınlemıstım şimdide öyle yaoacagım

Gebelerde son 3 ayda tiroid değerinizin 3 ün altında olması istenendir. Evet kullanmaya başlayın.
Ben bu konuyu çok önemsemedim. Bir hafta oldu doktora gideli bir haftadır kullanmamış oldum. Açıkçası önemsememe sebebim de doktor çok önemli birşey gibi söylemedi. Kullansan iyi olur falan tarzı dedi. Değerime de baktım şimdi 3,45 çıkmış. Birşey olmaz değil mi?

En az senin kadar heyecanlı bekliyorum umarım hemen yanına verirler bebişini tuzu bugün hiç tüketme bol su iç çünkü sezeryandan sonra daha çok sisecek eller ayaklar
Yaa canım benim inanır mısın heycandan iştahım gitti benim su çok içiyorum duramıyorum çok sıcakta basıyor zaten ödemler bir yandan 2 günde ne hale geldim inanılmaz fark

bebek kendini toplayıp kalıyor değil mi? Doğum yaklaştıkça çoğalıyor o kasılmalar. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Gün daraldıkça stres oluyor insan.
Bende de durum aynı. Bazen de öyle bir aşağı basıyor ki aha diyorum çıktı çıkacak. (37+0)

Yok asla unutmam sizleri yüzyüze görüşmesekte güzel dostlar biriktirdim burda haber edicem sizlere

Hem korkuyosun hem de bir an önce bu süreç bitsin de kavusayım diyorsun demi
Gerçekten öyle bi hal aldım aynada falan kendimi gördükçe hemn doğurmalıyım diyorum yüzümde şişti korkuyorum. Kavuşma heycanı desen o mükemmel bir duygu tarifi yok içim içime sığmıyo

Gerçekten öyle bi hal aldım aynada falan kendimi gördükçe hemn doğurmalıyım diyorum yüzümde şişti korkuyorum. Kavuşma heycanı desen o mükemmel bir duygu tarifi yok içim içime sığmıyo
Yarın olması iyi olmus gerçekten haftasonunu stresle panikle geçirmenden iyidir biz de senden haber bekliyor olcaz

Yaa canım benim inanır mısın heycandan iştahım gitti benim su çok içiyorum duramıyorum çok sıcakta basıyor zaten ödemler bir yandan 2 günde ne hale geldim inanılmaz fark
Ya birdenbire nasıl yükseldi protein böyle çok değişik bir şey bu zehirlenme Allah kimsenin başına vermesin Allah'tan sağlıkla kavuşmak uzereyiz ben Allah'ın izniyle doğumdan sonra bobreklerime kalbime falan hepsine baktiracam bebeğim kadar kendi sagligim içinde dikkat etmem gerekiyor bunu anladım

Arkadaşlar bebeğin yatağını almadığımı hatırladım birden, reflü yatağı var ama park beşiğin yok. Alanlar nereden tercih ettiler, bide bakmam gereken özellikler neler? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Canım kaçta yaptırdın tahlili? Bende de benzer bir durum olmuştu, dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim dedi doktor. Öğleden sonra gittiğimde ertesi sabah kan aldırdı doktor. Sabahki sonuçlar doğru oluyormuş, öğleden sonrakilerde oynama oluyormuş. Sabah yaptığımda düşük çıktı

Ben yataş twinny aldım. Bir yüzü 0-2 yaş daha sert, diğer yüzü 2-4 daha yumuşak diye hatırlıyorum

Daha önce normal doğum yapanlar bi bakabilir mi ? Doğumdan önce bacaklarınızda ağrı oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…