2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tecrübeli anneler bebeklerinize mesela kayınvalideniz istemediğiniz şeyleri ısrarla yapmak istediğinde nasıl müdahale ediyosunuz nasıl uyarıyorsunuz Allah rızası için söyleyin
Kararlı olmak çok önemli taviz vermemek. Yoksa bebeğini sahiplenip kendini anne seni de süt anne yaparlar . Kırılır ayıp olur diye sustukça da arsizlasirlar, kocaya çok iş düşüyor eşin destek olması arkanda olması lazım

Bir yeni bilgiyle geldim makat gelişli bebeklerde sezaryen dikişi de daha uzun oluyormuş baş gelişliye göre forumda okudum şimdi bende doktora sorucam
Aaa ilk defa duyuyorum sorunca yazar mısın canım ben de cevabi merak ettim. Bu arada cumartesi randevum var ister misin bi de spring benim oğlan dönmüş yazayım buraya

Ay ne kadar uzun oluyor acaba ya bende böyle bişey duymuştum ama doktoruma sormadım
Mutlu anneler mi öyle bir sitede okudum bende şimdi Şansın zerresi yok ki

Aaa ilk defa duyuyorum sorunca yazar mısın canım ben de cevabi merak ettim. Bu arada cumartesi randevum var ister misin bi de spring benim oğlan dönmüş yazayım buraya
Ayy inşallah döner canım benim bende gitcem cumartesi ama imkansız artık benim hiç umudum yok

Ben diyorum ki şimdiden eşime söyleyim durumu anlatayım annesiyle konuşsun bugün sinirden neredeyse ağlıcaktım yani

Kızlar benim de tansiyon 15/9 dan düşmeyince devlet hastanesi acile gittik. Orada tansiyon normal çıktı ama gelmişken nst bakalım dediler. 60 civarı 10 tane sancı çıktı yatıracaklardi ben çıkmak istedim yarın özelde doktoruma gidecem. Gece sıklaşırsa acile giderim diye düşündüm. Umarım yanlış düşünmedim

Geçmiş olsun. Açıklığınız var mı diye baktılar mı? Bir de evde dikkatli olun bebeğinizin hareketlerini takip edin, sancılarınız ne kadar sürede giriyor şiddeti nasıl vs takip edin.

Geçmiş olsun. Açıklığınız var mı diye baktılar mı? Bir de evde dikkatli olun bebeğinizin hareketlerini takip edin, sancılarınız ne kadar sürede giriyor şiddeti nasıl vs takip edin.
Açıklık baktı yoktu. Sıkıntı şu ki sancı yükseldiğinde ben hiçbir şey hissetmedim. O yüzden artsa bile anlamayacağım sanırım. İçim rahat değil sanırım acile gideceğim tekrar

Mutlu anneler mi öyle bir sitede okudum bende şimdi Şansın zerresi yok ki

Ayy inşallah döner canım benim bende gitcem cumartesi ama imkansız artık benim hiç umudum yok
Aaa seninde mi cumartesi hadi bakalım işin açığı aslında ben kafayı bariz hissediyorum ama hâlâ bir umut o popo demesini bekliyorum

Açıklık baktı yoktu. Sıkıntı şu ki sancı yükseldiğinde ben hiçbir şey hissetmedim. O yüzden artsa bile anlamayacağım sanırım. İçim rahat değil sanırım acile gideceğim tekrar
O zaman riske atma çünkü dediğin gibi sancılar ilerleyebilir ve sen hissetmeyebilirsin. Açılmada başlarsa sıkıntı olabilir.

Yaa senin bebiş de mi gelmeye niyet etti acaba

Bence tansiyon takip et ve yarın kendi doktoruna git . Sonuçta su gelmesi , doğuma az kala olan sancıyı hissetmemek mümkün değil anlarsın ama tansiyon sebebi ile bebegin hareketlerini kontrol edip yarın gitmek daha mantıklı devlette yatış istemiyorsan tabi sen bilirsin yine . Doktoruna ulaşma imkanın varsa istersen mesaj at

Hiç risk alma derim ben çok çok gece yatarsın sabah özele doktoruna gıdersın ama gece kontrol altında olursun.. Sanırım tüp bebek zor olan bir bebek evde uyuyamazsında git kontrol altında ol

Hissediyomusun peki hissetmiyosan sabahı bekleyebilirsin hissediyosan gece gidersin gibi kendi doktorun daha iyi ilgilenicektir ciğer geliştirici sancı durdurucu serum takarlarmı bilmiyorum yazma şansın varsa bi doktoruna sorsan o yönlendirir gibi de geldi

Kaç haftalık seninki canım dikkat li ol

Arkadaşlarım geldi öğleden beri sandalyede mutfakta oturdum iyiydim ama şimdi sancım var gibi biraz ne sancısı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…