2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kasilmalari önleyip doğumu geciktiriyor o yüzden magnezyum maksimum 36. Haftada kesiliyor ama sezeruan olacak biri için bence önemli değil doğuma kadar içebilir yine dr a danışmak lazım
Anladım teşekkür ederim bir sorayım doktoruma bende sezeryan olacağım ve bir bilgi vermemişti o da belki bu yüzden

Evet 1 kasıma 4 kişi olduk hosgeldinnnn
Yaa Kasım annesi olacağız derken hemen ilk günü doğurmamız inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah vakit bulup hemen yazacağım buraya benimki akşam olacak ama bizim doktor akşam doğum yaptırıyor en geç benim doğumum olur muhtemelen saat 19:00 da dedi

Daha önce genel anesteziyle sezaryen oldum üç kere sedasyon aldım farklı işlemler için ama sadece spinalde olmuştu o yüzden tam olarak ne olduğunu bilemiyorum. Lansor sabah aç karna kullanıyorum ben şükür bir sorun yaşamadım. Senin çok dikkatli olman lazım gerçekten alerjinin şakası yok

Springcim sezaryen olduğum gün sancılarım başlamış nst de gördük. Sezaryen sırasında ise doktorum bebek aşağı inmiş geliyormuş bir iki güne dedi bana. Ama baskı gibi bir şey olmadı gerçi o his nasıl bir şey belki de anlamadım.

Bu tansiyon ilacı beni tuhaf yapıyor. İçtikten yarım saat sonra bir uyku basıyor anlatamam dünden beri aynı şey. Her doz sonrası. İlk gün yorgunluğa vermiştim ama değilmiş. Bugün uyuyakalmışım küt diye. eşim uyandırmasa ne zamana kadar uyurdum bilmem

Vücut alışmaya çalışıyor o yüzden öyle oluyor canım

Benim doktorumda normal istemediğim için doğum kanalına iyice yaklaşmış beklemeyelim diyordu bence o yüzden söylüyor ki suyumda geldi zaten gününden önce

A Aycee09 LadybirdDA
Kızlar hiç bişey demio lar artık uyuz oldum.. Sabahki kan sonucuma baktım, dahada artmış degerler.. Daha dun aksam başlanırsa ilaca olcagı bu.. 160ken deger 220 olmuş

Yok ya yarın kan sonucunda düşüş olursa dicem ya bana haftasonu için izin verin, yada tamamen çıkış verin.. Gerekirse haftada 2 3 kere polıklınıge gelırım dicem.. Psıkolojım bozulmak üzere, süreklı uyku modundaym evımı eymenımı özledm, ya hani ciddi Bi durum olsa dogum vsvs durulur katlanılır ama ılaca bile yeni başladılar yani.. Evde de içerim ben ilacı.. Hele Bi asistan doktor var sorcam bişey kaçarak uzaklasıo resmen sorcam şeyi bile unutuyorum iyice gerilmeye basladm acıkcası

Aynen canım eşim de biliyor benden önce sıkı sıkı tembihliyor serum takacak olana. Anladım canım senin dediğin gibi kullanılan ilaçları öğrenmen lazım tek tek allerji testi yaptırman lazım ohooo çok uzun iş inşallah tekrar olmaz

Yok canım artık onun ki 8 9 cm lik bir açılmaymış sanırım iyice geliyormuş ama son dakika öyle bir talihsizlik olmuş o yüzden bebeği aşağıdan yukarı çekmeye çalışmışlar
Benim doktorumda normal istemediğim için doğum kanalına iyice yaklaşmış beklemeyelim diyordu bence o yüzden söylüyor ki suyumda geldi zaten gününden önce
Benimki de öyle bir şey dedi ama devamını getirmedi baskı olur zor çıkarılır gibi demek ki ondanmış
Bence cok mantıklı beklemek istememelerin sebebi olabilir
evet evet bana da mantıklı geldi şimdi Ben gün alıyorum ya haftaya kesin daha uğraşamıcam
Bebek tersken kanala nasıl yerleşsin ki canım Bence bu baş geliş olanlar için. Seni bekletmek istememesi bence kaka yapar falan diye
Girer bence canım ben makat doğum hikayelerini de okudum nadir de olsa yapan var. Popodan çıkarıp eliyle çevirip kafayı çıkarıyorlar. Normalde doktor saçını görür ya bizde popoyu görüyor

Artık gaviscon bulunmuyor gasvin duo (muadili) onu veriyorlar ben onu kullanıyorum bir fark yok ama refcon da hemen hemen aynı diye biliyorum
Evet evet bende memnunum 3 şişe yazmış sağlık ocağı 35. Hafta gittiğimde istemiştim ilk şişe bitmek üzere geriye kaldı 2

Bnmde crp 8 10 civarlarında.. En son yatış yaparken ki idrar tahlili temız dedı doktor ama ben inanamıyorum nıyeyse.. Kaşıntım cok var ya, Bı de hep bu saatlerde azıyor gibi

Teksin bir de dimi hastanede Çocuk olunca insanın aklı fikri onda kalıyor canım çok haklısın inşallah çıkarırlar tedaviye evde devam edersin

Bnmde crp 8 10 civarlarında.. En son yatış yaparken ki idrar tahlili temız dedı doktor ama ben inanamıyorum nıyeyse.. Kaşıntım cok var ya, Bı de hep bu saatlerde azıyor gibi
Bende hiçbişey yok hissettiğim. Anlamadım ki.

Kesinlikle bildikleri bişey olmazsa doktorlar 10 gün önceye gün vermezdi.

Anladım teşekkür ederim bir sorayım doktoruma bende sezeryan olacağım ve bir bilgi vermemişti o da belki bu yüzden
Canım nasılsın? Ben bir süredir aktif olamadım şimdi gördüm sezaryen olacağını. Doktorun şekerden dolayı mı bu kararı verdi? Benimki de şu tabloda normal doğuma engel bir durum olmadığını doğurabileceğimi söyledi. 35+1de 2650 gramdı geçen hafta. Yani sonlara yaklaştıkça stres artıyor şeker düzensizleşir mi diye. Senin doktorun ne dedi yani sezaryen daha mı sağlıklı olurmuş normal doğumu beklemekten?

Benim de 11 gibi sabah nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…