Anladım teşekkür ederim bir sorayım doktoruma bende sezeryan olacağım ve bir bilgi vermemişti o da belki bu yüzdenKasilmalari önleyip doğumu geciktiriyor o yüzden magnezyum maksimum 36. Haftada kesiliyor ama sezeruan olacak biri için bence önemli değil doğuma kadar içebilir yine dr a danışmak lazım
Yaa Kasım annesi olacağız derken hemen ilk günü doğurmamızEvet 1 kasıma 4 kişi olduk hosgeldinnnn
Ayy çok heyecanlı bakalım nasıl doğacak bu tontikler kasımın ilk gününe güzel bir merhaba olacak kalbim çıkacak gibi oluyor heyecandan37+4 de 3100 ölçtü doktorum 38+4 de 1 Kasım da kucağıma alacağım ben de . Amma çoğaldık 1 Kasımlar olarak
Daha önce genel anesteziyle sezaryen oldum üç kere sedasyon aldım farklı işlemler için ama sadece spinalde olmuştu o yüzden tam olarak ne olduğunu bilemiyorum. Lansor sabah aç karna kullanıyorum ben şükür bir sorun yaşamadım. Senin çok dikkatli olman lazım gerçekten alerjinin şakası yokCanım buskopana allerjin olabilir mi ? Ameliyat sırası ve sonrasında onu çok kullanıyorlar mesela benim ona allerjim var bir sürü ameliyat oldum her ameliyat öncesi anestezi görüşmesinde söylediğimde hep iyi ki söyledin dediler bana. Ha bir de bildiğin mide ilacı olan lansora var hatta onda bayağı ağır oluyor boğazım kapanıyor
Springcim sezaryen olduğum gün sancılarım başlamış nst de gördük. Sezaryen sırasında ise doktorum bebek aşağı inmiş geliyormuş bir iki güne dedi bana. Ama baskı gibi bir şey olmadı gerçi o his nasıl bir şey belki de anlamadım.Kızlar forumda geçen bir yazı okudum normal doğum olacakken bebeğin kalp atışı düşmüş o yüzden sezaryene almışlar filan diye. Ama doğum kanalına girdiği için bebek yani çok açılma olduğu için aşağıdan, bebeği çıkarmak sezaryenla zor olmuş filan. Alttan yukarı çıkarmaya çalışmışlar o baskıyı hissettim filan demiş. Acaba doktorlar da sezaryen in tarihini o yüzden mi çok geçe bırakmak istemiyorlar. Doktor bana 38 den sonra doğum kanalına iyice yerleşiyor bebek filan dedi. Acaba zor olmaması adına mı öyle dedi
Vücut alışmaya çalışıyor o yüzden öyle oluyor canımBu tansiyon ilacı beni tuhaf yapıyor. İçtikten yarım saat sonra bir uyku basıyor anlatamamdünden beri aynı şey. Her doz sonrası. İlk gün yorgunluğa vermiştim ama değilmiş. Bugün uyuyakalmışım küt diye. eşim uyandırmasa ne zamana kadar uyurdum bilmem
Benim doktorumda normal istemediğim için doğum kanalına iyice yaklaşmış beklemeyelim diyordu bence o yüzden söylüyor ki suyumda geldi zaten gününden önceKızlar forumda geçen bir yazı okudum normal doğum olacakken bebeğin kalp atışı düşmüş o yüzden sezaryene almışlar filan diye. Ama doğum kanalına girdiği için bebek yani çok açılma olduğu için aşağıdan, bebeği çıkarmak sezaryenla zor olmuş filan. Alttan yukarı çıkarmaya çalışmışlar o baskıyı hissettim filan demiş. Acaba doktorlar da sezaryen in tarihini o yüzden mi çok geçe bırakmak istemiyorlar. Doktor bana 38 den sonra doğum kanalına iyice yerleşiyor bebek filan dedi. Acaba zor olmaması adına mı öyle dedi
Aynen canım eşim de biliyor benden önce sıkı sıkı tembihliyor serum takacak olana. Anladım canım senin dediğin gibi kullanılan ilaçları öğrenmen lazım tek tek allerji testi yaptırman lazım ohooo çok uzun işDaha önce genel anesteziyle sezaryen oldum üç kere sedasyon aldım farklı işlemler için ama sadece spinalde olmuştu o yüzden tam olarak ne olduğunu bilemiyorum. Lansor sabah aç karna kullanıyorum ben şükür bir sorun yaşamadım. Senin çok dikkatli olman lazım gerçekten alerjinin şakası yok
Yok canım artık onun ki 8 9 cm lik bir açılmaymış sanırım iyice geliyormuş ama son dakika öyle bir talihsizlik olmuş o yüzden bebeği aşağıdan yukarı çekmeye çalışmışlarSpringcim sezaryen olduğum gün sancılarım başlamış nst de gördük. Sezaryen sırasında ise doktorum bebek aşağı inmiş geliyormuş bir iki güne dedi bana. Ama baskı gibi bir şey olmadı gerçi o his nasıl bir şey belki de anlamadım.
Benimki de öyle bir şey dedi ama devamını getirmedi baskı olur zor çıkarılır gibi demek ki ondanmışBenim doktorumda normal istemediğim için doğum kanalına iyice yaklaşmış beklemeyelim diyordu bence o yüzden söylüyor ki suyumda geldi zaten gününden önce
evet evet bana da mantıklı geldi şimdiBence cok mantıklı beklemek istememelerin sebebi olabilir
Girer bence canım ben makat doğum hikayelerini de okudum nadir de olsa yapan var. Popodan çıkarıp eliyle çevirip kafayı çıkarıyorlar. Normalde doktor saçını görür ya bizde popoyu görüyorBebek tersken kanala nasıl yerleşsin ki canım Bence bu baş geliş olanlar için. Seni bekletmek istememesi bence kaka yapar falan diye
Evet evet bende memnunum 3 şişe yazmış sağlık ocağı 35. Hafta gittiğimde istemiştimArtık gaviscon bulunmuyor gasvin duo (muadili) onu veriyorlar ben onu kullanıyorum bir fark yok ama refcon da hemen hemen aynı diye biliyorum
Sağlık ocağı sonuçları çıkmış. Kan şekeri 70 çıkmış referans değeri altında diyor hatta. İyiki baktırmışım. Kendi kendime stres yapıyordum kısıtlanınca. Hani abartılı bir tatlı tüketimim falan olsa tamam derim de. Neyse.
Ama Crp 11.74 çıkmış. Onunla ilgilenmemi lazım yarın gidinceo canımı sıktı.
Teksin bir de dimi hastanedeA Aycee09LadybirdDA
Kızlar hiç bişey demio lar artık uyuz oldum.. Sabahki kan sonucuma baktım, dahada artmış degerler.. Daha dun aksam başlanırsa ilaca olcagı bu.. 160ken deger 220 olmuş
Yok ya yarın kan sonucunda düşüş olursa dicem ya bana haftasonu için izin verin, yada tamamen çıkış verin.. Gerekirse haftada 2 3 kere polıklınıge gelırım dicem.. Psıkolojım bozulmak üzere, süreklı uyku modundaymevımı eymenımı özledm, ya hani ciddi Bi durum olsa dogum vsvs durulur katlanılır ama ılaca bile yeni başladılar yani.. Evde de içerim ben ilacı.. Hele Bi asistan doktor var sorcam bişey kaçarak uzaklasıo resmen sorcam şeyi bile unutuyorum iyice gerilmeye basladm acıkcası
Bende hiçbişey yok hissettiğim. Anlamadım ki.Bnmde crp 8 10 civarlarında.. En son yatış yaparken ki idrar tahlili temız dedı doktor ama ben inanamıyorum nıyeyse.. Kaşıntım cok var ya, Bı de hep bu saatlerde azıyor gibi
Kesinlikle bildikleri bişey olmazsa doktorlar 10 gün önceye gün vermezdi.Kızlar forumda geçen bir yazı okudum normal doğum olacakken bebeğin kalp atışı düşmüş o yüzden sezaryene almışlar filan diye. Ama doğum kanalına girdiği için bebek yani çok açılma olduğu için aşağıdan, bebeği çıkarmak sezaryenla zor olmuş filan. Alttan yukarı çıkarmaya çalışmışlar o baskıyı hissettim filan demiş. Acaba doktorlar da sezaryen in tarihini o yüzden mi çok geçe bırakmak istemiyorlar. Doktor bana 38 den sonra doğum kanalına iyice yerleşiyor bebek filan dedi. Acaba zor olmaması adına mı öyle dedi
Canım nasılsın? Ben bir süredir aktif olamadım şimdi gördüm sezaryen olacağını. Doktorun şekerden dolayı mı bu kararı verdi? Benimki de şu tabloda normal doğuma engel bir durum olmadığını doğurabileceğimi söyledi. 35+1de 2650 gramdı geçen hafta. Yani sonlara yaklaştıkça stres artıyor şeker düzensizleşir mi diye. Senin doktorun ne dedi yani sezaryen daha mı sağlıklı olurmuş normal doğumu beklemekten?Anladım teşekkür ederim bir sorayım doktoruma bende sezeryan olacağım ve bir bilgi vermemişti o da belki bu yüzden
Benim de 11 gibi sabah nasipseYaa Kasım annesi olacağız derken hemen ilk günü doğurmamızinşallah hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah vakit bulup hemen yazacağım buraya benimki akşam olacak ama bizim doktor akşam doğum yaptırıyor en geç benim doğumum olur muhtemelen saat 19:00 da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?