2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tecrübeli anneler bebeklerinize mesela kayınvalideniz istemediğiniz şeyleri ısrarla yapmak istediğinde nasıl müdahale ediyosunuz nasıl uyarıyorsunuz Allah rızası için söyleyin

Kızlar doktor geçen gittiğimde tiroit ile ilgili bir hap verdi. Tiroid hormonun aslında yüksek değil ama sınıra yakın dedi. Yani 4 de bitmesi gerekirken benim 3.20 lerde mi ne çıkmış. Doğumdan sonra da dahiliyeye gidersin dedi. Bu hapı kullansam mı acaba şimdi kararsız kaldım biraz

Benim de 35+1 de 2.900 du, kafası da 2 hafta ilerde gidiyor kendi de 1 hafta ilerdeymiş, normal doğum için şansımız var mı dersin ? Bizim bebekler biraz ifi sanırım :))

Benim de 35+1 de 2.900 du, kafası da 2 hafta ilerde gidiyor kendi de 1 hafta ilerdeymiş, normal doğum için şansımız var mı dersin ? Bizim bebekler biraz ifi sanırım :))
Ya öyle mi iri mi? Doktor bana haftasıyla uyumlu dedi ama hiç bilmiyorum ki
Bende gebelik şekeri var o yüzden çok endişeliyim çok korkuyorum. Hem normal doğumu çok istiyorum hem de bir an önce şu süreç bitsin bebeğime sağlıkla kavuşayım sezaryen olsun diyorum. Ne yapacağız hiç bilemedim
Daha önce gebelik şekeri yaşayıp doğum yapan var mı hiç aranızda kızlar?

Ben 6-7 Yıldır kullanıyorum hamilelikte de devam ediyorum hiçbir sorun yaşamadım. Levitron 100 mg kullanıyorum hatta. Doktor kullan dediyse kullanın

Bende de şeker çıkmıştı, aslında bu süreçte sadece 12 kilo aldım bugüne kadar ama gene de bebek senden iyi besleniyor dedi doktorum. Bu hızda devam ederse 4kiloyu bulursa normal doğum zor olur gibi geliyor..

Gebelerde son 3 ayda tiroid değerinizin 3 ün altında olması istenendir. Evet kullanmaya başlayın.

Bende de şeker çıkmıştı, aslında bu süreçte sadece 12 kilo aldım bugüne kadar ama gene de bebek senden iyi besleniyor dedi doktorum. Bu hızda devam ederse 4kiloyu bulursa normal doğum zor olur gibi geliyor..
Ben hiç kilo almadım hatta verdim çünkü çok ağır bir diyet yapıyorum ama ben kilo vermeme rağmen hep bebeğin alacağı şekilde beslendim o yüzden onun gelişiminde bir sıkıntı olmadı. Ama ben psikolojik olarak çok yoruldum sadece artık sonlara yaklaşmışken zaman geçmek bilmiyor ve doğum şeklini bana bıraktı doktor karar veremiyorum

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, hamilelikte en yüksek 3 olması lazım, hormonlar yüzünden son aylarda daha çok artıyor değer. Ben hamilelikten 3 ay öncesinde kullanmaya başladım, her ay düzenli takip edildi. 38+1 hala devam ediyorum hatta doğumdan 1 ay sonra kontrolüm var. Sabah uyanır ulanmaz içip 2 saat bişey yemeyeceksin

İyiyim canım heyecanlıyım sen nasılsın Sadece şeker ile karar vermedi benim göbeğimde fıtık var ve son haftalarda iyice büyüdü ağrıyor normal doğum esnasında yırtılma olabilir tekrar ameliyat olmak zorunda kalabilirsin dedi riske atmayalim şekerin olduğu içinde 39 ve 40. Haftaları çok görmek istemiyorum sende dedi ve sezeryana karar verdik belki ikisi de gözardı edilebilirdi normal doğum destekçisi bir doktor değil bilgisi ilgisi harika sadece. ama benimde böylesi daha çok içime sindi diyebilirim şekerden son 2.5 aydır her yemek sonrası stres yapıyorum biraz yoruldum bir şey olacak mı korkusundan her kontrolde stresli gittim elimde olmadan

Kızlar bende son dakika bunları yaptırdım ya dün sipariş verdim inşallah yetişir Dün eşim dedi ki kapı süsü sipariş verdin değil mi yok dedim ee neden dedi İlkinde covid vardı ondan bir şey yapmadık hemen vermelisin filan dedi bunları seçtim bende

Eklentiler

• IMG_0453.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_0454.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…