2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de o civarlarda çıkınca doktor gebelikte yükselmesi normal dedi hiç dikkate bile almadı

Yarın olması iyi olmus gerçekten haftasonunu stresle panikle geçirmenden iyidir biz de senden haber bekliyor olcaz
Kesinlikle çok iyi oldu kafsm rahat haber edicem yarın çıkınca. Şimdi yatışımı yaptırdık hazırlıklara başladılar nst falan bakalım nasıl uyuycam ben bu gece

Kesinlikle çok iyi oldu kafsm rahat haber edicem yarın çıkınca. Şimdi yatışımı yaptırdık hazırlıklara başladılar nst falan bakalım nasıl uyuycam ben bu gece
Şimdiden mi yapıldı tabi uyuyamazsın oranın atmosferi daha farklıdır nst tadını çıkar videoya al bol bol kalp atışlarını güzel haberlerini bekliyoruz

Ay
Her şeye karışmasalar olmazdı. Birde diyorlar ya biz öyle büyüttük bilmem ne diye. Benim eşimi de annesi falan bebekken tuza batırmışlar esmer olmasın diye düşünsene benim çocuğuma da yapmak istediklerini çıldırıırm bende saçma sapan adetler ya. Bal normalde ek gıda sürecinde bile verilmiyor çocuğa zararlıymış birde bebeğe verecekler biz bu konuları çok konuşmadığımız için tavırları ne olur karışırlar mı bilmiyorum. Ama umarım yeltenmezler ya. Sana yaptıkları da hoş değil. Ya bak böyle yapılınca böyle oluyormuş şeklinde bildiklerini söyleyebilirsin ama şunu yapcam bunu yapcam nar sıkcam falan pardon çocuk senin değil ne alaka der insan.

Canım ne desem boş olur şimdi her bebek farklı benim kızımda gece uyanmazdı mesela bazen 4 saati buluyodu emzirmem ama sarılık riskim yoktu 15. Gün çok az bi sarılık belirtisi yaşadık sık emzirmeye başlamıştım yoruldukları için kısa sürüyor gerçekten hele ilk banyodan sonra mayıştı uyandırmak için neler yapmıştım zaten belkide o gün sarılık belirti vermeye başlamıştır 10. Gün yıkamıştık, 1 ay aşısından sonra uyumak bilmicek valla şuan hala anne karnında gibi sen yinede sık emzir 3 saat gece için normal gibi geliyor sen anlarsın zaten belirti yoksa tabi emiyosa almıştır kilo

Ben de 2-3 saatte bir kaldırıyorum. Mama desteği de veriyorum. Sarılık değeri biraz yükselmişti ama iyi çıktı dün şükür. İki günde 75 gram almış( 4.-6.Gün arası) doktor çok iyi dedi. 300 gr kaç günlük alması gerekiyor ki?

Aminn Ben gebe kalmadan önce hepsine baktırmıştım şimdi doğum bitsin bende tüm tahlillerimi tekrarlıycam çok sıkıntılı ya mutlaka bi yere zarar veriyo ve sekel bırakıyo anne olunca kendimize daha iyi bakmalıyız ki onada iyi bakabilelim onların bize ihtiyaçları var

Bizimde sanırım sarılık var bugün uyanmıyor bekliyorum emse bile iki çekip yatıyor ebe öyle söyledi bende anlamadım pazartesi kilo boy bakacakmış 11 günlük oluyor ama imkansız gibi yani inşallah bir yanlış anlaşılma olmuştur çünkü çok zor Şuan burnunu filan sıkıyorum paşamın keyfini bekliyorum

Ayy Buda banyodan sonra uyanmıyor acaba ondan mı bizde ilkkez yıkadık dün göbeği düşene kadar yıkama dediler bize hastanede de yıkanmadı çocuk dünden beri bşr mayıştı kendinden geçti sarılık var ama çok değil yinede üzülüyorum böyle kalkmayınca ya ilk çocuk gibi tecrübesiz hissediyorum kendimi

1 kasımdan önce bidaha hastaneye gidersem 2 olsun sancım var nstye girim dedim sancı çıktı işte 1-2 kez. Doktor demiş açıklığına bakın bende ilk yok dedim sonra bakın dedim. Dünyam kaydı

Günlük 35-40 gr arası idealmiş. Ben altını açıyorum her seferinde ona çok sinirleniyor.

Günlük 35-40 gr arası idealmiş. Ben altını açıyorum her seferinde ona çok sinirleniyor.
10 günde 300 gram normal o zaman altını açarsam her yerimize çiş edebilir bide 1 hafta sonra yıkandı belkide gerçekten o yüzden dünden beri miskin bir hal var gecenin 3 zorla emzirme seansını tamamladık saat 6 ya kadar ben kaçar uykusuzluk zor iş uykuyu sevenlere özellikle yani bana

trueliving_
Dört saati geçmemesi lazım. 2-3 saatte bir kalkması normal bence. Yarım saat-1 saat arası emebiliyor yenidoğanlar. Memede uykuya dalarsa uyandırabilirsin. En az altı çişli bezi varsa (dolu dolu) doyuyor olması lazım. Zaten az kalmış pazartesiye, stres yapma hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…