2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
gunaydin kontrolu olan dogum yapacak herkesi okumayi sabirsizlikla bekliyorum iyi haberler aldikca moral artiyor Hooops haberlerini bekliyoruz saglikla kavus bebegine insallah

Yaa di mi? Psikolojik gerilim filmi gibi, hamileler ve tansiyon, kalp sorunu olanlar okumasın uyarısı olmalıydı başta

Kızlar moralim bozuldu bayagı.. İlaca ragmen degerler düşmüyor aksıne artıyor.. Çıkış yapcam diodum ama artık mecburum da.. Nasıl olcak bilmiyorum ama aniden sezeryane girebilirim gene, öyle bir his geldi
Kontrol altına alamıyorlar mı hiç? Eymen kaçıncı haftada doğmuştu?

Kontrol altına alamıyorlar mı hiç? Eymen kaçıncı haftada doğmuştu?

Ya anlamıyorum Eymen de su an 237 olan deger 800lerdeydi, ursactive içince hızla düşmeye başlamıştı.. Bunda içeli 3.gun oldu ama hala yukselmeye devam edıyor..

Eymen 33+2de dogdu.. Ben şu an 33+5im.. Ama şöyle bişey var Eymeni doguma almalarındakı sebep sanrm tek basına kolestaz degıldı, suyum sınırın altına düşünce acil sezeryana almıslardı.. Tabi belkı buna da kolestaz sebep olmustur bılemem, cunku bebegın gelısımını Bı noktadan sonra etkılıodur

Ay biliyor musun ben böyle bir bebek hayal ediyorum ben hiç kendim uyandırmadım hep aç ve hazır bekliyordu ve ilk günden beri uyumuyordu. Görümcem de senin gibi anlatıyordu Allahım nasıl oluyor bana da tattır şu duyguyu diyordum Onlar da ayaklarını hafif sıkıyorlardı, üstünü çıkarıp ıslak mendille hafif siliyorlardı öyle uyanıyordu. Sanırım günde 25 gram minimum alması gerekiyordu ben öyle hatırladım. Doktor günlük bir hesap yapıyordu bizde. Hiç sarılık olmadık biz ama hep memedeydi ve emzikte vermemiştim ben. Bir de balkona gün ışığına çıkarıyordum gündüzleri, mayısta doğmuştu o gerçi bunda nasıl yaparız bilmem

Şekeriniz kaç çıkıyor ortalama açlık ve tokluk

Merhaba 35 haftadayım kanımda enfeksiyon 70 di ve idrar yolu enfeksiyon vardı bakteri 500lere çıkmıştı antibiyotik tedavi görsüm bi hafta bakteri düştü kandaki enfeksiyonda düşmüştü ama tekrar 45 olmuş bişe anlayan fikri olan varmı ilk hamileliğimdede enfeksiyon tavan yapmıştı sakat gibi dolanıyodum bu işten bişey anlayan varmı yardımmmmm

Kızlar bende dün gece parol içtim iki tane üst üste dişimin ağrısı başıma vurdu çok kötü oldum. Bir de benim kızımda hasta oluyor gibi geniz akıntısı var o da uyandı sürekli. Doğumdan sonra büyük dişçi işim var emzirirken oluyordur umarım hep erteledim erteledim şimdi daha kötü oldu. Zaten emzirirken hamile kalınca Sanki parol içince belki psikolojik ama bebeğin hareketleri de yavaşladı gibi geldi ya da o an ben düşünemedim onu. Sabah iyi uyandım ama hiç kasılma da olmadı garip rahatlatmış beni baya parol Bir de daha hamur işini doğuma kadar yenicem dün bir de mide yanmasıyla uğraştım hepsi üst üste geldi korkunç bir geceydi

Doktor ne diyor ki böyle deyince? Belki başka bir tedavi gerekiyordur bu seferUmarım kontrol altına alırlar ama alamazlarsa da, hiç değilse iyi sonuçlanan bir erken doğum tecrüben var. Bunda da her şey yolunda gidecektir eminim

Asıl şok olacağın şeyi söyleyeyimi onu dün demedim ama kafası o kadar basıyor yani yanlışı ve yanlışını asla kabul etmiyor. Başına gelmiş böyle iğrenç bir sey ama susuyor, savunuyor yapar yani. Bu hamileyken canı salatalık turşusu çekmiş baya eski zaman tabii. Sonra kaynanası bulmuş buna ve ne yapmış biliyor musun neymiş hamilenin ilk aşerdiği şeyi tuvalet sularına (pis sudan bahsediyorum lağım denebilir) sürerde yedirirsen bir daha aşermezmiş. Bunun kaynanası yer tuvaletinin pis taşlarına vs sürüp sürüp yedirmiş buna şimdi de içeriden sesi geliyor dün bizde kaldı annemle beraber bir şeyleri gene yapalımı diye ısrar ediyor ama tam anlayamadım annemde aa olur mu öyle olmaz hiç falan dedi. Kesin gerizekalıca biseydir.

Sanırım grupta en son ben doğuracağım öyle bir his geldi bugün

Ay ben normal doğumdan korkuyorum. Nasıl yeneceğim bu korkuyu Hiç kimse de normal doğum yapmıyor kaldım tek başıma
Ben de hala normal dogumu bekliyorum. 39. Haftaya girdim. Umarım yapabiliriz. Benimle aynı haftada olanlar sezeryanla doğurdu arada korku geliyor ama olumlu doğum videoları izliyor ve anıları okuyorum. Olumsuz hiçbir şeye yer yok bende. Sadece süreci yönetebilir miyim endişesi geliyor arada. Doktorum da evinde bekleyip kasılmalar sıklasinca geleceksin diyor. Beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…