2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa off al benden de o kadar gece hiç uyumadım buzla bıraZ dındırdım.
Şimdi dişciden geldım dıyor kı dogumdan sonra gel lohusalık bıtımındede olur dıyor. Ben nasıl dayanayım 40 gun 10 gunde burda var 50. Ben ılk zamanlar mama verırsem o ara hemen acıl olanı hallederım dolgu dişim agrıyor cekerız dedı ama rötgensız bişey yapamayız dedi
Lohusaykende bırde dıs agrısı cekılmez vallahı

Ben lohusalık döneminde kalçam için çektirmiştim röntgenli bir şey. Sekiz saat mi ne emzirmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. İlk bebek tabii, emziremeyeceğim diye ne ağlamıştım salya sümük. Yoğurt ye, sütünü iki kez sağ dök, şu saatte de emzirebilirsin güvenle demişlerdi. Önceden sağdığım sütümden vermiştim o arada da galiba.

Bende öyle yaparım o gun sütü sagıp dökerim 2 kere . Mama verırım gıtmeden sut sagarım

Yüksek biraz, senin nabzın da yüksek mi?
Benim 60-70 civarıydı normalde ama gebelikte yükselmiştir tabii. Neyse şimdi güzel çıktı, hemşireye soruyorum iyi di mi diye, sizin doktor biraz pimpirikli ben bir şey diyemem diyor

Su an nasıl peki

Normal çıktı şimdi çok şükür. 135-140 arası. Ama bu sefer de hafif ağrı görmüş doktorum, yarın yine gel diyor

İyi bari anlık bişey olmus demekki ah bu doktorların pimpirikliği

Eser miktarda çıkmış. Artar mı bu crp yide önemsemedi sabah söylediğimde. Epitelde yükselmiş 4 günde

Eklentiler

• 20231027_122722.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 61
Biz neden bu kadar benziyoruz anlayamadım..
Dun dişim ağrıdı Allah im son bir ay lütfen zorlamasin diye dua ettim . Kızım rahatsızlandı ateslendi hafif sabaha kadar sürekli uykusuz kaldık eşimle. Bugün de çok mizmiz . Dişlerim ile çok işim var ama yaşadığım şehirde hiç akrabam yakınım yok ve hadi 1 çocuk neyse de iki çocuğu esim idare edemez ama benim de arti doğum sonrası dişlerimi halletmem lazım çünkü diş isim çok uzun en az 4 dişim var çekilmesi gereken . Hep erteledim hamile kaldım tam kızım büyüdü az derken tekrar hamile kaldım dişlerim yine kaldı. Bilemedim ne olacak imkanım olsa hepsini çektirip impilant yaptircam o kadar kötü durumda dişlerim

Eser miktarda çıkmış. Artar mı bu crp yide önemsemedi sabah söylediğimde. Epitelde yükselmiş 4 günde

Eser miktarda çıkınca doktor tekrarlatıyor genelde. Laboratuvar hatası da olabiliyor çünkü. Epitel, lökosit ve eritrosit zaman zaman artabiliyor bildiğim kadarkyla gebelikte. Benim doktorum sorun etmiyordu pek.

Allah sana sabır versin aslında acikca konuşmak gerek mesela kaynanam gelmek istedi ben eşime söyledim bu özel bir süreç ilk annemi istiyorum yanımda annen de 10 gün sonra gelsin dedim tamam dedi konuştu benim konuşmam olmazdı. İkisinin de başında durmasına gerek yok ben bu ilk dog8m sürecinde yanımda annemi istiyorum doğal olarak onunla rahat olacağım dersiniz . 10 gün sonra falan gelir o zamana da hem senin ruh halin daha düzelmiş olur yoksa bu kaynana ile doğum sonrası cinnet geçirmek kaçınılmaz.. başında bekleyip durmasın sanki 4 üz doğuracaksin annen yeter ya da sehzade gelecek sanki . Vallahi canım bazen diyorum iyi ki kimse yok yanımda bu memlekette .. kaynanam ile aynı şehirde olsak eminim zırt birt gelirdi o da çıkmazdı benden ayyyy. Hadi gelmesini geçtim bi de sürekli arsiz arsız sana şunu yapcam demesi sinir bozucu . Hani yapalım mi da demiyor direk yapacam diyor sen hayır dedikçe he he sen istediğin kadar konuş soyle kendi kendine konuş ben bildiğimi okurum der gibi gülüyor yani ne denir ki ben olsam her şeyi eşime söylerim bak ben hamileyim sonrasında doğum surecim psikolojim alt üst olacak şimdiden uyarıyorum annen laf anlamaz ısrarla nar şu bu derse kavga edip kötü olmamak adına önüne geç derim . Ha sen uyarini yap doğum sonrası baktın laf anlamıyor ufak bi lohusa cinneti kış kış kendi evine eşin de laf ederse ben sana söylemiştim laf anlamadı söz konusu olan bizim evladımız onun sağlığı onu korumak zorundayım dersin .

Benim kızım 40 gün çok uyudu. Topuklarını sıkar uyandırırdık gündüz 2 3 saatte bir emzirmeye dikkat ederdim. Ama gece 4 saati bulurduk. Annem bebek aç olsa uyumaz merak etme derdi gerçektende öyleymiş ilk ay 1200 gram almıştı. Tabi ben gece kendim uyumadan saat 12 gibi 30 40 cc mama veriyordum çok tutuyordu ve 4 saat ben deliksiz uyuyunca göğüsüm doluyordu çok iyi geliyordu.

Böyle çıktı, şimdi tekrar bağladılar.

Evet hem yüksek hem dengesizlik var gibi. Belki tansiyonla alakalidir. Inşallah 2.de düzelir canım haberdar et

Peki canım sen o hastane de mi doğum yapmak istiyordun ?

Dönmez mi diye düşünüyorsun artık canim ? Sezeruan kesin mi ?

Erken olsa bile üzülme ya, haftası iyi galıba.. Hiç canını sıkma sen, mubarek cuma günü bak ezan okunuyor, bol bol dua et, edelim

Peki canım sen o hastane de mi doğum yapmak istiyordun ?

Evet ama bu kadar berbat olduklarını dusunemedım.. Pztye kadar süre tanıdım, eger ılerleme olmazda gerilerse çıkış yapcam.. Aptal aptal işler yapıolar, az önce bayagı Bi sinirliydim, zor sakinledim.. Tıpççı tanıdıgım da yokkı danısaym, yoksa sımdıye kacmstm burdan haydar paşa eski AmA cidden arı gibilerdi, burdakıler vakıt öldürüo gibiler, sankı onlerıne vaka gelsın dıye yatış verdiler gibi gelıo.. Bnmle beraber 17 kişi yatış yapmıs o gun.. Kaç gündür yerimde sayıyorum, ustune degerler de yukselıo, neyi beklıyolar anlamıyorum.. Çok fena azar cekcem zor tutuyorum kendımı ama pztye kadar tedavide degısıklık olmazsa çıkış kesın yapcam.. Randevu aldm bile.. O kadar sacmaladılar bence

Amin canım Benden 2 saat öncesin ve ben grip oldum Umarım Pazartesi gününe kadar geçer

Dün çok hareketliydi benim bebekler gece kaça kadar sürdü her yerden vuruyolar ama sağ sol kasıklar dedim çıkmak istiyolar sonra uzandım bi süre devam etti sonra uyudular sanırım benim yüzüm çok şiş dudaklarım falan yüzüm iyice değişti gerçekten zamanım geldi artık yarını sabırla bekliyorum ne dicek doktorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…