Böyle çıktı, şimdi tekrar bağladılar.Kaç çıktı ki
Yaa off al benden de o kadar gece hiç uyumadım buzla bıraZ dındırdım.Kızlar bende dün gece parol içtim iki tane üst üste dişimin ağrısı başıma vurdu çok kötü oldum. Bir de benim kızımda hasta oluyor gibi geniz akıntısı var o da uyandı sürekli. Doğumdan sonra büyük dişçi işim varemzirirken oluyordur umarım hep erteledim erteledim şimdi daha kötü oldu. Zaten emzirirken hamile kalınca Sanki parol içince belki psikolojik ama bebeğin hareketleri de yavaşladı gibi geldi ya da o an ben düşünemedim onu. Sabah iyi uyandım ama hiç kasılma da olmadı garip rahatlatmış beni baya parol Bir de daha hamur işini doğuma kadar yenicem dün bir de mide yanmasıyla uğraştım hepsi üst üste geldi korkunç bir geceydi
Yüksek biraz, senin nabzın da yüksek mi?Böyle çıktı, şimdi tekrar bağladılar.
Su an nasıl pekiBöyle çıktı, şimdi tekrar bağladılar.
Ben lohusalık döneminde kalçam için çektirmiştim röntgenli bir şey. Sekiz saat mi ne emzirmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. İlk bebek tabii, emziremeyeceğim diye ne ağlamıştım salya sümükYaa off al benden de o kadar gece hiç uyumadım buzla bıraZ dındırdım.
Şimdi dişciden geldım dıyor kı dogumdan sonra gel lohusalık bıtımındede olur dıyor. Ben nasıl dayanayım 40 gun 10 gunde burda var 50. Ben ılk zamanlar mama verırsem o ara hemen acıl olanı hallederım dolgu dişim agrıyor cekerız dedı ama rötgensız bişey yapamayız dedi
Lohusaykende bırde dıs agrısı cekılmez vallahı
Bende öyle yaparım o gun sütü sagıp dökerim 2 kere . Mama verırım gıtmeden sut sagarımBen lohusalık döneminde kalçam için çektirmiştim röntgenli bir şey. Sekiz saat mi ne emzirmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. İlk bebek tabii, emziremeyeceğim diye ne ağlamıştım salya sümük. Yoğurt ye, sütünü iki kez sağ dök, şu saatte de emzirebilirsin güvenle demişlerdi. Önceden sağdığım sütümden vermiştim o arada da galiba.
Benim 60-70 civarıydı normalde ama gebelikte yükselmiştir tabii. Neyse şimdi güzel çıktı, hemşireye soruyorum iyi di mi diye, sizin doktor biraz pimpirikli ben bir şey diyemem diyorYüksek biraz, senin nabzın da yüksek mi?
Su an nasıl peki
İyi bari anlık bişey olmus demekki ah bu doktorların pimpirikliğiBenim 60-70 civarıydı normalde ama gebelikte yükselmiştir tabii. Neyse şimdi güzel çıktı, hemşireye soruyorum iyi di mi diye, sizin doktor biraz pimpirikli ben bir şey diyemem diyor
Normal çıktı şimdi çok şükür. 135-140 arası. Ama bu sefer de hafif ağrı görmüş doktorum, yarın yine gel diyor
Normal o zaman doğumuna kadar ddayanırsınEvet açıklığa baktılar açıklık yokmuş sancı da 45-50 çıktı
Biz neden bu kadar benziyoruz anlayamadım..Kızlar bende dün gece parol içtim iki tane üst üste dişimin ağrısı başıma vurdu çok kötü oldum. Bir de benim kızımda hasta oluyor gibi geniz akıntısı var o da uyandı sürekli. Doğumdan sonra büyük dişçi işim varemzirirken oluyordur umarım hep erteledim erteledim şimdi daha kötü oldu. Zaten emzirirken hamile kalınca Sanki parol içince belki psikolojik ama bebeğin hareketleri de yavaşladı gibi geldi ya da o an ben düşünemedim onu. Sabah iyi uyandım ama hiç kasılma da olmadı garip rahatlatmış beni baya parol Bir de daha hamur işini doğuma kadar yenicem dün bir de mide yanmasıyla uğraştım hepsi üst üste geldi korkunç bir geceydi
Eser miktarda çıkmış. Artar mı bucrp yide önemsemedi sabah söylediğimde. Epitelde yükselmiş 4 günde
Allah sana sabır versin aslında acikca konuşmak gerek mesela kaynanam gelmek istedi ben eşime söyledim bu özel bir süreç ilk annemi istiyorum yanımda annen de 10 gün sonra gelsin dedim tamam dedi konuştu benim konuşmam olmazdı. İkisinin de başında durmasına gerek yok ben bu ilk dog8m sürecinde yanımda annemi istiyorum doğal olarak onunla rahat olacağım dersiniz . 10 gün sonra falan gelir o zamana da hem senin ruh halin daha düzelmiş olur yoksa bu kaynana ile doğum sonrası cinnet geçirmek kaçınılmaz.. başında bekleyip durmasın sanki 4 üz doğuracaksin annen yeter ya da sehzade gelecek sanki . Vallahi canım bazen diyorum iyi ki kimse yok yanımda bu memlekette .. kaynanam ile aynı şehirde olsak eminim zırt birt gelirdi o da çıkmazdı benden ayyyy. Hadi gelmesini geçtim bi de sürekli arsiz arsız sana şunu yapcam demesi sinir bozucu . Hani yapalım mi da demiyor direk yapacam diyor sen hayır dedikçe he he sen istediğin kadar konuş soyle kendi kendine konuş ben bildiğimi okurum der gibi gülüyor yani ne denir ki ben olsam her şeyi eşime söylerim bak ben hamileyim sonrasında doğum surecim psikolojim alt üst olacak şimdiden uyarıyorum annen laf anlamaz ısrarla nar şu bu derse kavga edip kötü olmamak adına önüne geç derim . Ha sen uyarini yap doğum sonrası baktın laf anlamıyor ufak bi lohusa cinneti kış kış kendi evine eşin de laf ederse ben sana söylemiştim laf anlamadı söz konusu olan bizim evladımız onun sağlığı onu korumak zorundayım dersin .Asıl şok olacağın şeyi söyleyeyimi onu dün demedim ama kafası o kadar basıyor yani yanlışı ve yanlışını asla kabul etmiyor. Başına gelmiş böyle iğrenç bir sey ama susuyor, savunuyor yapar yani. Bu hamileyken canı salatalık turşusu çekmiş baya eski zaman tabii. Sonra kaynanası bulmuş buna ve ne yapmış biliyor musunneymiş hamilenin ilk aşerdiği şeyi tuvalet sularına (pis sudan bahsediyorum lağım denebilir) sürerde yedirirsen bir daha aşermezmiş. Bunun kaynanası yer tuvaletinin pis taşlarına vs sürüp sürüp yedirmiş buna şimdi de içeriden sesi geliyor dün bizde kaldı annemle beraber bir şeyleri gene yapalımı diye ısrar ediyor ama tam anlayamadım annemde aa olur mu öyle olmaz hiç falan dedi. Kesin gerizekalıca biseydir.
Kızlar özellikle yeni doğum yapan anneler gece kaç saatte bir emzirme yapıyorsunuz ben bizimkini baya zor kaldırıyorum gece 2,3 saat arası oluyor çok mu uzun birde normalde her iki meme 15 dk toplam 30 dk ama o kadar uzun kalmıyor uyuyor dr kontrolü pazartesi en az 300 gram alması lazımmış pek öyle görünmüyor şimdilik ama sizin gece beslenmesi nasıl
Böyle çıktı, şimdi tekrar bağladılar.
Peki canım sen o hastane de mi doğum yapmak istiyordun ?Doktor bişey demiyor.. Öğrenciler gelıo onlara ders verip gidio.. Hastayla konusmak fılan hakgetire.. Asıstan doktorda bişey sorunca kacarak uzaklaşıyor, sorcanı da unutuyosunverıolar ılacı sımdılık naapcak lar bilmiyorum.. Bi karacıger ultrasonuna soktular o kadar.. Bebegın gelısımıne de bakılmıo, sadece nst yapıolar her gun 2 3 kere.. Hersey iyi giderse ola ki 2 hafta daha burdayım bingo gitmezse de sezeryane alırlar sanrm
Dönmez mi diye düşünüyorsun artık canim ? Sezeruan kesin mi ?Hiç merak etme çok düşünme de üzerine herkesin yaptığı şeyi ben de yaparım modunda ol. Süreci zaten ebeler doktor yürütüyor talimatlara uy yeter inşallahbenim normal doğum hikayem o kadar güzeldi ki şuan bebeğim dönmediği için mutsuzluk yaşıyorum resmen
Bizde sabahtan beri hastanedeyiz. Ne güzel ilaçla 12 8 de kalmıştı. Sabah uyandığımda 13 8 di. Hastanede 13 9 dan aşağı inmedi ilaca rağmen. İdrar verdim. Bekliyoruzbebek iyi, nts iyi, suyu, haftasıyla uyumu, kilosu falan. Salı günü sezaryen günü belirlenecekti ama belki daha erken olur
Peki canım sen o hastane de mi doğum yapmak istiyordun ?
Amin canımBen kontrole geldim. 30 ekim pazartesi 11.00 da (37+2) alınması kesinleşti. Hasta olma sakın dedi Doktortansiyonumun yükselmesini de hayra alamet bulmadı. 30 ekimde üç kişiydik en son, var mı arttıran?
umarım sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?