2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ama sen hep olumsuzluklara odaklanmissin ben böyle şeyleri dinlemiyorum. Benim de arkadaşım iki çocuğunu normal doğurdu. En büyük desteğim o. Hala yapacaksın diye moral veriyor bana

Ben kontrole geldim. 30 ekim pazartesi 11.00 da (37+2) alınması kesinleşti. Hasta olma sakın dedi Doktor tansiyonumun yükselmesini de hayra alamet bulmadı. 30 ekimde üç kişiydik en son, var mı arttıran?
umarım sağlıkla kucağımıza alırız

Hayırlı olsun canım saglıkla gelsin

Doktor bişey demiyor.. Öğrenciler gelıo onlara ders verip gidio.. Hastayla konusmak fılan hakgetire.. Asıstan doktorda bişey sorunca kacarak uzaklaşıyor, sorcanı da unutuyosun verıolar ılacı sımdılık naapcak lar bilmiyorum.. Bi karacıger ultrasonuna soktular o kadar.. Bebegın gelısımıne de bakılmıo, sadece nst yapıolar her gun 2 3 kere.. Hersey iyi giderse ola ki 2 hafta daha burdayım bingo gitmezse de sezeryane alırlar sanrm

Hiç merak etme çok düşünme de üzerine herkesin yaptığı şeyi ben de yaparım modunda ol. Süreci zaten ebeler doktor yürütüyor talimatlara uy yeter inşallah benim normal doğum hikayem o kadar güzeldi ki şuan bebeğim dönmediği için mutsuzluk yaşıyorum resmen

Şekeriniz kaç çıkıyor ortalama açlık ve tokluk
Açlık ortalama 80 ile 90 arası
1. Saat tokluk şekerim ortalama 100 le 120 arasında kaçırınca 166 yı gördüm en çok. 1 ayda belki 2 kez filan fazla çıkmıştır. 2. Saat tokluklarım çok düşük geliyor bazen açlık sınırında bazense normale değerlerde.

Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinn

Daha neler neler duyacağız acaba, sana tavsiyem çocuğunu uzak tutacaksn başka ne desek acaba

Aynen benimde genelde böyle çıkıyor bende en çok 162 gördüm genelde 110-120 arası görüyorum açlık hep normal benimde çok değil aslında çok iyi demişti benim doktorum her gün korkuyorum artık bir zararı olacak diye şimdi son 5 günüm inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bir sorun olmadan

Nstye girmiştim, doktor bebeğin kalp atışlarını hızlı buldu tekrarlanacak şimdi. Hemşire hastaysanız olabilir demişti ama ateşim çıkmadı ölçünce. Tansiyon 14:9 çıktı. Ondan olabilir mi acaba? Bilgisi olan var mı?

Troid hamilelikte önemli. Verilen ilaç da gebeliğe uygundur zaten ben de kullanıyorum

Evet dün bir doktorun doğum videosunda anne dogururken hepimizde bu güç var diyordu çok hoşuma gitti. Ben de benden önce milyonlarca kadın dogurabildiyse ben de dogururum diyorum. inşallah normal doğum dileyenler için su gibi gerçekleşir.

Ay vallahi +18 bu içerik hamileler kesinlikle okumasın.

Şaka bir yana, kayınvalidene çok üzüldüm, o da kim bilir ne genç yaşta düşmüş böyle cahil zorbaların eline. Şimdi kendisi yine katbekat iyi kalıyor kendi kayınvalidesinin yanında, onun da diline vurmuş belli ki. Gerekirse kendi annenle de ağızbirliği et. Bir şey yapılacaksa doktor önerisi aldıktan sonra anne ile baba yapacak. Büyükanneler büyükbabalar yardımcı oyuncu, onlar ancak destek ve yardım talep edilirse karışacak işe.

Bizde sabahtan beri hastanedeyiz. Ne güzel ilaçla 12 8 de kalmıştı. Sabah uyandığımda 13 8 di. Hastanede 13 9 dan aşağı inmedi ilaca rağmen. İdrar verdim. Bekliyoruz bebek iyi, nts iyi, suyu, haftasıyla uyumu, kilosu falan. Salı günü sezaryen günü belirlenecekti ama belki daha erken olur

Kaç çıktı ki
Umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…