Hamileliğimin başından beri hiç iştahsızlık ve mide bulantısı çekmediğim için dengeli ve düzenli beslenmeye gayret ettim, dediğin gibi bebek güzel kilo aldığı için sanırım doktor da öyle söyledi. 38 haftalığım toplamda 11 kg aldım, son iki ay sabit kalınca garip bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemedim. Sorun yoksa zaten böylede devam etsin inşallah, almanın birde vermesi varNormalde toplamda (annenin hamilelik öncesi kilosuna göre) 5-15 civarı kilo alımı bekleniyor ama doktorun her hamileden beklentisi aynı olmuyor. Anne düşük kilolu değilse, kan değerleri iyiyse ve bebek kilo alıyorsa sorun etmiyorlar gördüğüm kadarıyla. Zaten az yeseniz de protein ve kalsiyum yönünden zengin besleniyorsanız ve bebeğin beslenme (dolayısıyla kilo alma) sıkıntısı yoksa annenin kilo alımı bebeği pek bağlamıyor, ancak yeterince beslenmiyorsa doğum sonrası anne için sorun olabilir tabii ama o da hamilelik sırasında bakılan kan değerlerinden anlaşılıyordur.
Aglama heyecanlanma canım biliyorum zor ama inşallah düşer dualarım seninle6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedidua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.
Yok yok kesin değil hala umutluyum ben yarın 36 doluyor doktor da 39 dolana kadar bekleme taraftarı zatenDönmez mi diye düşünüyorsun artık canim ? Sezeruan kesin mi ?
Ben yarın 35+3 olcam acaba sezeryan tarihi konuşmalı miyim benim için uygun olan zamanlarda randevusu dolarsa diye tedirginim 39+0 istiyorum o günler dolar daha erken almak ister ben de pek 38 hafta dolmadan bebeği sezeruan a sokma tarafinda değilim kafam çok karışık konuşsam mı yarın acaba sezeryan tarihini . 40 li hadtalara da kalmak istemiyorum o kadar şiştim ki dönmeyecek sezeryan olacaksam 39 idealYok yok kesin değil hala umutluyum ben yarın 36 doluyor doktor da 39 dolana kadar bekleme taraftarı zatenhiç sezaryen tarihi falan konuşmadık
Canım gecmiş olsun ya sizin için nasıl saglıklı olcaksa öyle olsun sakın üzme kendini6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedidua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.
Her şey yolunda gidecek6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedidua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.
6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedidua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.
Amin inşallahAynen benimde genelde böyle çıkıyor bende en çok 162 gördüm genelde 110-120 arası görüyorum açlık hep normal benimde çok değil aslında çok iyi demişti benim doktorum her gün korkuyorum artık bir zararı olacak diye şimdi son 5 günüm inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bir sorun olmadan
Akşam üstü 7 gibi uyuyorum gece uyanık kaldığım için alışkanlık oldu annem gidince nasıl olur bilmiyorumBol su ve uyku çok önemli canım bi çocuk daha var zor olur ama fırsatları değerlendir hurma falan ye bebbek uyuduğunda sende uyu süt dolar gögüslerin ben uyumadım hata ettim sen etme dinlenmek çok iyi geliyor süt artmasıına
Yok hiç iri olmadı hatta hep az alırdı kiloAmin inşallahsizinde bebek iri mi acaba?
Bugün en son dedim zaten bana istemediğim şeyleri diretmeyin kalbinizi kırarım kırmak istemiyorum dedim tık yok kaçarım Allah yaptı gitti şimdi zaten.Kv nin hakkından teyzen gelecek belliki, ay gerçekten aşırı sinirleniyorum dünden beri yaa, baş öğretmen gibi herşeyi yönetmeye çalışıp düşüncelerinde diretmesi falann valla çok sabırlı birisin bence. Ban olsam çoktaaann net bir şekilde ağzının payını vermiştim, istediği yerden kırılsın banane.
Lohusalıktan sonra da emzirmeye devam edicez ama sonu yok ki ilk 6 ayYaa off al benden de o kadar gece hiç uyumadım buzla bıraZ dındırdım.
Şimdi dişciden geldım dıyor kı dogumdan sonra gel lohusalık bıtımındede olur dıyor. Ben nasıl dayanayım 40 gun 10 gunde burda var 50. Ben ılk zamanlar mama verırsem o ara hemen acıl olanı hallederım dolgu dişim agrıyor cekerız dedı ama rötgensız bişey yapamayız dedi
Lohusaykende bırde dıs agrısı cekılmez vallahı
Muhtemelen 3 buçuk üstü doğar. Benimde suyum iyi ama bebek bayağı önde.Yok hiç iri olmadı hatta hep az alırdı kilobu hafta atak yaptı galiba biraz minyon gidiyordu 3200 olmuş suyu da iyi şükür son 5 gün bakalım kaç kg doğacak
İyi yapmışsın valla, boşuna mı 9 ay binbir zahmetle karnımızda taşıyoruz, kim olursa olsun gelip bebeğimizin sağlığını tehlikeye atsın diye mi? Valla kimse kusura bakmasın, doktor ne derse o. Bebeğimin sağlığı söz konusu olduğunda panter kesilirim vallaBugün en son dedim zaten bana istemediğim şeyleri diretmeyin kalbinizi kırarım kırmak istemiyorum dedim tık yok kaçarım Allah yaptı gitti şimdi zaten.
Yaa onun da dişleri çıkıyor olabilir Allah yardımcın olsun çok zor azı dişler filan çıkarkenBiz neden bu kadar benziyoruz anlayamadım..
Dun dişim ağrıdı Allah im son bir ay lütfen zorlamasin diye dua ettim . Kızım rahatsızlandı ateslendi hafif sabaha kadar sürekli uykusuz kaldık eşimle. Bugün de çok mizmiz . Dişlerim ile çok işim var ama yaşadığım şehirde hiç akrabam yakınım yok ve hadi 1 çocuk neyse de iki çocuğu esim idare edemez ama benim de arti doğum sonrası dişlerimi halletmem lazım çünkü diş isim çok uzun en az 4 dişim var çekilmesi gereken . Hep erteledim hamile kaldım tam kızım büyüdü az derken tekrar hamile kaldım dişlerim yine kaldı. Bilemedim ne olacak imkanım olsa hepsini çektirip impilant yaptircam o kadar kötü durumda dişlerim
Geçmiş olsun canım. İnşallah tansiyonun düzelir. Önemli olan önce senin sonra bebişin sağlığı. Güzel haberlerini bekliyoruz.6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedidua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.
Oyy yerim ben onuAyy Buda ilk günler sürekli emmek istiyordu sonra uykuyu düştü sarılıktan büyük ihtimalle bide ilk oğlum daha çok uyurdu erken doğdukları için sanırım kendi tam doğması gereken tarihe geldiklerinde ayılırpusete koyuyorum güneş çıkınca hemen önüne koyuyoruz bi kaç gündür güneş vardı olduğu kadar
Sizi merak ettiğimden devamlı girip baktım şükür minnoş doğmuş. Darısı bizlere inşallahKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Biz sıramızı savdık sıra sizlerde inşallah en sağlıklısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?