2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hamileliğimin başından beri hiç iştahsızlık ve mide bulantısı çekmediğim için dengeli ve düzenli beslenmeye gayret ettim, dediğin gibi bebek güzel kilo aldığı için sanırım doktor da öyle söyledi. 38 haftalığım toplamda 11 kg aldım, son iki ay sabit kalınca garip bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemedim. Sorun yoksa zaten böylede devam etsin inşallah, almanın birde vermesi var

Yok yok kesin değil hala umutluyum ben yarın 36 doluyor doktor da 39 dolana kadar bekleme taraftarı zaten hiç sezaryen tarihi falan konuşmadık
Ben yarın 35+3 olcam acaba sezeryan tarihi konuşmalı miyim benim için uygun olan zamanlarda randevusu dolarsa diye tedirginim 39+0 istiyorum o günler dolar daha erken almak ister ben de pek 38 hafta dolmadan bebeği sezeruan a sokma tarafinda değilim kafam çok karışık konuşsam mı yarın acaba sezeryan tarihini . 40 li hadtalara da kalmak istemiyorum o kadar şiştim ki dönmeyecek sezeryan olacaksam 39 ideal

6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedi dua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.
Canım gecmiş olsun ya sizin için nasıl saglıklı olcaksa öyle olsun sakın üzme kendini

6 saatlik gözlem verdi. Serum veriyorlar. Düşmezse alırız dedi dua edin. Beni bir korku aldı. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Dr sakin ol dedi diye eşim dibimde ağlama etme vs vs
.

Doktor pimpirikli mi biraz acaba? 13/9 çok yüksek değil ki. Herhalde düşmeyince yükselmesinden endişelendi. Bana düşer gibi geliyor, umarım düşer ama düşmese bile 38. Haftaya çok az kalmış, sağlıkla kavuşursunuz

Ağlamak iyi bir fikir değil tabii, tansiyon açısından özellikle ama tabii söylemekle olmadığını çok iyi biliyorum. Güzel şeyler düşünmek iyi gelir belki. Karnını falan sev, güzel şeyler söyle, bende işe yaradı sabah sanırım.

Amin inşallah sizinde bebek iri mi acaba?

Akşam üstü 7 gibi uyuyorum gece uyanık kaldığım için alışkanlık oldu annem gidince nasıl olur bilmiyorum

Bugün en son dedim zaten bana istemediğim şeyleri diretmeyin kalbinizi kırarım kırmak istemiyorum dedim tık yok kaçarım Allah yaptı gitti şimdi zaten.

Lohusalıktan sonra da emzirmeye devam edicez ama sonu yok ki ilk 6 ay Benim de hala ağrıyor bugün de içtim bir parol uyumuşum kızımla bir saat. Sürekli fırçalayıp gargara yapıyorum ama bu sefer baya kötü artık dayanmıyor. İliğimizi kemiğimizi sömürdü bebekler

Bugün en son dedim zaten bana istemediğim şeyleri diretmeyin kalbinizi kırarım kırmak istemiyorum dedim tık yok kaçarım Allah yaptı gitti şimdi zaten.
İyi yapmışsın valla, boşuna mı 9 ay binbir zahmetle karnımızda taşıyoruz, kim olursa olsun gelip bebeğimizin sağlığını tehlikeye atsın diye mi? Valla kimse kusura bakmasın, doktor ne derse o. Bebeğimin sağlığı söz konusu olduğunda panter kesilirim valla

Yaa onun da dişleri çıkıyor olabilir Allah yardımcın olsun çok zor azı dişler filan çıkarken Valla bilmiyorum napıcaz ama durum vahim. Diş için zaten devletten randevu bulmak imkansız bulsan da ben bir kere lisede dolguya gittim bir dolguyu 3 kere giderek yaptırdım hemen yapmıyorlar. Bir de çektirme bence benim bir kesin çekilecek kurtarılması imkansız ama 2 tane daha var çürük onları dolgu yapması lazım. İnşallah yenidoğan kolay bir bebek olur uyur onunla beraber giderim. Benim de öyle tutacak kimsem yok ikisini birden, eşim mümkün değil idare edemez. Büyüğünü tutarsa bile o bana yeter diğerini emzirme örtüsüyle götürürüm memeyi verince durur heralde öyle hallederiz en kötü

.
Geçmiş olsun canım. İnşallah tansiyonun düzelir. Önemli olan önce senin sonra bebişin sağlığı. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Oyy yerim ben onu bende bebekken sarılık tedavisi görmüşüm uzun bir süre. Annemin söylediği bilmiyorum doğru mudur araştırmak lazım evdeki ampulleri sarı takmışlar. Zaten hastanede de sarı ışık veriyorlarmış. Hatta kızım doğunca sarı ampul atmıştı çantasına bunu takalım diyordu ama emin değilim biz taktırmadık balkona çıkarmıştık. Bunda bende biraz güneş vurursa balkonu ısıtıp çıkarırım belki orada da ısıtıcı var

Kızlar selam, bugün tam 38+6 yım. 38+4 te doktor 2-3 cm açıklığın var dedi. Ama hala tık yok. Tecrübeli olanlar varsa sizece ne zamana olur doğum? Annem de hasta gelemiyo tek kalcam sanırım stres yaptım biraz.

Kızlarrr çok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Biz sıramızı savdık sıra sizlerde inşallah en sağlıklısından

Sizi merak ettiğimden devamlı girip baktım şükür minnoş doğmuş. Darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…