Canım olacağa maalesef çare yok sen elinden geleni yapıyorsunKızlar moralim bozuldu bayagı.. İlaca ragmen degerler düşmüyoraksıne artıyor.. Çıkış yapcam diodum ama artık mecburum da.. Nasıl olcak bilmiyorum ama aniden sezeryane girebilirim gene, öyle bir his geldi
Canım çok sevindim gözünaydınKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Biz sıramızı savdık sıra sizlerde inşallah en sağlıklısından
Yaaa canım cok mutlu oldum ne güzel atlattın bak saglıkla kavustunuzzz bol bol emerek kilo alır o merak etmeKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Evet öyle derler başında sarı lamba takarlar filan ne kadar doğru bilmiyorum amaOyy yerim ben onubende bebekken sarılık tedavisi görmüşüm uzun bir süre. Annemin söylediği bilmiyorum doğru mudur araştırmak lazım evdeki ampulleri sarı takmışlar. Zaten hastanede de sarı ışık veriyorlarmış. Hatta kızım doğunca sarı ampul atmıştı çantasına bunu takalım diyordu ama emin değilim biz taktırmadık balkona çıkarmıştık. Bunda bende biraz güneş vurursa balkonu ısıtıp çıkarırım belki orada da ısıtıcı var
Oy oyy masallahhKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Son ay benim de öyle oldu canım hiç kilo almadım hatta verdim gibi oldu. Ama bebek kilo alıyor yani 3 kg ı gördüm en azından. Bende ki problem her iki gebelikte de yemek yiyecek alanım kalmamış gibi hissediyorum çok çok az yiyorum. İlkinde ödem olmuştu yine yüzük filan 33 den sonra takamıyordum bunda sıfır ödem o da önemli sanırım tartiya yansımamasında. Kilo almasan bile o ödem tartıya yansıyorduHamileliğimin başından beri hiç iştahsızlık ve mide bulantısı çekmediğim için dengeli ve düzenli beslenmeye gayret ettim, dediğin gibi bebek güzel kilo aldığı için sanırım doktor da öyle söyledi. 38 haftalığım toplamda 11 kg aldım, son iki ay sabit kalınca garip bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemedim. Sorun yoksa zaten böylede devam etsin inşallah, almanın birde vermesi var
Ayy kendim gibi sevindim canım Allah analı babalı büyütsün çok şükür darısı biz bekleyenlereKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Çok çok sevindim bugün hep aklımdaydınızKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Doğum başlatmak için bi şeyler yapıyor musun ?Kızlar selam, bugün tam 38+6 yım. 38+4 te doktor 2-3 cm açıklığın var dedi. Ama hala tık yok. Tecrübeli olanlar varsa sizece ne zamana olur doğum? Annem de hasta gelemiyo tek kalcam sanırım stres yaptım biraz.
Yaaaa çok sevindim güzel geçmesine.. kızınla doyasıya yaşa anın tadını öp kokla oyyy yerim ya duygulandımKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Evett yaa ben de az az sık sık yiyorum mideye yer kalmadığındanSon ay benim de öyle oldu canım hiç kilo almadım hatta verdim gibi oldu. Ama bebek kilo alıyor yani 3 kg ı gördüm en azından. Bende ki problem her iki gebelikte de yemek yiyecek alanım kalmamış gibi hissediyorum çok çok az yiyorum. İlkinde ödem olmuştu yine yüzük filan 33 den sonra takamıyordum bunda sıfır ödem o da önemli sanırım tartiya yansımamasında. Kilo almasan bile o ödem tartıya yansıyordu
Ay Allah sabır versin bu ne yüzsüzlük yahu hiç laftan sözden anlamıyor ne alaka kaynananın doğuma girmesiEşimin bisey diceğini sanmam o yönden şanslıyım. Annesinin nasıl bir insan olduğunu karşısındaki kişiye cinnet geçirtebileceğini biliyor. Öyle bir durumda eminim anne sende üstüne gitmeseydin bıraksaydın vs diye annesine çıkışır. Ya durmadan bir bok yumurtluyor zaten. Benim teyzem var böyle çok soğukkanlıdır olaylara karşı seni sakinleştirir iyi yönlendirir falan doğumuna ben gelirim teyzem dedi odaya kadar girerim senle dedi o da şeyden çıktı annem ben dayanamam dedi çünkü hani sancı çekerken ağlamasına, bağırmasına vs. Bir de teyzemin hani beni güzel yönlendireceğine vs eminim bende istiyorum. Teyzem geceleri telefonun sesini kısıyor dedim ki anneme söyleyelim de teyzeme kısmasın artık nolur nolmaz. Kaynanam da neden o da mı gelcek dedi evet dedim o gelecek benimle doğumada girecek dedim gerek yok be bende girerim falan demeye başladı bende dedim ki ben teyzemi istiyorum.
Tansiyon düşüşe geçti ama son Nts yi iyi görmedi sancı çıkmış. Eve yollasam risk dedi. Yatış verdi. Açlık süresi geçince alacak bu geceGeçmiş olsun canım. İnşallah tansiyonun düzelir. Önemli olan önce senin sonra bebişin sağlığı. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Aa doguma girceksin öyle mi kaçta canım üzülme lütfen bak kaç arkadasımız öyle oldu saglıkla kavustular güzel düşün kuzuna kavuscaksınTansiyon düşüşe geçti ama son Nts yi iyi görmedi sancı çıkmış. Eve yollasam risk dedi. Yatış verdi. Açlık süresi geçince alacak bu gecehayırlısı diyorum ama apar topar olmasını iatmezdim
Canım sağlıkla kavuş yavruna inşallah dualarım seninleTansiyon düşüşe geçti ama son Nts yi iyi görmedi sancı çıkmış. Eve yollasam risk dedi. Yatış verdi. Açlık süresi geçince alacak bu gecehayırlısı diyorum ama apar topar olmasını iatmezdim
Çok sevindim sağlıklı olmasına, maşallah onaKızlarrrçok şükür biz iyiyiz bebeğimde iyi küvöze girmedik emmesi gayet başarılı 2450 gr doğdu minnoşmuş gerçekten çokta güzel bu kadar güzel bi kız doğurabildiğime inanamıyorum bende spinal oldum iyiydi korkucak bişey yokmuş tavsiye ediyorum ağrı olmaması çok büyük bir lüks emzirmesi çok rahat oluyor hepinize dua ettim kolay doğumlarınız olsun diye Geç yazdım haber edemedim hemen kızmayın kızlar sürekli emme modundayız emmesede kucağımdan inince ağlıyor bırakamadım hepinize güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim cqnım kızlar
Ağlak bir yengeçim sonuçtaDoktor pimpirikli mi biraz acaba? 13/9 çok yüksek değil ki. Herhalde düşmeyince yükselmesinden endişelendi. Bana düşer gibi geliyor, umarım düşer ama düşmese bile 38. Haftaya çok az kalmış, sağlıkla kavuşursunuz
Ağlamak iyi bir fikir değil tabii, tansiyon açısından özellikle ama tabii söylemekle olmadığını çok iyi biliyorum. Güzel şeyler düşünmek iyi gelir belki. Karnını falan sev, güzel şeyler söyle, bende işe yaradı sabah sanırım.
Kaynanamlar geldi köyden girişteler o kadar yakın normalde kaynanam antalyada yaşıyo halası var eşimin onun yanındalar şuan 1 hafta sonra gittik çağırmadım etmedim ve doğumdan sonra kesinlikle istemediğimi biliyolar gelip bebekleri görüp dahada gelmezler eşime söyledim şimdiden istemediğimi bana yapılıvak işin varmı diye sordu yok annemlerr yaptı dedim çıktım 65 yaş üstü diri bi kadın değil zaten tek duam hamileliğim boyunca Allahım muhtaç etmesin oldu inşallah gerek kalmaz çok düşünüyodum ama eşime güveniyorum ben o duruma sokmaz beni inşallahAy Allah sabır versin bu ne yüzsüzlük yahu hiç laftan sözden anlamıyor ne alaka kaynananın doğuma girmesiha çok seversin annenden ayırt etmezsin kendin girmesini istersin o ayrı ama sana teklif bile edilmemişken ben girerim demek ne demek yav. Zaten giremez de bunu düşündürmesi bile insanı strese sokar çok iyi anlıyorum seni. Benim de başımdaki fena, doğuma gelip 40 gün kalıcam diyor ama inan şu an olacakları düşünmemek için kendimi o düşüncelerden şimdilik uzaklaştiriyorum çünkü bunları düşünerek sadece kendime eziyet edicem hamileliğimin tadını çıkaramycam biliyorum. Senin durumun farklı, burnunun dibinde olduğu için ister istemez yaşıyorsun düşünüyorsun vallahi Allah yardımcın olsun. Gerekirse kır kalbini ya senden ve çocuğundan önemli değil hiç bir şey, bebeğin dogduktan sonra bu kadar strese sütün kesilirse ne olacak kayınvaliden o zaman bir tarafına kına mi yakacak ay çok sinirlendim ya
Her şeyde bir hayır var öyle düşün ve canını hiç sıkma lütfenTansiyon düşüşe geçti ama son Nts yi iyi görmedi sancı çıkmış. Eve yollasam risk dedi. Yatış verdi. Açlık süresi geçince alacak bu gecehayırlısı diyorum ama apar topar olmasını iatmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?