2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar moralim bozuldu bayagı.. İlaca ragmen degerler düşmüyor aksıne artıyor.. Çıkış yapcam diodum ama artık mecburum da.. Nasıl olcak bilmiyorum ama aniden sezeryane girebilirim gene, öyle bir his geldi
Canım olacağa maalesef çare yok sen elinden geleni yapıyorsun

Canım çok sevindim gözünaydın Darısı bizlere inşallah Habersiz bırakma tecrübelerine ihtiyacım var

Ya sürekli yemek yemek istiyorum. 17 kilo almışım zaten. Hiç alışkın değilim kendimi böyle görmeye hala aklım fikrim yemekte. Özellikle hamur işi şeyler tatlılar hepsini yemek istiyorum Ben iştahı olmayan yemek aramayan biriydim ne oldu böyle bilmem kot pantolonlarım gelmeyecek çok üzülüyorum

Yaaa canım cok mutlu oldum ne güzel atlattın bak saglıkla kavustunuzzz bol bol emerek kilo alır o merak etme

Evet öyle derler başında sarı lamba takarlar filan ne kadar doğru bilmiyorum ama bakalım inşallah atlatır sarılığını artmadan

Oy oyy masallahh çok sevindim canım benim Allah'ım sağlıkla sizinle büyümeyi nasip etsin bol bol hasret gider

Son ay benim de öyle oldu canım hiç kilo almadım hatta verdim gibi oldu. Ama bebek kilo alıyor yani 3 kg ı gördüm en azından. Bende ki problem her iki gebelikte de yemek yiyecek alanım kalmamış gibi hissediyorum çok çok az yiyorum. İlkinde ödem olmuştu yine yüzük filan 33 den sonra takamıyordum bunda sıfır ödem o da önemli sanırım tartiya yansımamasında. Kilo almasan bile o ödem tartıya yansıyordu

Ayy kendim gibi sevindim canım Allah analı babalı büyütsün çok şükür darısı biz bekleyenlere

Çok çok sevindim bugün hep aklımdaydınız Darısı bizlerin başına inşallah

Yaaaa çok sevindim güzel geçmesine.. kızınla doyasıya yaşa anın tadını öp kokla oyyy yerim ya duygulandım

Evett yaa ben de az az sık sık yiyorum mideye yer kalmadığından benim ödemim 25. Haftada başladı yaa yüzükleri o zaman çıkarmıştım:) alyansım serçe parmağıma ancak oluyor :)

Ay Allah sabır versin bu ne yüzsüzlük yahu hiç laftan sözden anlamıyor ne alaka kaynananın doğuma girmesi ha çok seversin annenden ayırt etmezsin kendin girmesini istersin o ayrı ama sana teklif bile edilmemişken ben girerim demek ne demek yav. Zaten giremez de bunu düşündürmesi bile insanı strese sokar çok iyi anlıyorum seni. Benim de başımdaki fena, doğuma gelip 40 gün kalıcam diyor ama inan şu an olacakları düşünmemek için kendimi o düşüncelerden şimdilik uzaklaştiriyorum çünkü bunları düşünerek sadece kendime eziyet edicem hamileliğimin tadını çıkaramycam biliyorum. Senin durumun farklı, burnunun dibinde olduğu için ister istemez yaşıyorsun düşünüyorsun vallahi Allah yardımcın olsun. Gerekirse kır kalbini ya senden ve çocuğundan önemli değil hiç bir şey, bebeğin dogduktan sonra bu kadar strese sütün kesilirse ne olacak kayınvaliden o zaman bir tarafına kına mi yakacak ay çok sinirlendim ya

Geçmiş olsun canım. İnşallah tansiyonun düzelir. Önemli olan önce senin sonra bebişin sağlığı. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Tansiyon düşüşe geçti ama son Nts yi iyi görmedi sancı çıkmış. Eve yollasam risk dedi. Yatış verdi. Açlık süresi geçince alacak bu gece hayırlısı diyorum ama apar topar olmasını iatmezdim

Aa doguma girceksin öyle mi kaçta canım üzülme lütfen bak kaç arkadasımız öyle oldu saglıkla kavustular güzel düşün kuzuna kavuscaksın

Canım sağlıkla kavuş yavruna inşallah dualarım seninle üzülme, bebeğine kavuşacağın anın hayalini kur stres yapma yarın eve 3 kişi döneceksiniz inşallah

Çok sevindim sağlıklı olmasına, maşallah ona sen şimdi taze anneliğinin tadını çıkar

Ağlak bir yengeçim sonuçta

Kaynanamlar geldi köyden girişteler o kadar yakın normalde kaynanam antalyada yaşıyo halası var eşimin onun yanındalar şuan 1 hafta sonra gittik çağırmadım etmedim ve doğumdan sonra kesinlikle istemediğimi biliyolar gelip bebekleri görüp dahada gelmezler eşime söyledim şimdiden istemediğimi bana yapılıvak işin varmı diye sordu yok annemlerr yaptı dedim çıktım 65 yaş üstü diri bi kadın değil zaten tek duam hamileliğim boyunca Allahım muhtaç etmesin oldu inşallah gerek kalmaz çok düşünüyodum ama eşime güveniyorum ben o duruma sokmaz beni inşallah
Gittiğimizde şöyle bişey oldu kızım başka odadaydı kp sonradan geldi odaya gitti gel seni öpüyüm dedi oda annem öpülmek yasak diyo dedi boşver anneni dedi ve eşim de duydu bunu yüzüne karşı öpme dediğim halde yapıyo utanmaz adam.
Bu doğumumda babam yanımda olmucak o gereksiz adamın varlığını Bile istemiyorum gereksiz olduğu için zoruma gidiyo cinlerim tepeme gelir kimse kucağında resim çekilmicek diye tembihledim annemi o adamada verilmesin öperse yemin ettim hastaneyi ayağa kaldırıcam gülüyorum ama yazarken bile kan beynime geldi

Her şeyde bir hayır var öyle düşün ve canını hiç sıkma lütfen inşallah sağlıkla kavuş bebeğine gerisi önemli değil, vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…