2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya bende şimdiden şey düşünmeye başladım kendi kendime dedim ki yani bu şimdiden böyle çocuk doğduğunda sütün yaramıyo galiba, doymuyo bu cocuk, ağlıyor bu mama verelim, sütün az, öyle yatma, çocuğu şöyle tut, kucağa alıştırma bilmem ne yani bir sürü basıma bela. Allahtan ben gelir kalırım vs demedi çok şükür yüce mevlam. Gelir kalırda en fazla bir hafta. O da annem var diye. Bir de şey var kendisinde kayınbabamla pek anlaşamıyorlar evden durmadan kendini bi yere atmaya çalışıyor. Daha geçen eltime gitti. Eltimde arabayla bir bucuk saat uzaklıkta oturuyor. Bi gitti dört gün kaldı beşinci gün eltim kovalar gibi göndermiş ve durmadan böyle 10-15 günde bir cocukları özledim (eltimin iki cocugu var) deyip gitmek kalmak istiyor, onlar gelsin istiyor. Orada dört gün mü ne kaldı oradan gelir gelmez eve gitmeden ablasına gidip orada kalmış yetmedi bizi arıyo annemle işte benide çağırmadınız bilmem ne gel dedim bende bi de burada kaldı gitti şimdi evine. 10 gün sonra gene kendine gezecek kapı arayacak. Hayır gelsin tamam ama insan biraz çenesini tutar ya bu beni ilgilendiriyor mu der. Bir de bizi arıyor diyor ki “işte bana hiç seslenmediniz beni çağırmadınız da temizlik mi yapcanız bugün gelip yardım edeyim” ayağına yatıyor. Bende dedim temizlik yapmıyoruz temizliğe kadın gelecek sadece bebeğin kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlayacağız dedim. Anlamıyor hala ısrarla bende yardım edeyim temizlik mi diyor. Hayır yardım etse bi de geçen sene bu eve taşındığımda geldi temizlik yapmaya ev yerleştirmeye (güya) oturmaktan baska bisey yapmadı. Eve inşaat temizliği yapmışız, yerleştirmişiz doğal olarak yemek yapacak hal yok yani dışarıdan söyleyelim dedik. Bi kabardı bi kabardı gerek yok be kısır yapar yeriz karın doyurmak değil mi yaparız bisey demeye başladı anlamıyor da. Oğlunun parası gitmesin diye yapıyor ama bende çalışan insanım ayrıca çalışmasam bile kocamın parası benim paramdır yani söyledik dışarıdan yedik. Çok doluyum kızlar çok delirtiyor beni.

Kaç haftadasin canım sende sağlıkla kucağına alacak sın Allah'ın izniyle korkma güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ani olması korkuttu seni anlıyorum ama şöyleki haftan çok iyi demekki zamanı bugünmüş sancın var kendi gelmek istiyo ki sancıların çıkıyo herşey güzel olucak öyle düşün olumu ayrıca bugün eve gittin gece geldin sancılarla aynı şey bence sonuçta bebişin gelmek istediği belirti vermiş haftanda iyi korkma hiç

Mesajını görünce çok mutlu oldum sağlıcakla kavuşmuşsunuz maşallah size bol bol emişin

Of Allah'ım resmen cinnet geçirmelik olay ne demek boşver anneni o çocuk senden bir hastalık kaparsa senin 2 saniyelik öpme zevkin için değecek mi yani ? Benim de en çok düşündüğüm şey bu öpme olayı ben asla bunu anlatamıyorum ya kafaları basmıyor yemin ederim. Kayınvalide bi doğsun opcem koklycam diyor annecim bak öpmek olmaz böyle böyle yasak diye anlatıyorum hmm tamam o zaman yanağından değil de elinden öperim diyor vallahi sinirden gülme tutuyor o an içimden "ulan cahil karı elinden opmekle yuzunden öpmek aynı şey " diyorum ama keşke bunu sesli de soyleyebilsem hayir tek sıkıntı kv degil ki benim öpöz babam da öyle asla laftan anlamıyor yeğenim Premature doğdu kuvözden çıktı eve geldi babam öpmeye yeltenirken bir bağırmışım anlatamam sonra o kadar bağırdigim için ben de özür diledim babacim senin agzindaki bakterilerle o çocuk daha tanismadi yapma dedim ama gelinimiz birşey diyemez babamı annemi çok sever saygısızlık etmişim gibi olur ben diyemem der sen merak etme ben derim diyorum abim ve ben bir şekilde uyariyoruz birinin demesi lazım çünkü. Şimdi de kendimi onun yerine koyuyorum keşke benim de bir görümcem olsaydı da benim gibi anne babasına tembih etseydi diyorum

Valla maalesef düşündüğün şeyler olmayacak senaryolar değil canım bu kadın resmen ileride gezecek kafa beyin sisirecek biri olsun diye çocuk yapmış başka bir açıklaması olamaz yani senin yapman gereken tek kalemde ayağını bıçak gibi kesecek şey bir patlama olur diye düşünüyorum ancak öyle susar ya da küser o kadın (yani inşallah) Allah eltine de sana da peygamber sabrı versin cookk zor

Kızlar moralim bozuldu bayagı.. İlaca ragmen degerler düşmüyor aksıne artıyor.. Çıkış yapcam diodum ama artık mecburum da.. Nasıl olcak bilmiyorum ama aniden sezeryane girebilirim gene, öyle bir his geldi
Ne yapılacağı ne zaman belli olacak kuzu?

Kv çekinir eşimden bi kere söylemesi yeter haladı ve babası laftan anlamayan insanlar gerçekten, babam kızımı gözüyle severdi kucağına verdiğimizde korkardı ki alın derdi uzaktan beşiğinde bakar bakar oy maşallah maşallah derdi ahh canım babam
Senin babayı birine devret uyarsın en azından eşinin tarafı görse onun babası öpüyo olur bu sefer ortalık karışır eşin görse bile der yani görümce olarak tebrik ediyorum bende aynısını yapardım başıma gelse

Canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Eve üç kişi döneceksiniz, kavuşmak çok güzel bir şey kalbimiz seninle, teyzeleri olarak dua ederiz biz

Benim babam da dünya iyisi bir adamdır hatta şöyle söyleyeyim gelinimizi o kadar çok sever ki bana üvey kızım der dalga geçer sürekli gelinini mutlu etmek için her şeyi yapar hatta gelinimizin doğumunda sancı çekerken haline üzülmüş gitmiş cicekciden 1 çöp poşeti büyüklüğünde gül yapraklari almış odaya bir geldi her yere gül döküyor gelinimizin üzerine gül serpiyor benim gülümün keyfi biraz yerine gelsin istedim diyor. Hatta hastanedekiler öyle şaşırmıştı ki ben de aynı hastane aynı doktorda doğum yapicam, geçen nstye girdiğimde ebe beni tanıdı ay ben sizi tanıdım bu sefer babanız size ne yapacak acaba heyecanla bekliyoruz diyor hahah öyle naif düşünceli bir babamız var Allah başımızdan eksik etmesin ama işte konu yeğenim olunca gözüm kimseyi görmedi bağırma gafletinde bulundum kv öyle olsa canımı vereyim anlamasa da derim ki inadına yapmıyor gerçekten düşünemedi derim ama yok bacım inadına her onlara gittiğimde ya da geldiklerinde öpecem diyor, en son illa birini öpmek istiyorsan gel beni öp diycem o olacak

Canım inşllah bişey olmaz Allah’ın izniyle canım sağlıcakla kavuşursunuz

Haftan iyi canım. İnşaallah sıkıntısız bir şekilde kucağına alacaksın. Merak ettiğim sancın kaç çıktı acaba?

Çokkk şükür ah bizim minnoş kızlarımız çok sevindim hayırlı olsun canım

Ayy ne iyi bi kayınbaba çok şansı gelininiz bence işte bizimki yapma diyince inadına yapıyo bende bunu hissettiğim için çıldırıyorum bide hayırsız bi adam çocuklarına hep zararı var bi hayrı dokunmamış o yüzden gereksiz diyorum ben gözüme batıyo yapamadığı babalığı dedeliği haketmediğini düşünüyorum hoş eltimin çocuğu dede bile demiyo tanımıyo kız görüştürmüyor kayın valideme senin kocan geldimi diyomuş dede yerine

gözün aydın canim hoşgeldi bebiş

Ohh maşallah size Sağlıkla büyüsün

O korku bende de var. Deneyimlemediğim bir konuda vücudumun nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Sadece olumlu düşünüp, yaşayıp göreceğiz sanırım İkimiz ve diğer tüm normal doğum yapacaklar için hadi bir nefeste inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…